Şimdi Ara

Vodafone Mobil Tv (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
650
Cevap
1
Favori
56.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: YoK

quote:

Orijinalden alıntı: dincerZ

Bazı arkadaşlar "cam gibi" derken biraz abartmış sanırım.. Bu görüntülerden o anlaşılıyor..

Benim aldığım screenshotlardan bahsediyorsan o resim kalitesinden kaynaklanan bir problem. Resim ufak olsun diye sıkıştırınca kalitesi bozuldu. Telefonun ekranında görüntü çok daha net ve hakikaten cam gibi (Resmin bozulduğunu 4. resimdeki yazıların kötülüğünden anlayabilirsin)

Bunu öğrenmem beni daha çok gaza getirdi.. İzlemem lazım şu tv yi.. Lig de başlayacak ntv spor kaçmaz

• yav allah rızası için yardım edin telefonum 3120c java tabanlı vodafone liveden tıklıyorum kanala yanıt yok tekrar deneyin diyo izleyemeyecekmiyiz herkes izlerken boşamı abone olduk şimdi
  • yokmu yardım edecek birileri herkes izliyo biz kıvranıyoruz ya
  • Arkadaşlar müşteri hizmetleri ile görüştüm bazı hatlarda desteklemesine ragmen çalıştırmıyormuş bunun için arıza kaydı bıraktım 48 saat içerisinde biz sorunu çözeceğiz sizin birşey yapmanıza gerek yok dediler göreceğiz bakalım
  • arkadalar vodafon lıve ıle baglanılıyor
    normalde vodafon lıve ınternete gırmekıcın kullanılır ucretlıdır ama mobıl tv ye baglanınca abonelık oldugu ıcın baglanma ucretı alınmıyor
    ayrıca mobıl tv ızlemek ıcın sadece vodafon lıve ıle baglanmaya calısıranız acmıyor cunku 3G destegıde ıstıyor
    sol ust kosede 3G yazması lazım
    ehır mezkezlerınde 3G yazısı gelıyor cekıyor kapsıyor ama cogu yerde 3G cekmıyor o yuzden bu olmadıgı ıcın vodafon lıve ıle tek olarak baglanmada tv acmayabılıyor
  • Bu gün deneme şansım oldu yaklaşık 2 gün aboneliğin açılmasını bekledim ama beklediğime değdi görüntü kalitesi süper kanala bağlandıktan 10 saniye sonra görüntü iyice netleşiyor yanlız yeni kanallarında eklenmesi lazım çeşitlilik gerekli
  • Açılmasını bekledim derken ? ben müşteri hizmetlerini aradım onlarda bana 48 saat bekleyin çözeceğiz dediler acana aynı olay mı kanallara bağlanamıyorum...
    quote:

Orijinalden alıntı: _ZeratuL_

Bu gün deneme şansım oldu yaklaşık 2 gün aboneliğin açılmasını bekledim ama beklediğime değdi görüntü kalitesi süper kanala bağlandıktan 10 saniye sonra görüntü iyice netleşiyor yanlız yeni kanallarında eklenmesi lazım çeşitlilik gerekli
  • Kullanıcıların söylediklerine göre gelen sorun java telefonlarda.. Acaba ben de bir daha arayıp söylesem mi.. Geçende sim kartı bahane etmişlerdi.. Onu da değiştirdim derim.. Dur bi arayayım

SONUÇ: Sistemlere ulaşılamıyormuş.. Beklemeye devam yani..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dincerZ -- 2 Ağustos 2009; 11:37:34 >
  • daha yeni aradılar mesaj atmıştım kontör düşürdülerdi ilk gün tekrar iade ettiler mobil tv yi sordum şu an aktif değil diyo bekleyin diyo kafayı yiyecem herkes izliyo ben izleyemiyorum
  • Vodafone'un sitesinde Sony Ericsson w900i tam uyumlu olarak görünüyor. Simkartımı yeniledim, mobil tv abonesi oldum. Kanallara girmek isteyince önce sunucuya bağlanıyor diyor, sonra sunucuya bağlandı diyor, ardından dinletme başlatılamadı diyor. Bu ne iştir anlamadım.
  • arkadaşlar benim anladığım kadarıyla symbian ve real playerlı telefonlarda sorun yok.
    java tabanlı telefonlarda ise problem var.galiba java tabanlı telefonlarda sadece mobil tv uygulaması ile izlenebilecek.

mobil tv uygulamasını indirme linki olanlar buraya linki koysa herkes o linkten indirmeye çalışsa iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: çok geç

arkadaşlar benim anladığım kadarıyla symbian ve real playerlı telefonlarda sorun yok.
    java tabanlı telefonlarda ise problem var.galiba java tabanlı telefonlarda sadece mobil tv uygulaması ile izlenebilecek.

mobil tv uygulamasını indirme linki olanlar buraya linki koysa herkes o linkten indirmeye çalışsa iyi olur.

katılıyorum.

telefonum nokia n73 sorunsuz izliyorum harika enfes bir görüntü var vodafone gerçekten 3g de farkını ortaya koydu turkcellde kaç gündür bağlanmaya çalışıyordum nafile bir türlü bağlanamıyordum üstelik gittiğim yerlerde neredeyse her yerde 3g hizmeti verilebiliyor vodafone'la

arkadaşlar real one player ayarlarından bağlantınızı mutlaka vodafone live yapın yoksa izleyemezsiniz ben öyle yapıp nihayet dün izlemeyi başardım mobil tv seçili olunca izlenmiyor

• Ya arkadaşlar şu N70'in sorununa bir çare bulan YOKMU ?? Galiba bir codec problemi sözkonusu...
    Video veya ses klibi oynatılamıyor.Kısmen oynatma deneniyor diyor ve sadece ses geliyor.
    kanald_h264 diyor...
    N70 in bu türü oynatması mümkünmüdür ?? LÜTFEN YARDIM ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: çok geç

arkadaşlar benim anladığım kadarıyla symbian ve real playerlı telefonlarda sorun yok.

Doğru söze ne hacet..

Mobil Tv uygulamasını indirmeyi başarmış birisi bir yere yükleyebilir mi bizim için ?
  • benim mobil tv ayarları tamam sadece sitesine internet yoluyla bağlanırken bekliyor sayfası açmıyor
    bizim evde 3G kapsama alanı dışında ve 3G yazısı yok
    acaba bunla alakalımıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris195

benim mobil tv ayarları tamam sadece sitesine internet yoluyla bağlanırken bekliyor sayfası açmıyor
    acaba bunla alakalımıdır

mobil tv yayınları sadece 3g üzerinden değil edge üzerinden de izlenebiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris195

benim mobil tv ayarları tamam sadece sitesine internet yoluyla bağlanırken bekliyor sayfası açmıyor
    acaba bunla alakalımıdır

görüntüleri kapat internet tarayıcısının daha süratli ve kolay bağlanırsın
  • yokmu java lı telefonda izleyebilen birileri bi ay ücretsiz verdiler oda böle yerlerde sürünecek izleyemeden abonelik bitecek
  • yardım eden yokmu koca forumda
  • quote:

Orijinalden alıntı: D4L_maxima

yardım eden yokmu koca forumda

sen benden bir adım öndesin ama telefonun farklı bende n95 te boyle sorun olmadı
    ayrıca real player a gırıp seceneklerden baglantıyı mobıl tv olarak sec
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.