Herhangi bir değişim mevcut mu? |
VODAFONE H300s / 300 Mbps + 866 Mbps AC / 4 Gigabit / VOIP / VDSL MODEM [ANA KONU] (27. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Hayır değil.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Alttaki değerler iyiyken üstteki değerler çok kötü. Muhtemelen kablonuzda veya kablo uçlarında problem var. Kablolar sağlam diyorsanız portunuzda arıza olabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar H300s modemi satın aldım daha elime ulaşmadı, konuda yazılanlar dışında yapılması gereken şeyler var mı acaba? Yazılım konusuna bi çözüm getirilebildi mi?
Merhaba arkadaşlar h300 s de köprü modu varmı yokmu kesin bilgi verebilecek arkadaş olursa tekrar alacağım.
-
Maalesef yok. Daha doğrusu modem arayüzünde köprü moduna dair bir seçenek yok.Köprü modunun hangi modemde ne iş yaptığını tam olarak bilmiyorum ama 2 yıl önce daireye kadar fiber bağlantıda Archer C5V modem ile H300S arasında bağlantı kurmuştum. H300S i WAN ayarlarından DHCP kapatarak WAN portundan internet alacak şekilde ayarlamıştım. Archer ana modem , H300S router şeklinde çalışıyordu.
Bağlantı tam olarak şu şekildeydi.
Fiber Kablo -> Gpon -> Cat 6 kablo -> Archer C5V'nin WAN portu-> Archer C5V'nin LAN portu -> H300S WAN portu.
Bu durumda Archer modemin WiFi performansı hoşuma gitmediği için Archer modemin WiFi dağıtımını kapatarak H300S e kabloyla bağladım. İnterneti Archer veriyordu Kablosuz yayını H300S veriyordu.
Bağlantı tam tersi şeklinde yani H300S ana modem olarak çalışır mı bilmiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mylm.56 -- 4 Temmuz 2022; 10:5:18 > -
Arkadaşlar, az önce Vodafone-Vox-GPL e posta adresine attığım maile cevap geldi. Ben H300S için en güncel fwyi istemiştim, fakat onlar yazılımı atamayacaklarını, fakat en güncel yazılımın kaynak kodlarını paylaşacağını söyledi. Az önce mailime baktım, mailime aşağıdaki v1.2.00.09 sürümünün kaynak kodları gelmiş.
İçinde ise şunlar var:
İşimize yarar mı acaba? İsteyenlere dosyaları atabilirim.
-
software update hangi siteden yapılabilir.
-
adguard dns ekleme nasıl yapılıyor
-
Yedek olarak almayı düşünüyorum.Eternet çıkışı gigabit.H300 s kaç mbps ye kadar hızı destekliyor?
Köprü modu le ilgili bir gelişme varmı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 12 Temmuz 2022; 15:58:32 >
Elimde modem yok ama giriliyor diye hatırlıyorum.
Geçmiş mesajlarda aşağıdaki gibi not buldum denermisiniz?
Yazılım değişme şansı yok. DNS değiştirmek içinde root girişi yapmanız gerekiyor.
Root girişi için bilgiler.
Kullanıcı adı :VodAdmin
Şifre : Voda556Net12
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 12 Temmuz 2022; 16:1:46 > -
adguard ın özel dns ip adresi girilmiyor 5 tane farklı bilinen dns nin iplerini girebiliyorsunuz.
turknet in ev telefonu kabloyu taktığım halde çalışmıyor illa spliter istiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi outlawist -- 14 Temmuz 2022; 16:52:23 > -
bir arkadaşın geçmiş mesajı
https://forum.donanimhaber.com/vodafone-sercomm-h300s--143019974-3
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 14 Temmuz 2022; 17:18:34 >
-
maalesef
-
-
Ben extra dsl modemde kullanıyorum bağlı cihazlarda reklamları çok güzel engelliyor.Girdinizmi adguard dns çalışıyormu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 14 Temmuz 2022; 17:55:53 >
büyük bir dosya indiriyorum. bitince deneyeceğim. siz hangi adguard dns yi kullanıyorsunuz.
ben bunu kullanıyorum.
176.103.130.130
176.103.130.131
-
Sizinkide çalışıyorsa onuda not alayım.
Ben DNS, IPv4 94.140.14.14 and 94.140.15.15 AdGuard dnsi kullanıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 14 Temmuz 2022; 18:5:32 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X