Aldigim bilgiler bu sekilde ama fiyat konusunda bilgi yok temennim her zamankigibi uygun fiyatla satisa sunarlar
Nereden aldığınız bilgi acaba?
Kontratı bitmesine son 1 ay kalan kullanıcı: Vodafone kullanacaksanız interneti gözden çıkarın.
iPhone 5 i çıktığı gün kontratsız alabilecekmiyiz bilgi varmı bu konuda.
quote:
Orijinalden alıntı: mrhusnu
Nereden aldığınız bilgi acaba?
Yonetici arkadasimdan ogrendim kendime ayirttim karar verdim garantili alicam yurtdisina cikmam bahari bulur .
quote:
Orijinalden alıntı: enohpİ
Olmaz buyuk bir ihtimalle abonnenin kalma suresi onemli o yuzden belki ilerleyenyen zamanlarda olabilir bu arada inanilmaz bir talep varmis iphone5'e .
quote:
Orijinalden alıntı: Asia Eagle
quote:
Orijinalden alıntı: enohpİ
Olmaz buyuk bir ihtimalle abonnenin kalma suresi onemli o yuzden belki ilerleyenyen zamanlarda olabilir bu arada inanilmaz bir talep varmis iphone5'e .
Alıntıları Göster
aralık ılk haftası fıyat 2300 tl olacak arkadaslar ben bu bılgıyı turkcell de ust duzey bır yonetıcıden aldım
Ben bu sefer garantili telefon almak istemiyorm..2300 tl amerikada 1300 tl.300 tl ekler 1 tane daha alirim.veya kirilsa bile 1000 tl garanti parasinida koyariz.burdaki garanti a.b.d veya avrupa gibi olsa neysede oyle degil telefona bise olsa kullanici hatasi diyip duruyorlar.zaten simdi almiyacam.aralik ocak gibi amerikadan istetecem.garantili alacaz diye bir iphone 5 parasi daha komaya gerek yok.
quote:
Orijinalden alıntı: Kazall
Ben bu sefer garantili telefon almak istemiyorm..2300 tl amerikada 1300 tl.300 tl ekler 1 tane daha alirim.veya kirilsa bile 1000 tl garanti parasinida koyariz.burdaki garanti a.b.d veya avrupa gibi olsa neysede oyle degil telefona bise olsa kullanici hatasi diyip duruyorlar.zaten simdi almiyacam.aralik ocak gibi amerikadan istetecem.garantili alacaz diye bir iphone 5 parasi daha komaya gerek yok.
off biz bunun kontratsız temiz versiyonunu taaaaa ocakta alırız
quote:
Orijinalden alıntı: benyokumki
aralık ılk haftası fıyat 2300 tl olacak arkadaslar ben bu bılgıyı turkcell de ust duzey bır yonetıcıden aldım
2300TL" mi ohaaaa
quote:
Orijinalden alıntı: Extreme Victory
quote:
2300TL" mi ohaaaa
Alıntıları Göster
quote:
2300TL" mi ohaaa
kontratlı satıs fıyatı bu sekılde olacakmıs
Nedense Turkcell ile ilgili daha çok cevap yazılmış. Vodafone dan yetkili bir ağızdan cevap nasıl alabiliriz.veya tanıdığı olan biri yazabilirmi. Şahsen benim hattım Vodafone bu yüzdende oradan almak istiyorum.
quote:
Hayır o fiyat bilgisi doğru değil !
quote:
Orijinalden alıntı: Vanity Fair
quote:
Alıntıları Göster
quote:
benım aldıgım bılgı bu yondedır.siz bir sey bılıyorsanız ki bılıyor gıbısınız kesın bır sekılde o fıyat bılgısı dogru degıl! dıyorsunuz o zaman dogrusunu sızden duyalım
quote:
quote:
benım aldıgım bılgı bu yondedır.siz bir sey bılıyorsanız ki bılıyor gıbısınız kesın bır sekılde o fıyat bılgısı dogru degıl! dıyorsunuz o zaman dogrusunu sızden duyalım
Bencede çok kesin karşı çıktınız. Bildiğiniz Birşey varsa açıklama bekleriz.
quote:
Orijinalden alıntı: VerbenA
quote:
quote:
Bencede çok kesin karşı çıktınız. Bildiğiniz Birşey varsa açıklama bekleriz.
Alıntıları Göster
Hadi Vodafone cikar su Iphone5'i soyle guzel fiyatlarla fark yarat yine
quote:
Hadi Vodafone cikar su Iphone5'i soyle guzel fiyatlarla fark yarat yine
Alıntıları Göster
Aralik 15-20 gibi Vodafone satisa basliyacak.
quote:
çok dedin
quote:
Orijinalden alıntı: *GameOver*
quote:
çok dedin
Alıntıları Göster
almayı düşünmüyorum ancak alıcak olsam vodafone dan alırım.sınırsız internet paketi ile yıllarca interneti mobilden yaşama keyfini verdiği için bizlere yeri başkadır.
quote:
Orijinalden alıntı: VerbenA
almayı düşünmüyorum ancak alıcak olsam vodafone dan alırım.sınırsız internet paketi ile yıllarca interneti mobilden yaşama keyfini verdiği için bizlere yeri başkadır.