Şimdi Ara

Vodafone Hediye Çeki Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Annemin kullandığı Vodafone hattımı faturaliya geçirdim.Hosgeldin hediyesi olarak 500 TL lik A101 hediye kuponu verildi.Uygulamadan herşey yanımda ya girip A101 çekini sepete ekliyorum.Daha sonra ödeme kısmında indirim kodunu girip ödemeyi yapıyorum.Sonrasinda da satın alınabilir üst sınır aşıldı hatası alıyorum.Bu sorunu nasıl çözebilirim.Yardimci olursanız mutlu olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harslancan1 -- 29 Ağustos 2024; 17:29:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• harslancan1 H kullanıcısına yanıt
    ben de devamlı a101 çeki satın alırdım bu sefer ben de bu hatayı alıyorum hem de 101+101 iki tane çek alımında fazla da değil.

edit: çözüm şu şekilde buldum: masterpass türkiye sitesinden hesabı ve kartları komple siliyoruz vodafone her şey yanımdaya girip profil ödeme yönteminden masterpass kontrolü yapıyoruz masterpass olmaması gerekiyor ödeme yöntemi kartı ekliyoruz ekledikten sonra uygulamayı kapatıp açıyoruz dijital ürünü sepete ekleyip onaylayarak ödemeyi hatasız yapabiliyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ensar14 -- 8 Ekim 2024; 23:4:16 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhaba buradan alınan çekler sorunsuz migros ve carrefour da kullanılabiliyor mu?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.