Şimdi Ara

VODAFONE-IPHONE4 BURSA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bursa'da vodafone bayilerinde kontratlı Iphone 4 bulan varsa lütfen haber versin

Teşekkürler

• banada
  • Bursa da yakın takipteyim geldiği anda haber vereceğim...
  • sagol arkadasım bekliyorum
  • bugün de haber yokmu ?
  • Beyler bugün konuştuğum bayiiler pazartesinden itibaren ellerinde olacağını söylediler umarım doğrudur ilk sıradayım 2 yerde birden alırsam diğerini de bekletip buradan haber vereceğim
  • Kent Meydanında sorduğum vodafone bayisi bayramdan once belkide sonra dedi. inşallah sen haklısındır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar hala haber yokmu ?
  • Türkiyedeki hiçbir vodo bayinde aypon yokki. Gelsede tahminim önce İstanbula gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cos179

Türkiyedeki hiçbir vodo bayinde aypon yokki. Gelsede tahminim önce İstanbula gelir.

Aynen şu an bırak bursayı hiç bir il de yok ama 3-4 güne bayrama kalmadan gelir diyorlar bekleyin
  • valla bu vodafone güvenim kalmadı, bayrama kadar dediklerine de inanmıyorum, ama inanmak istiyorum
  • BURSA VF SON DURUM

Arkadaşlar nihayet Vodafone getirdi telefonları Ahmet kardeşe de teşekkürler doğru istihbaratı için
    Bugün beni aradılar liste başıydım zaten 1 tane 32 lik geldiğini ve yarın alabileceğimi söylediler sıfır hat alarak alacağım mecburen kredi kartıyla
    sanırım sınırlı geldi fakat 2-3 VF sordum hepside yarın satış yapacaklarını söylediler Bursa için durum böyle umarım herkes en kısa zamanda sorunsuz bi şekilde alır koca koca adamlar nelerle uğralıyoruz 1,5 aydır
  • jambore78 hangi bayiler yarın satış yapacaklarını söyledi. bilgi verirmisin?
  • bursada suan nerede var yardım edin lütfen
  • yok mu bilen duyan
  • ben hattımı taşıdım taşıdıktan 3 gün sonra teslim aldım
    iki hafta önce oldu bu olay
  • nerden aldınız arkadaşım
  • inönü caddesindekine ismini yazdıranlara 2-3 hafta arayla teslim ediliyormuş arkadaş teslim edilirlen görmüş uluyoldaki ise hat taşıyana kesin geliyor dedi faturealı hattınız varsa vodafone a taşıyın öncelikli geliyormuiş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.