Şimdi Ara

Vodafone Mobil Tv (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
650
Cevap
1
Favori
56.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • n70de codec sorunu var h264 yerine mgeg4 oalrak değiştirdim verilen kodu çalıştı n70 olanların bilgisine
  • sonuç yok galiba kimsede
  • quote:

Orijinalden alıntı: dincerZ

@KIRKY hocam sen MTV AC mesajlarına devam et.. Şu an için yapacağın başka bir şey yok

peki sana onay mesajı geldimi ?
  • özgür kardeş java lı telde çalıştırdınmı mesajlarına bakılırsa çalıştırdım diyodun yaptıklarını uygulaık ama yinede hüsran adım adım çalışacak şekilde anlatırmısın rica etsem
  • Evet hocam bana onay mesajı 30 temmuz öğleden sonra geldi zaten..
  • n70de codec sorunu var h264 yerine mgeg4 oalrak değiştirdim verilen kodu çalıştı n70 olanların bilgisine

Bu kodu nerden değiştirdiniz ben bulamıyorum bütün n70 kullananların sorunu aynı aslında galiba ses var görüntü yok sanıyorum h264 mpeg4 yapıldığında düzelecek.
  • mobil tv ayarlarını nerden yükleyebilirm?
  • sony ericsson k810 için real player programını bulamadım nette olanlar register istiyo elinde real player olan yada nerden bulabilecegimi bilen link verebilirmi acaba?
  • bize bi yanıt yazan yok ya boşa mesaj atıyoz bi saatir bekliyorum abicim sorun daha çok javalarda öncelik java telefonlara verseniz iy olmazmı
  • "ozgur825" n70 kullananlar cevabını bekliyor yardımcı olurmusun
  • @korner12

Medya oynatıcıda AKIŞ AYARLARINA girdiğinde Mobil tv seçebileceğin bir yer çıkıyor mu ?

Turkcellden mobil tv ayarı istediğimde oraya geçmiş.. Ama Vodafone mobil tv ayarı oraya geçmiyor.. Bence sorun bu
  • dinçerz kardeş sorun o diyosunda özgür arkadaş çalıştı dedi yaptıklarınıda söledi böle yapıp nie kandıryoki bizleri nası izlemiş anlat diyoruz cevap yok
  • sıfıra sıfır elde var sıfır 3g li telimiz var ama bi tv yi seyredemiyoruz
  • vodafone live'dan mobil tvye tıklıyorum kanallar cıkıyor kanallara tıkladığımda ''tv içeriğiniz istendi..lütfen bekleyin..vs...''diye bir yazı cıkıyor fakat kanal acılmıyor..real player mı devreye girmiyor acaba?bu arada bu işlemi n95in kendi browserında yapıyorum

n95li arkadas ayarları söylerse sevinirim
  • real player i nerden yüklüyoruz sony ericsson k810 için bulamadım bir türlü bi yardım ediverin

yada şöyle diyim java tabanlı telefonu olan arkadaşlar hangi programı kullanıyo bir tane öneriniz varmı onu bulup indireyim ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KIRKY -- 2 Ağustos 2009; 16:55:18 >
  • kırky kimse yardım etmez bilader izleyen izliyo dalga geçiyolar burda iki saattir bilgisayarın başında bekliyorum
  • özgür825 ortaya bi laf att javada yaptım oldu die bizleiri umutlandırdı nası ayptın diyoruz açıklamadan siteden çıktı herkes kendine müslüman
  • n70 kullanan arkadaşlar normal olarak vodafone liveden girin hatayı alın yüklensin ses gelsin yani sonra playerı durudurp bağlantıyı kaydete basın bağlanı kaydedildikten sonra galerinden bağlatılarıma basın kaydettiğiniz bağlantıda seçenek düzelte basın web adresi var orda bi kod var rtsp://10.135.xxx tarzı bu koddaki örnek olarak kanal_d_h264.3gp yazan bölüm var ordaki h264ü mpeg4(örn:kanal_d_mpeg4.3gp) olarak değiştirip tamama basın sonra aynı galeri bağlatılarımdan açın yanlız her kanal için ayrı ayrı yapmanız lazım bu biraz uğraştırmakta favori kanallarınızı yapsanız yeter zaten vodafone sorunu düzeltene kadar böyle idare edicez görüntü kalitesi mpeg4 olduğu için ayna gibi değil h264 daha kaliteli olcaktır açılırsa...
  • yav kardeşim java için sen javada yaptım demedinmi yav allah allah
  • sony ericssonlar için real player yok real player sadece symbian telefonlar için.

-------------------------------------------------------------------------------------------------
    @godless

tv içeriğiniz istendi dedikten sonra otomatikman real player'a aktarması gerekiyor.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.