Şimdi Ara

Vodafone kapsama alanı problemini öyle bir çözdü ki;şaştım kaldım. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
8.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: çok geç

sürekli mail atın.kopyala-yapıştır yapıp her gün gönderin.

Yapıcam bu dediğini.
  • Nasıl düzeldi de tekrar bozuldu devreye aldıkları veya ilave ettikleri bazda bir sorun mu oldu yoksa? Verici isimlerini kontrol ediyor musun? İyi çekerken hangi bazı kullanıyordun şimdi hangi bazdan alıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: halle
    Tebrikler...
    Gerçekten övgüye değer bir hizmet anlayışı göstermişler...

Açıkçası okuyunca şaşırdım...
    Vodafone dan bu kadar ciddi bir planlama ve müşteri memnuniyeti beklemiyordum...
    Bu şekilde çalışıyorlarsa bize tebrik etmek düşer tabii...

• Sucvceza bizim burada da 2 gün önçe kapalı yerlerde full çekime dönen 3g bugun yine eski haline döndü 3 barem..yaptıkları iyileştirmeleri geri aldı galiba vodafone.
  • Telsim zamanında da bu şirkette aynı mantık vardı. Kapsama alanı konusunda ellerinden geleni yapıyorlardı. Tek sorun borca batık, istediği yedek parçayı alamayan personelin eli kolu bağlı idi. Şu anda çok daha güzel oldu tabiki. Ama genel olarak Kırmızının kapsama alanı konusundaki tutumunu beğenirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevimlican

Sucvceza bizim burada da 2 gün önçe kapalı yerlerde full çekime dönen 3g bugun yine eski haline döndü 3 barem..yaptıkları iyileştirmeleri geri aldı galiba vodafone.

Ben de tam anlayamadım açıkçası. Tam olarak neden kaynaklı olduğunu da çözmüş değilim.
  • 1 yildir bizim koyu cozemediler
  • Ben beğenmiyorum Kapsama sorununu

SÜrekli aynı sıkıntılarla uğraşıyoruz. Söylüyoruz tamam diyorlar ama ses seda yok..

Evimde 3G kötü çekiyor. Söylüyorum bunu ama ses seda yıok.

---

Turkcell 2G az çekiyordu bir kere aradım burada da yazdım konuyu 1 ay içinde full yaptılar. Mahalleli izin vermiyor ama gerekirse betondan yer alıp baz istasyonunu dikeceğiz dediğinde takdir etmiştim adamları..

----

Bu konuda Vodafone yatırım yapıyor ama iş bitirici adamları çok kötü.
  • turkcelldeyken.adamlara dedim bi baz istasyonu kurun sokağımın başına binanın tepesine baz istasyonunu kurduktan sonra arayıp sinyalın nasıl olduğunu söylediler.memnunum dedim.ama şuan vodafone dayım.ses idare eder.
  • 50 tane adamın eline birer cep telefonu verip araziye çıkartsan on günde sorunlu yerlerin listesini çıkarır..
  • Az önce vodofone hat aldım bende vodofone a geçtim avea dan kurtudum artık
  • Helal olsun voda sana, bende banka şubelerini bizim semte topladım :D en son opet kaldı onu bekliyorum

---
    Edit;

quote:

Orijinalden alıntı: frisby06

Az önce vodofone hat aldım bende vodofone a geçtim avea dan kurtudum artık

Hayırlı uğurlu olsun , bende birkaç aydır voda kullanıyorum faturalı Cep Aile Reisi tarifesinden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hie -- 16 Eylül 2010; 23:22:45 >
  • ve mutlu son(!)

ilçemizde vodafone tarafından kurulan 3 baz istasyonu ve kurulacak olan 1 baz istasyonu ile toplam 4 istasyon

ile turkcell tarafından kurulan 2 baz istasyonu halkın şikayeti üzerine belediye ekiplerince sökülmüştür.

sene 2010.yorumsuz.

(isteyenlere konu ile ilgili haber linkini gönderebilirim.)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.