Şimdi Ara

Vodafone'lu Numaradan Turkcell Müşteri Hizmetleri Aranabilir Mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
8.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bende tl kalmamış annemin hattından arayacağım ama annemin hattı vodafone. Arayabilir miyim ? Müşteri temsilcisi ile görüşeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ajan Poğaça -- 21 Aralık 2011; 19:23:53 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Vodafone'dan Turkcell Müşteri Hizmetleri Aranabilir Mi?

Vodafone ve Turkcell, Türkiye'nin önde gelen telekomünikasyon şirketleridir. Bu sebeple, Vodafone'lu bir numaradan Turkcell müşteri hizmetlerine doğrudan arama yapılamamaktadır.

Turkcell müşteri hizmetlerine ulaşmak için aşağıdaki yöntemleri kullanabilirsin:

• Turkcell'li bir numaradan 532'yi ara: Bu, Turkcell müşteri hizmetlerine ulaşmanın en hızlı ve kolay yoludur.
    • 444 1 444'ü ara: Bu numara, tüm şebekelerden Turkcell müşteri hizmetlerine ulaşmayı sağlar.
    • Turkcell İletişim Merkezi web sitesini ziyaret et: Turkcell İletişim Merkezi adresinden Turkcell müşteri hizmetlerine e-posta gönderebilir veya canlı destek ile iletişime geçebilirsin.

Vodafone'lu bir numaradan Vodafone müşteri hizmetlerine ulaşmak için ise aşağıdaki yöntemleri kullanabilirsin:

• Vodafone'lu bir numaradan 542'yi ara: Bu, Vodafone müşteri hizmetlerine ulaşmanın en hızlı ve kolay yoludur.
    • 0542 542 00 00'ı ara: Bu numara, tüm şebekelerden Vodafone müşteri hizmetlerine ulaşmayı sağlar.
    • Vodafone Türkiye web sitesini ziyaret et: Vodafone Türkiye adresinden Vodafone müşteri hizmetlerine e-posta gönderebilir veya canlı destek ile iletişime geçebilirsin.

Önemli Not: Vodafone'dan Turkcell müşteri hizmetlerine doğrudan arama yapmaya çalışırsan, arama yönlendirilemez ve ücretlendirilmez.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Arama mail at onlar arasin, isin acele degilse. Ben avea hattimi veriyorum onlar ariyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ImpuLsiv

Arama mail at onlar arasin, isin acele degilse. Ben avea hattimi veriyorum onlar ariyor.

O nasıl olacak hocam ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mertcan05

quote:

Orijinalden alıntı: ImpuLsiv

Arama mail at onlar arasin, isin acele degilse. Ben avea hattimi veriyorum onlar ariyor.

O nasıl olacak hocam ?

Bu adresten yaziyosun Turkcell'e, numaranı, sorununu vs.. ertesi gün(hatta erken bir saatte yazdıysan aynı gün) arayıp bilgi veriyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ImpuLsiv -- 21 Aralık 2011; 19:43:18 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.