Şimdi Ara

Vodafone Iphone 5 Kontratli Kasim Sonu Aralik Basi Satista

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aldigim bilgiler bu sekilde ama fiyat konusunda bilgi yok temennim her zamankigibi uygun fiyatla satisa sunarlar

• Nereden aldığınız bilgi acaba?
  • Kontratı bitmesine son 1 ay kalan kullanıcı: Vodafone kullanacaksanız interneti gözden çıkarın.
  • iPhone 5 i çıktığı gün kontratsız alabilecekmiyiz bilgi varmı bu konuda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrhusnu

Nereden aldığınız bilgi acaba?

Yonetici arkadasimdan ogrendim kendime ayirttim karar verdim garantili alicam yurtdisina cikmam bahari bulur .
  • quote:

Orijinalden alıntı: enohpİ

iPhone 5 i çıktığı gün kontratsız alabilecekmiyiz bilgi varmı bu konuda.

Olmaz buyuk bir ihtimalle abonnenin kalma suresi onemli o yuzden belki ilerleyenyen zamanlarda olabilir bu arada inanilmaz bir talep varmis iphone5'e .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asia Eagle

quote:

Orijinalden alıntı: enohpİ

iPhone 5 i çıktığı gün kontratsız alabilecekmiyiz bilgi varmı bu konuda.

Olmaz buyuk bir ihtimalle abonnenin kalma suresi onemli o yuzden belki ilerleyenyen zamanlarda olabilir bu arada inanilmaz bir talep varmis iphone5'e .

Alıntıları Göster
    aralık ılk haftası fıyat 2300 tl olacak arkadaslar ben bu bılgıyı turkcell de ust duzey bır yonetıcıden aldım

• Ben bu sefer garantili telefon almak istemiyorm..2300 tl amerikada 1300 tl.300 tl ekler 1 tane daha alirim.veya kirilsa bile 1000 tl garanti parasinida koyariz.burdaki garanti a.b.d veya avrupa gibi olsa neysede oyle degil telefona bise olsa kullanici hatasi diyip duruyorlar.zaten simdi almiyacam.aralik ocak gibi amerikadan istetecem.garantili alacaz diye bir iphone 5 parasi daha komaya gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kazall

Ben bu sefer garantili telefon almak istemiyorm..2300 tl amerikada 1300 tl.300 tl ekler 1 tane daha alirim.veya kirilsa bile 1000 tl garanti parasinida koyariz.burdaki garanti a.b.d veya avrupa gibi olsa neysede oyle degil telefona bise olsa kullanici hatasi diyip duruyorlar.zaten simdi almiyacam.aralik ocak gibi amerikadan istetecem.garantili alacaz diye bir iphone 5 parasi daha komaya gerek yok.
    off biz bunun kontratsız temiz versiyonunu taaaaa ocakta alırız
  • quote:

Orijinalden alıntı: benyokumki

aralık ılk haftası fıyat 2300 tl olacak arkadaslar ben bu bılgıyı turkcell de ust duzey bır yonetıcıden aldım

2300TL" mi ohaaaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Extreme Victory

quote:

2300TL" mi ohaaaa

Alıntıları Göster
    quote:

2300TL" mi ohaaa

kontratlı satıs fıyatı bu sekılde olacakmıs

• Nedense Turkcell ile ilgili daha çok cevap yazılmış. Vodafone dan yetkili bir ağızdan cevap nasıl alabiliriz.veya tanıdığı olan biri yazabilirmi. Şahsen benim hattım Vodafone bu yüzdende oradan almak istiyorum.
  • quote:

Hayır o fiyat bilgisi doğru değil !
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vanity Fair

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

benım aldıgım bılgı bu yondedır.siz bir sey bılıyorsanız ki bılıyor gıbısınız kesın bır sekılde o fıyat bılgısı dogru degıl! dıyorsunuz o zaman dogrusunu sızden duyalım

• quote:

quote:

benım aldıgım bılgı bu yondedır.siz bir sey bılıyorsanız ki bılıyor gıbısınız kesın bır sekılde o fıyat bılgısı dogru degıl! dıyorsunuz o zaman dogrusunu sızden duyalım

Bencede çok kesin karşı çıktınız. Bildiğiniz Birşey varsa açıklama bekleriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VerbenA

quote:

quote:

Bencede çok kesin karşı çıktınız. Bildiğiniz Birşey varsa açıklama bekleriz.

Alıntıları Göster
    Hadi Vodafone cikar su Iphone5'i soyle guzel fiyatlarla fark yarat yine

• quote:

Hadi Vodafone cikar su Iphone5'i soyle guzel fiyatlarla fark yarat yine

Alıntıları Göster
    Aralik 15-20 gibi Vodafone satisa basliyacak.
  • quote:

çok dedin
  • quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

quote:

çok dedin

Alıntıları Göster
    almayı düşünmüyorum ancak alıcak olsam vodafone dan alırım.sınırsız internet paketi ile yıllarca interneti mobilden yaşama keyfini verdiği için bizlere yeri başkadır.

• quote:

Orijinalden alıntı: VerbenA

almayı düşünmüyorum ancak alıcak olsam vodafone dan alırım.sınırsız internet paketi ile yıllarca interneti mobilden yaşama keyfini verdiği için bizlere yeri başkadır.

Alıntıları Göster
    Vodafone kontratli Iphone 5 Aralik 14'de Vodafone'da.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.