Şimdi Ara

Vodafone kapsama alanı problemini öyle bir çözdü ki;şaştım kaldım. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
8.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sinyal problemi vardı en son artık kullanmıyorum.Evin içinde 5 sn full,5 sn 1 ibre çekiyordu..İlginç
  • vodafone bulunduğum yere 1 baz daha kurdu.
    ilk mesajımda belirttiğim gibi yetkili kişideki haritada bana gösterdiği ve kurulması planlanan site diye bahsettiği bazı kurmuşlar elektrik direğine.

ayrıca bursa'da değişik bölgelerde yeni bazlar kurulmuş(bir çoğu artık şuraya da baz kursalar da sorun kalmasa dediğim yerler,güzel nokta atışı yapıyorlar.) ve bir çok baz 3g'li hale getirilmiş.

vodafone son 1-1.5 aydır süper çalışıyor.bunda bursa'ya açılan bölge müdürlüğünün etkisi var mıdır bilemem ama ki bence var.

vodafone'a bir teşekkür maili göndereyim.çünkü şu an için benim gördüğüm ve bildiğim şuraya da baz kurun diyeceğim yer kalmadı.

teşekkürler vodafone.

yeni kurulan bazın fotosunu çektim buraya yüklerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: çok geç

vodafone bulunduğum yere 1 baz daha kurdu.
    ilk mesajımda belirttiğim gibi yetkili kişideki haritada bana gösterdiği ve kurulması planlanan site diye bahsettiği bazı kurmuşlar elektrik direğine.

ayrıca bursa'da değişik bölgelerde yeni bazlar kurulmuş(bir çoğu artık şuraya da baz kursalar da sorun kalmasa dediğim yerler,güzel nokta atışı yapıyorlar.) ve bir çok baz 3g'li hale getirilmiş.

vodafone son 1-1.5 aydır süper çalışıyor.bunda bursa'ya açılan bölge müdürlüğünün etkisi var mıdır bilemem ama ki bence var.

vodafone'a bir teşekkür maili göndereyim.çünkü şu an için benim gördüğüm ve bildiğim şuraya da baz kurun diyeceğim yer kalmadı.

teşekkürler vodafone.

yeni kurulan bazın fotosunu çektim buraya yüklerim.

Bugün kocaeli gebze osmangazide idim(Teyzemler orada) ve 3g yi bu hafta getirmişler. Helal olsun. Yoktu 2g idi ama full şebeke idi. Şimdi ise 3g full şebeke.

• sakaryada kuzenimle doğa yürüşüne çıkıp kaybolmuştum ,kuzenimin hattı %99 kapsamamız var diyen gsm şirketiydi ama çekmiyordu telefonuma baktım 4 çubuk çekiyor kaybolduğumuz yerde dağın tepe noktaları ve köylere 20km uzaktaydı vodafone sayesinde kurtulmuştum o gün
  • fotosu da bu.baz küçük ama etkili ilaç gibi geldi

Vodafone kapsama alanı problemini öyle bir çözdü ki;şaştım kaldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çok geç -- 18 Ağustos 2010; 21:38:04 >
  • O ne öle mübarek eds gibi
  • müşteri memnuniyeti bir numara diyecek birşey yok
  • Bursa da o FSM nin hali ney öyle ya her direğe baz koymuşlar ...
  • Sabah 8.43'te mesaj sesine uyandım. Kim bu densiz diyerek baktım mesaja. Vodafone'dan gelmiş olduğunu gördüm. Hayırdır bu saatte Vodafone mesaj atmazdı diyerek açtım mesajı. Aynen şöyle bir mesaj geldi;

DEĞERLİ ABONEMİZ, KAPSAMA ALANINA İLİŞKİN BIRAKMIŞ OLDUĞUNUZ TALEBİNİZ TEKNİK DEPARTMAN BİLGİ VE DEĞERLENDİRMESİNE İLETİLMİŞTİR. VODAFONE.

Sabah sabah adamı mutlu ediyor Vodafone ya. Hay ağzını yüzünü öpeyim. Bir dahakine de hallettik kardeş sorununu desinler de yeterki gecenin 4'ü olsun. Böyle rahatsız edeceksen hep et Vodafone.
  • @Çok geç,

gelen kişiler arasında mühendis varmıydı? Dikkatini çekti mi hiç?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xavi92

@Çok geç,

gelen kişiler arasında mühendis varmıydı? Dikkatini çekti mi hiç?

valla orasını bilemiyorum.2 kişi gelmişlerdi ama mühendisler mi bilmiyorum.
    şirket arabası fiat linea idi onu da söyleyim.
  • @çok geç

Şundan sordum, çoğu yerde operatörler müteahhit firmaya veriyorlar. Aracın üzerinde vodafone yazmıyorsa büyük ihtimalle müteahhit firmadır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xavi92

@çok geç

Şundan sordum, çoğu yerde operatörler müteahhit firmaya veriyorlar. Aracın üzerinde vodafone yazmıyorsa büyük ihtimalle müteahhit firmadır.

vodafone'un bursa'da şebeke ile ilgili kendi ofisi olduğunu biliyorum.
    daha önceden de başka biri ile tanışmıştım.müteahhit firma olmadığından eminim.
  • Vodafone attığım mailden tam 20 gün sonra bulunduğum bölgenin kapsama alanı sorununu halletti. Bu ne hız bu ne acele. Tebrikler Vodafone. Çok teşekkür ediyorum.
  • Müşteri hizmetleri süper, şikayet yazıyorsun hemen arıyorlar. Dünya şirketi olmak böyle birşey olsa gerek.
  • valla vodafon benım talebime hiç cevap vermedi,hem e posta hemde fax olarak haritalı koordinat verdim ama hiç dikkate almadılar yer izmir çeşme dalyan köy.1 aydan fazla oldu..
  • Heyecanım iki gün sürdü nedense. Birden bire bizim evdeki çekme sorunu geri döndü. Neden böyle oldu şimdi?
  • Benim çalıştığım yerde çekmiyor arkadaş kapalı alanda hiç sinyal yok kapıya çıkıp konuşuyorum devamlı . Ilgilenirlermi acaba
  • sürekli mail atın.kopyala-yapıştır yapıp her gün gönderin.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.