Şimdi Ara

Vodafone Her Yöne Sms Paketi Saçmalığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • "Şimdi faturasız hat abonelerimiz ayda sadece 9 TL'ye yurtiçi her yöne tam 3.000 SMS kazanıyor.
    Vodafone Cep Dolusu Mesaj Paketi'nden hemen yararlanmak için CEPDOLUSU yazın, 7999'a ücretsiz SMS gönderin ve dolu dolu mesajlaşın."

Her şey güzel.. inceledik ettik.. Esaslara bir girelim dedik gözüme ne ilişti lütfen bir bakın.

"Günlük maksimum SMS gönderimi 100 SMS'dir. Günlük 100 SMS üzerindeki kullanımlar abonenin mevcut paketinin SMS ücreti üzerinden ücretlendirilir."

Yani aylık 3 bin sms her yöne alıyorum ama günde 100 sms den sonra sms paketimden gitmiyor kendi bakiyemden gidiyor. Bu kadar saçma bir şey olabilir mi yaa.. Günlük sms adedi sınırlı bir sms paketi, ucuzluğundan dem vuran bir operatöre yakışmıyor. Tam bir hırsızlık..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~Lion King~ -- 16 Nisan 2011; 18:29:39 >

• En azından seçenekler var..

10,000 vodafone + 2,000 diğer operatörü aynı fiyata alabilirsiniz..
  • ama her yöne sms gönderecek kişiler 10 bin küsür sadece vodafone a sms i ne yapsın.. benim çok az arkadaşım vdf li onlarlada msjlaşmam yani.. ne işime yarayacak... 3 bin sms her yöne yeter bana derken böyle saçma sapan bir şey daha çıktı.. Yok yok hepsi aynı bu operatörlerin hepsi dolandırıcı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~Lion King~ -- 16 Nisan 2011; 18:28:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

ama her yöne sms gönderecek kişiler 10 bin küsür sadece vodafone a sms i ne yapsın.. benim çok az arkadaşım vdf li onlarlada msjlaşmam yani.. ne işime yarayacak... 3 bin sms her yöne yeter bana derken böyle saçma sapan bir şey daha çıktı.. Yok yok hepsi aynı bu operatörlerin hepsi dolandırıcı.

Aslında sizin sorununuz mesajlaştığınız arkadaşlarınızın aynı operatörde olmaması bence operatör değiştirin :) çünkü firmalarda kendini düşünmek zorunda heryöne sms verirken bu tip durumları göz önünde bulunduruyorlar.Biz uzun süredir sms paketi kullananlar bu günlere nasıl geldiğimizi bildiğimizden şuan için avea ve vf nun bu sms paketleri tartışılmaz iyi.Ama bütün çevren turkcellken siz vf dan sms atmaya kalkınca sizin işinizi görmüyor olabilir tabiki.Koca turkcell hala faturalılara doğru dürüst sms paketi sunamıyorken bu paketleri vf da kullanabiliyor olmak ayrıcalıktır.

• bu günlük 100 sms sınırını her gördüğümde, bu aklın sahiplerine iltifat ediyorum bence de çok çoook saçma bir kısıtlama.

turkcell 5bin yapınca kendini düşünmüyor mu acaba? bırakın bu işleri. operatörler kendini düşünmek zorundaymış. sanki karşı taraf mesajlara cevap yazmıyor biz de mesaj atarak operatörü zarara uğratıyoruz
  • Turkcell gecen ay ve bu ay 1000'er SMS hediye etti. Herhalde hayatım boyunca gecen ayki kadar mesaj cekmemisimdir diye düşünürken, bir online işlemleri kontrol edeyim dedim. 81 tane mesaj atmisim 25 gün boyunca. :)

Not: Günlük 100 sınır da iyi bence..
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeTha
    Turkcell gecen ay ve bu ay 1000'er SMS hediye etti. Herhalde hayatım boyunca gecen ayki kadar mesaj cekmemisimdir diye düşünürken, bir online işlemleri kontrol edeyim dedim. 81 tane mesaj atmisim 25 gün boyunca. :)

dostum ne ettin sen ya hayatın boyunca günde attığın sms 81 den fazla değil mi :) şaşırdım doğrusu :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Turkcell gecen ay ve bu ay 1000'er SMS hediye etti. Herhalde hayatım boyunca gecen ayki kadar mesaj cekmemisimdir diye düşünürken, bir online işlemleri kontrol edeyim dedim. 81 tane mesaj atmisim 25 gün boyunca. :)

dostum ne ettin sen ya hayatın boyunca günde attığın sms 81 den fazla değil mi :) şaşırdım doğrusu :)

Biraz mubalaga yaptim yahu. Sadece mesaj yazmayı pek sevmiyorum :) kendimi zorlaya zorlaya o kadar yazmisim iste.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.R.E.S. -- 17 Nisan 2011; 10:59:33 >
  • quote:

quote:

quote:

Biraz mubalaga yaptim yahu. Sadece mesaj yazmayı pek sevmiyorum :) kendimi zorlaya zorlaya o kadar yazmisim iste.

setha için konuştum roman oldu hesabı:)

• bende kendı adıma gunde 100 sms yazmam acıkcası o nedenle bu uygulama sacmada olsa benı pek ılgılendırmıyor
  • arkadaşlar sms yerine ücretsiz konuşma sunsunlar 3000 şebeke içi o daha iyi
  • 4x4 luk operator yok. bosuna kasmayin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.