Şimdi Ara

Vodafone Kontratlı HTC Desire PDA >> Custom Rom Yükleme İşlemi.... (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
456
Cevap
2
Favori
33.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: buurn
    arkadaşlar telefonu rootlamaya calıştım bişi olmadı ama rootladım sanırım anlamış değilim sonra oto güncelleme yapmıştım update indirdi 2,2yi ama kurarken hata veriyo aşagıdaki gibi lütfet yardım edin :(
    bu arada S-On benim şu an

ClockworkMod Recovrt v2.5.0.1
    Finding update package...
    Opening update package..
    Verifying update package...
    E:failed to verify whole-file signature
    E:signature verification failed
    Installation aborted

Siz root isleminizi yapmis ama orijinal romu yukseeltmeye calisiyorsunuz, dolayisiyla islem basarili olmuyor.
    oxygen, miui veya leedroid romlardan birini yuklerseniz guncelleme derdiniz de kalmayacak.
  • "gidakontrol" arkadaşım geçenlerde senin verdiğin linkteki işlemi yaptım ama fayda etmedi ya ben becermedim yada benim cihazda bir sorun var umudumu kaybettim soğudum cihazdan daha çok şey söylüyorum içimdende neyse .
  • Ellerine kollarına sağlık hocam çok faydalı bir paylaşım olmuş.Sayende bende custom rom yükledim.Allah senden razıolsun...Saygılar...
  • leedroid kurdum telefona,anccak tel dahılı hafızası 86mb a kadar dustu,oysakı hafıza kartını ext3 olarak formatlayıp sdcard surumunu kurmustum.acaba ayrıca yapmam gereken bır seymı var,yoksa kurulumda hatamı yapmısım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gidakontrol -- 29 Aralık 2010; 7:20:12 >
  • Özen hocam dün leedroidin yawaşlamasından şikayet edip başka bir rom kurdum.ardından ona alışamadım.tekrardan leedroid kurdum.bi sorun ortaya çıktı.o da şu ki ext olayı olmuyor ne yaptıysam. 2 3 defa yükledim leedroidi defalarda partition yaptım genede 10-15 tane program ve oyundan sonra hafıza azaldı diyor.sonrasında ise programları kaldırıyorum ama bu seferde telefon hafızasından gitmiyor.yani programların 4-5 tanesini siliyorum telefon hafızası 87.35 mb tan 87.50 ye çıkıyor.anlam veremedim ??? yardımcı olursanız sevinirim
  • benım soruna yakalanmıssın sende,hafıza suan 76 mb,yenı program kurunca ortalama 0,1 mb azalıyor ancak programı kaldırınca artmıyor:) denemek ıcın kurdugum herseyı yedekleyıp kaldırdım 3 mb hafıza arttı:)
  • Arkadaşlar recoveri menüsünühttp://alternatifblog.com/2010/12/11/htc-desire-bootloader-0-83-ustu-root-etme-rehberi/ burdaki
    bilgilerle yaptık. Yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: gidakontrol

benım soruna yakalanmıssın sende,hafıza suan 76 mb,yenı program kurunca ortalama 0,1 mb azalıyor ancak programı kaldırınca artmıyor:) denemek ıcın kurdugum herseyı yedekleyıp kaldırdım 3 mb hafıza arttı:)

evet hocam aynen öle 0.1 mb artıyor her prorm yükleynce..ama ne kadar kaldırırsam kaldırayım.mb artmıyor.
  • OzenHoca başka rom öneriniz varmıdır?
  • http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=628

Desire içen Android rom geliştirmelerine buradan ulaşabilirsiniz.

[ROM][New Sense HD][22 Dec]Z v0.5/0.6 test - Core Internal Install A2SD+ Super fast! buradaki rom da ilgimi çekti ama hiç yükleyip denemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzeNHocA -- 30 Aralık 2010; 14:44:44 >

• özenhocam yukarıdaki soruma cevap verebilirseniz sevinirim.. artı başka bir sorum olacaktı..ben başka bi rom yükleyeceğim zamanki izleyeceğim yol da öncekiyle aynı olacak değilmi.Saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpozge

quote:

Orijinalden alıntı: gidakontrol

benım soruna yakalanmıssın sende,hafıza suan 76 mb,yenı program kurunca ortalama 0,1 mb azalıyor ancak programı kaldırınca artmıyor:) denemek ıcın kurdugum herseyı yedekleyıp kaldırdım 3 mb hafıza arttı:)

evet hocam aynen öle 0.1 mb artıyor her prorm yükleynce..ama ne kadar kaldırırsam kaldırayım.mb artmıyor.

sorunu cozdum
    Data from current & old apps is stored on the internal, try cleaning up a little or have a go with data2sd
    leedroıd aynı sorunla karsılasan bırıne bu cevabı vermiş,ben bazı programları datadan yedeklemıstım,oyuzden eksık kalmıs.

• quote:

Orijinalden alıntı: OzeNHocA

http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=628

Desire içen Android rom geliştirmelerine buradan ulaşabilirsiniz.

[ROM][New Sense HD][22 Dec]Z v0.5/0.6 test - Core Internal Install A2SD+ Super fast! buradaki rom da ilgimi çekti ama hiç yükleyip denemedim.

Merhaba hocam bu link te verdiğiniz rom u ben yüklemeye çalıştım ama hata veriyor.Sitede açıklamalar bölümünde A2SD+ enabled yazıyor.Sanırım bunu rom u yüklemek için farlı yollar izlemek gerekiyor.Bu konuda bilginiz varsa bizleri aydınlatabilirmisiniz...Saygılar...

• Cihazına root,recovery ve rom işlemi yapmak isteyenler için çok faydalı bir link.http://www.vm64.info/2010/12/05/htc-desire-vodafone-bolum-2-root-ve-miui-mod-yukleme/
  • leedroidin 2,3 ü cıktı beyler,az once kurdum,tek yapmanız gereken patch dosyasını sdcarda atmak ve wipe yapmadan sdcarddan flashlamak.mukemmel oldu patchledıkten sonra
  • oxygen kurdum çok hoşuma gidiyorduki
    bilgisayara bağlayamıyorum:(
    marketten bısı ındıremıyorum dolayısıyla yenı rom ındırıyorum sımdı..
    reflext sense hd denıyorum..
  • ek olarak aleti bilgisayara baglayamıyorum su an:(
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurduygu

ek olarak aleti bilgisayara baglayamıyorum su an:(

oxygen romda yanlış hatırlamıyorsam cihazı bilgisayara bağladığınızda direkt olarak şarj modunda bağlar. siz üstteki usb simgesinden veya uyarı görüntülemeden şarj modu üstüne tıklayarak seçeneklerden disk sürücüsü nü tekrardan işaretlemelisiniz.
  • evet direk şarj modunda bağlıyor ama usb gozukmuyor su an..
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.