Şimdi Ara

Vodafone kapsama alanıyla ilgili herşey burada... (110. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.332
Cevap
0
Favori
125.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugun de halicioglunda gordum yeni antenlerden. Mevcut istasyona eklemislerdi. Siz de muhtemelen goreceksiniz kisa sure sonra bu yeni antenleri.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • trtunski T kullanıcısına yanıt
    Fotoğrafını görsek o da yeterdi...
  • Yeni semtimde vodafone hiç çekmiyor.2g de cam kenarında 3 çubuk,3g zaten çekmiyor,Arka odalarda "servis yok" yazısı alıyorum.Arayıp kayıt oluşturdum ama bir sonuç çıkacağını sanmıyorum.Çok memnunum hattımdan ama oturduğum yerde avea ve turkcell sorunsuz çekmekte.Sorunu çözmek adına başka ne yapabilirim?
    Oturduğum yer fulya sk/siyavuşpaşa mh/bahçelievler istanbul.

https://harita.yandex.com.tr/-/CVSR6Jmm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi optimus95 -- 14 Nisan 2015; 19:29:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sis651

Fotoğrafını görsek o da yeterdi...

Aracla hareket halindeyken goruorum o yuzden cekemiyorum. ama aklimda ilk firsatta yollayacagim.

• trtunski T kullanıcısına yanıt
    Beklemedeyiz.
  • Antalya'dan aktarıyorum
    ev otobüs terminaline yakın diğeri de merkez dediğim yer Işıklar olarak geçiyor durum bu ... cihaz s4 mini 4.2.2

• O bahsettigim kalin antenlerden turkcellde takmaya basladi. Vodafonedan sonra 4g anteni olabilir mi acaba?

• optimus95 kullanıcısına yanıt
    Vodafone foruma da yazabilirsin. Bunları yaptıktan sonra eğer düzelmezse senin de için rahat değilse hiç bekleme diğer operatörlere geç.Aynı şey avea da başıma geldi. Sürünmeye değmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drak44 -- 25 Mayıs 2015; 9:21:13 >
  • Tam fotoğrafını görmeden bir şey diyemeyiz ama olabilir. Yalnız 4G 800 MHz ile verilecekse 800 MHz dalga boyu büyüktür, eski 2G antenleri gibi büyük anten oluyor genelde. Bu anten tipi garip. Turkcell'in Tekirdağ'da kutu gibi 2G ufak antenleri vardı yoğun yerleri kapsama için. Bunlar da yoğunluğu bir nebze kırmak için olabilir.
    Doğu'da anten değil de yeni RRU konuyor istasyonlara, 3G yoğunluğu bu şekilde kırılıyor. Yani ikişer RRU oluyor ve 37 Mbit civarı hız alabiliyorum.
    Peki sizin bu anten takıldığını gördüğünüz kulelerde kaçar RRU var? Tek mi çift mi? Huawei'nin falan yeni RRU'larından olmasın o anten dediğiniz cihazlar?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir resim koyun merak ettik

• Arabada otobuste vs oldugumuz icin koyamioruz. Normal 2g antenlerin enine daha kalin olani. Mevcut istasyonların haricinde baska bi sistem gibi kuruolar. Ilk vodafoneda fark ettim ama su an turkcellde de goruorum. Rru yok bu yeni antenlerde.

• Arkadaslar askerden tertibim uzun zamandır türkiye içinde ve dışında kamyon kullanmakta kendisi bana türkiyenin dört bir yanına gidiyorum hiç bir sıkıntı yaşamadım vodafone çok memnunum diyor bende vodafone geçmeyi düşünüyorum eski yıllara bakınca cok ilerleme atak gösterdimi vodafone bir aralar fazla yatırım yapmıyor deniyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nevrans

Arkadaslar askerden tertibim uzun zamandır türkiye içinde ve dışında kamyon kullanmakta kendisi bana türkiyenin dört bir yanına gidiyorum hiç bir sıkıntı yaşamadım vodafone çok memnunum diyor bende vodafone geçmeyi düşünüyorum eski yıllara bakınca cok ilerleme atak gösterdimi vodafone bir aralar fazla yatırım yapmıyor deniyordu.

Tabiki eskisi gibi değil adamlar telsimi aldıklarında 5500 olan baz istasyonu sayısını 25000 civarına çıkarttılar. Ama sistemsel sorunları aşamadılar orası da ayrı konu.

• quote:

Orijinalden alıntı: byJuck

Antalya'dan aktarıyorum
    ev otobüs terminaline yakın diğeri de merkez dediğim yer Işıklar olarak geçiyor durum bu ... cihaz s4 mini 4.2.2

arkadaşlar bu değerlerim iyice düştü. özellikle ev. Twitter dan yazdım bana forum linki veriyorlar ne enteresan olay! çekmiyor yazdım ulaşın falan diyorum yer bildiricem şak forumdan bir link verdi orda bla bla yazılar yazılar vs. !!
    bugün yolda gelirken uygulama indirdim bir şeyler yaptım 15 MBlik uygulama 100 kbps ile iniyor rezillik aşağısına bile düştü yani
    ne yapılabilir ?

• Mesela Avea veya Turkcell numarasını arayıp "Vodafone' kayıtlı böyle bir numara yoktur" anonsu duymak gibi değil mi? :) İnan bana bununla ilgili çok çalışma yapıldı.Birden çok sebebi var yani problemin. Yoğunluktan dolayı baz istasyonu cevap veremediğinde böyle bir mesaja atıyor ama yanlış atıyor tabiki. :)

Daha dün başıma geldi yine... :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 11 Haziran 2015; 16:43:07 >
  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam 2 aydır Vodafonun ussd kodları çok sorunlu *7000#, *3636#, *7505#,*4555# hiç cevap vermiyor. Akşam vakitlerinde bazen sistem anca cevap veriyor. Sistemde bakım mı var acaba?

• effect68 kullanıcısına yanıt
    Hata mesajımı veriyor cevap olarak?
  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    Yanıt yok uyarısı veriyordu. Şuan denedim çalışıyor. Uzun zamandan beri sistem sorunlu hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

Mesela Avea veya Turkcell numarasını arayıp "Vodafone' kayıtlı böyle bir numara yoktur" anonsu duymak gibi değil mi? :) İnan bana bununla ilgili çok çalışma yapıldı.Birden çok sebebi var yani problemin. Yoğunluktan dolayı baz istasyonu cevap veremediğinde böyle bir mesaja atıyor ama yanlış atıyor tabiki. :)

Daha dün başıma geldi yine... :)

Numara yonlendirme yapinca da, hat kapali iken arandiginda, vodafone'a kayitli boyle bir numara yok, diyor.

• heathrow was here kullanıcısına yanıt
    Biliyorum hocam.
  • 
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.