Şimdi Ara

Vodafone Mobil Tv (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
650
Cevap
1
Favori
56.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar zannedersem vodafone java uygulama çıkarabilir bunun için bekleyip göreceğiz...
  • bu destekleyen modeller çok az vodafonda aynı sisteme sahip modellerden biri var diğeri yok.aveada hepsi var mobil tvyi destekleyen modellerde.opera miniyi indirmek için baktım f400 yine yok f480 diye seçtim modeli gelen linkten indirdim telefonuma..bu destekleyen modelleri bi gözden geçirmeleri lazım değilmi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: korner12

Arkadaşlar zannedersem vodafone java uygulama çıkarabilir bunun için bekleyip göreceğiz...

Uygulama mevcut yalnız onda da sorun var.. Desteklemediğini söylüyor mesaj atıldığında.. Valla 1 ay ücretsiz ama biz herhalde izleyesiye kadar ücretsiz olayı bitecek
  • biz abone olduk 1 ay ücretsiz dedi peki 1 ay dolmaya yakınken aboneliği iptal etsek kabul oluyormu yoksa iptal etmiyorlarmı
    mesela 1 ay dolmaya yakın iptal ederim sonra yeniden abone olurum yine 1 ay bedavaya gelir o şekilde gider.
    ayrıca ücretlendirmede 50 kontur alıyorlarya
    bende 40 kontur varsa tv calısmıyormu yoksa calısıyor ve 10 kontur borcummu oluyor yanı
    once konturu alıp sonramı tv calıscak
    ayrıca ben 3 ay boyunca kontur yukleyemessem 3 ay boyunca borcamı gırıcem nasıl olcak bu abonelık ısı pek ıyı degıl gıbı
  • bana 3 ay ücretsiz mesajı geldi galiba herkese 1 ay gelmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa_(87)

bana 3 ay ücretsiz mesajı geldi galiba herkese 1 ay gelmiş

aynen banada 3 ay geldi
  • AC yazıpta gelen mesajda telefonun servisi desteklemediğini söyleyen arkadaşlar net üzerinden vodafonelive ile nasıl izlediklerini anlatabilirmi bunun için neler gerekli operamini yi indirdim ama full sürüm degil almanca register ekranına yönlendiriyo ve real player bulamadım K810 için .. net üzerinden cep telefonunda mobiltv olmadan vodafonelive ile baglananlar nasıl yaptıklarını ve gerekli programların neler oldugunu izah edip link verebilirmi acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KIRKY -- 2 Ağustos 2009; 13:53:28 >
  • java telefonu olanlar ayarlar-yapılandırma ayarlarından udp bağlantı noktası ayarlarını yaptınızmı bazı telefonlarda boş orası ben yaptım düzeldi mobil tv
  • Ayarları nereden öğrendiniz. Söylerseniz belki çözüm olur...
    quote:

Orijinalden alıntı: ozgur825

java telefonu olanlar ayarlar-yapılandırma ayarlarından udp bağlantı noktası ayarlarını yaptınızmı bazı telefonlarda boş orası ben yaptım düzeldi mobil tv
  • @korner12 hocam aynı telefon olduğu için ortak çözüm bulabiliriz.. Ayarlar--Yapılandırma Ayarları--Kişisel Yapılan Ayarlar kısmında EKLE denildiğinde AKIŞ, ERİŞİM NOKTASI gibi şeyler var.. Sanırım bizim çözümümüz burada
  • Evet sorun AKIŞ ta arkadaş ayarları verirse belki çözeriz...
    quote:

Orijinalden alıntı: dincerZ

@korner12 hocam aynı telefon olduğu için ortak çözüm bulabiliriz.. Ayarlar--Yapılandırma Ayarları--Kişisel Yapılan Ayarlar kısmında EKLE denildiğinde AKIŞ, ERİŞİM NOKTASI gibi şeyler var.. Sanırım bizim çözümümüz burada
  • Arkadaşlar Vodafone 3G'ye geçmek isteyenler Vodafone'nin sitesinden de yapabilir. My Vodafone hesabınızla her türlü işlemlerinizi yapabilirsiiz bilginize.
  • arkadaşlar lütfen pm göndermeyin hem pmleri cevaplamak hem konuya birşeyler yazmak çok zor oluyor.
    lütfen herşeyi konuya yazın hem herkes görsün hem hepsini burada konuşalım.

bazı java telefonların media player ayarlarında "Vod" ayarlarını açıp, oradan profil olarak mobil tv'yi seçmeyi deneyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çok geç -- 2 Ağustos 2009; 14:35:45 >
  • @ozgur852 kardeşim ayarları bizimle paylaşır mısın? El birliğiyle bu sorunu çözeceğiz inşallah
  • bugün telefonumu açtım.standart pakete üye oldunuz 1 ay bedava diye mesaj geldi.program indirip veya vodafone liveden izleyebilirsiniz diye.ayarlar gönderilecektir şifre 1234 dedi ama ayarları yollamadı.
    bu ayarları tekrar nasıl yollattırırız telefona?
  • benim telefona bir şey oldu ayarlaı iyice bozuldu diğer şeyleride açmıyor
    oynamayın bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

bugün telefonumu açtım.standart pakete üye oldunuz 1 ay bedava diye mesaj geldi.program indirip veya vodafone liveden izleyebilirsiniz diye.ayarlar gönderilecektir şifre 1234 dedi ama ayarları yollamadı.
    bu ayarları tekrar nasıl yollattırırız telefona?

vodafone internet sitesinden my vodafone'a giriş yaparak(hemen girmezse bir daha girin) telefon ayarları bölümünden mobil tv ve vodafone live ayarlarını ücretsiz alabilirsainiz.
  • UDP ayarları için ayarlar-yapılarndırma ayarları -kişisel yapılandırma yarlarına gir ekleye bas akış ayarlarına gir udp bağlantı noktası ayarını 6970-32000 olarak değiştirin sonra vodafone livdan girin 6280de denedim oldu

medaya oynatıcıdan akış ayarlarından yapılandırma diyoruz ordanda kişisel yapılandırmayı seçiyoruz

edit:yapılandırma ayarlından varsıyaln yapılandırma yarını :vodafone live tercih edilen erişim noktasınıda:vodafone mobile tv yapın yazmayı unutmuşum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C8C79990A -- 2 Ağustos 2009; 15:02:51 >
  • 5tane vodafone live ayarı vardı hepsini silip tekrar yolladım telefona.
    mobiltv ayarı MVS mi oluyor.
    birde mtv nin programını nerden buluruz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e_capkan -- 2 Ağustos 2009; 14:57:14 >
  • listede olduğu halde desteklenmiyor denen telefonlar napacak arkadaşlar.paketi açmıyor zaten kabul ettiremiyoruz desteklenmiyor diyor ama listede var model.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.