Şimdi Ara

VODAFONE HAT KAPANMAMASI İÇİN 30TL YÜKLEME İSTİYOR YARDIM!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hattıma bir ay içinde tek seferde 30TL yüklemezsem kapatılacağını söylüyor bu benim yedek hattım internetteki hesaplarımın kayıtlı olduğu numara yani sadece sms almak için kullanıyorum ve paket falan yaptırmıyorum. Bu ücretten nasıl kurtulabilirim numara taşısam falan işe yarar mı?

• faturalı vodafone abonesine 15 lira ver sana 10 lira yüklesin

Taşırsın sorun olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

https://www.vodafone.com.tr/Kontor_Islemleri/kontorislemleri.kullanim_sureleri.php

faturalı vodafone abonesine 15 lira ver sana 10 lira yüklesin

Taşırsın sorun olmaz
    o süre geçmiş hocam sadece 30tl yükleme şansım varmış yüklerim artık napalım.

• Bu arada 10TL transfer ya da 20TL yükleme zorunluluğu olan dönemde yükleme yapmazsanız ve süre biterse. 1 ay içinde 30tl yüklemeniz gerekiyor onda da yükleme yapmazsanız hat kapanıyor, üzret karşılığı tekrar açtırabiliyorsunuz ondan sonra. bilginiz olsun.
  • numara taşırsan o süre sıfırlanır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

Hangi süreden bahsediyorlar kararda süre bilgisi yok
    https://www.btk.gov.tr/uploads/boarddecisions/on-odemeli-hatlarda-kalan-tl-nin-iadesikullanimi/116-11-on-odemeli-hatlarda-kalan-tl-nin-iadesi-kullanimi-12-04-2018.pdf
    Hocam şu 6 ay yazan kısım 6 ay içinde 1 kez 10TL transfer veya yükleme yapılması gerekiyormuş.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E41A5AE05

numara taşırsan o süre sıfırlanır
    Evet, numara taşınırsa süre sıfırlanıyormuş fakat numara taşırsak 3 ay içinde yükleme yapmamız gerekiyormuş ve ilk yükledem sonra tekrar normal 6 ayda bir yükleme zorunluluğu periyodu devam ediyor. Yükleme zamanı geçerse ve hat kısıtlanırsa da numara taşınamıyormuş. Benim kısıtlama dönemine girdiği için taşınmıyor.
  • Cok onemli konu gercekten tebrikler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FOCUSSTYLE

Cok onemli konu gercekten tebrikler
    ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Numaranı Türk Telekom'a taşı.

Turk Telekom'da başlangıç paketi ve Tarife Saniye tarifesi var.

Benim bir numaram Türk Telekom'da Tarife Saniye ("Saniyeli hepsi bir" tarifesi de olabilir) tarifesinde duruyor, 3 ayda bir 15 lira civarında vergi için fatura kesiliyor.

"Türk Telekom istemem" diyorsan Turkcell'de de BizbizeCell var. SMS ile Bizbizecell yazıp 2200'a gönderiyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdarski -- 9 Şubat 2020; 21:40:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdarski

Numaranı Türk Telekom'a taşı.

Turk Telekom'da başlangıç paketi ve Tarife Saniye tarifesi var.

Benim bir numaram Türk Telekom'da Tarife Saniye ("Saniyeli hepsi bir" tarifesi de olabilir) tarifesinde duruyor, 3 ayda bir 15 lira civarında vergi için fatura kesiliyor.

"Türk Telekom istemem" diyorsan Turkcell'de de BizbizeCell var. SMS ile Bizbizecell yazıp 2200'a gönderiyorsun.
    deneyeceğim hocam teşekkürler şu an numara taşıyamıyorum kısıtlamaya girdi hat.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.