Şimdi Ara

Vodafone hiç bir şey çekmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 15.01.2020 tarihinde çalıştığım kuruma gelen müşteri temsilcisi aracılığıyla numara taşıma ile vodafone geçiş yaptım.yaşadığım bölgede vodafone nun çekimi ile ilgili hiç bir sorun olmadığını söyledi.ve o günden beri ne internetim ne de telefonum evde pencere kenarı dışında çekmiyor.telefonu canım kenarına bırakıp,görüşmeleri kulaklıkla yapıyorum.interneti ise paylaşım yaparak bilgisayardan kullanabiliyorum.bununla ilgili 3-4 defa kayıt oluşturmama rağmen hiç bir düzelme olmadı,yapacak bir şeyimiz yok dediler sadece.İstanbul Bahçelievler de böyleyse diğer yerlerde kim bilir nasıl bir çekim kalitesi vardır.tekrar eski operatöre dönmek içinde 1 ay beklemek gerekiyormuş sanırım.

• Konu yanlış yerde ama cevap vereyim bekleme zorunluluğu yok geçiş yapılabilir
  • Konu yanlış yerde ama cevap vereyim bekleme zorunluluğu yok geçiş yapılabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: AL3lMA

Konu yanlış yerde ama cevap vereyim bekleme zorunluluğu yok geçiş yapılabilir
    yanlış yere açtığımı siz yazınca farkettim.teşekkür ederim.türk telekom bayisine gittim ,beklemeniz lazım numara taşımak için dedi.yarın tekrar gideyim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.