Şimdi Ara

Vodafone Mobil Tv

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
650
Cevap
1
Favori
56.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3G ile birlikte hayatımıza giren vodafone mobil tv'ye abonelikte ilk bir ayın ücretsiz olduğu yazıldığı halde her giriş çıkışımda kontor düştüğünü farkettim. Müşteri hizmetleri ile yaptığım görüşmede şu an için teknik aksaklıkların olduğu ve sorunun çözümü için ilgili birimlere bilgi verileceğini ve kısa süre sonra geri dönüş yapacaklarını söylediler.

Benzer sorunlar yaşayan arkadaşlar varsa burda paylaşalım.

• bir girmeyi başarsak yazacaz. biri tarif etsin yahu yazılım felan yükleyemedim vodafone sms atıyorum mtv uygulama diye halen beklemekde olan talebiniz var önce sonuçlanmasını bekleyin diyip duruyor ama bir sonuç yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluemannn

bir girmeyi başarsak yazacaz. biri tarif etsin yahu yazılım felan yükleyemedim vodafone sms atıyorum mtv uygulama diye halen beklemekde olan talebiniz var önce sonuçlanmasını bekleyin diyip duruyor ama bir sonuç yok...

MTV RET yazıp 3636 gönderip sonra tekrar abonelik için MTV AC yazıp 3636 gönderebilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: BiLaL !

quote:

Orijinalden alıntı: bluemannn

bir girmeyi başarsak yazacaz. biri tarif etsin yahu yazılım felan yükleyemedim vodafone sms atıyorum mtv uygulama diye halen beklemekde olan talebiniz var önce sonuçlanmasını bekleyin diyip duruyor ama bir sonuç yok...

MTV RET yazıp 3636 gönderip sonra tekrar abonelik için MTV AC yazıp 3636 gönderebilirsiniz

Alıntıları Göster
    *3636# 'den 3G işlemlerini yapabiliyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: DemirKipi

*3636# 'den 3G işlemlerini yapabiliyorsunuz.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bende vodaofone mobil tvye abone oldum gönderdikleri mesajdan giriyordum tv izlemeye mesajı silmişim hangi adresten giricem şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: unemployed.

arkadaşlar bende vodaofone mobil tvye abone oldum gönderdikleri mesajdan giriyordum tv izlemeye mesajı silmişim hangi adresten giricem şimdi

Alıntıları Göster
    Ücret ne kadar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noxco

Ücret ne kadar?

Alıntıları Göster
    İlk ay ücretsiz

Sonra standart paket 5 lira
    eğlence paketi 5 lira

ikisi 7,5 lira

aylık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s.volkan -- 31 Temmuz 2009; 13:39:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakan ÇEÇEN

Ücret ne kadar?

Paket paket değişiyormuş.

Standart : Ayda sadece 5 TL karşılığında Standart Paket'e abone olabilir, ulusal kanalların yanı sıra haber ve çocuk kanallarını da izleyebilirsiniz. (KanalD Show Star Trt1 Ntv CnnTürk Samanyolu Kanal7 KralTv)

Spor ve Eğlence Paketi : En güncel spor haberlerini almak, at yarışı ve basketbol maçlarını seyretmek için artık eve dönmeyi beklemenize gerek kalmayacak. Ayda sadece 5 TL'ye (NtvSpor KralTv TJK Tv vsvs)

Süper Paket : Mobil TV Süper Paket ile Standart ve Spor ve Eğlence Paketini 10 TL yerine 7.5 TL'ye abone olabilir, Mobil TV'deki tüm kanalları izleyebilirsiniz

Ayrıca şöyle de bir durum var :
    Mobil TV abonelikleri aylık sabit ücret karşılığında olmakla beraber, bu sabit ücretler dışında hiçbir ekstra ücret talep edilmemektedir. Mobil TV servisine abone olduğunuz takdirde, Mobil TV servisi için kullanılan datadan ücretlendirilmezsiniz.

Bu da ayda sadece 5 liraya her yerden TV seyredilmek demek sanırım.

Test ettim 3g ile baya güzel seyrediliyor kanallar

Müşteri hizmetlerini arıyorum data ücreti olmadığını onaylatmak için ama sanırım bu günlerde 3g olayı yüzünden bayağı yoğunlar. Ulaşmak mümkün olmadı. Ulaşırsam buradan teyidi veririm :)

• quote:

Orijinalden alıntı: YoK

quote:

Orijinalden alıntı: Hakan ÇEÇEN

Ücret ne kadar?

Paket paket değişiyormuş.

Standart : Ayda sadece 5 TL karşılığında Standart Paket'e abone olabilir, ulusal kanalların yanı sıra haber ve çocuk kanallarını da izleyebilirsiniz. (KanalD Show Star Trt1 Ntv CnnTürk Samanyolu Kanal7 KralTv)

Spor ve Eğlence Paketi : En güncel spor haberlerini almak, at yarışı ve basketbol maçlarını seyretmek için artık eve dönmeyi beklemenize gerek kalmayacak. Ayda sadece 5 TL'ye (NtvSpor KralTv TJK Tv vsvs)

Süper Paket : Mobil TV Süper Paket ile Standart ve Spor ve Eğlence Paketini 10 TL yerine 7.5 TL'ye abone olabilir, Mobil TV'deki tüm kanalları izleyebilirsiniz

Ayrıca şöyle de bir durum var :
    Mobil TV abonelikleri aylık sabit ücret karşılığında olmakla beraber, bu sabit ücretler dışında hiçbir ekstra ücret talep edilmemektedir. Mobil TV servisine abone olduğunuz takdirde, Mobil TV servisi için kullanılan datadan ücretlendirilmezsiniz.

Bu da ayda sadece 5 liraya her yerden TV seyredilmek demek sanırım.

Test ettim 3g ile baya güzel seyrediliyor kanallar

Müşteri hizmetlerini arıyorum data ücreti olmadığını onaylatmak için ama sanırım bu günlerde 3g olayı yüzünden bayağı yoğunlar. Ulaşmak mümkün olmadı. Ulaşırsam buradan teyidi veririm :)

Alıntıları Göster
    Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Noxco

Teşekkürler.

Alıntıları Göster
    ya ben izleyebiliyorum ama kontör gidiyor vodafone live'dan bağlanıyorum ayarlar da tam...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tacoist06NL

ya ben izleyebiliyorum ama kontör gidiyor vodafone live'dan bağlanıyorum ayarlar da tam...

Alıntıları Göster
    selam,
    üye oldum ama halen beklemekde olan talebiniz var önce sonuçlanmasını bekleyin gibi bir mesaj alıyorum dünden beri
    mobil tv programını indiremedim hala, telefonum 6300,
    şu programı indirebileniniz varsa, eklesenizde bizde faydalansak nasıl olur

• quote:

Orijinalden alıntı: arnoturk

selam,
    üye oldum ama halen beklemekde olan talebiniz var önce sonuçlanmasını bekleyin gibi bir mesaj alıyorum dünden beri

gerçketen arkadaşlar şu programı nereden buluyoruz biri yardımcı olabilirmi.çıldırmak üzereyim.müşteri hizmetleri kitlenmiş durumda.ne yaptıysam giremedim.yardımcı olursanız çok iyi olur.pm de atabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3A899E719

quote:

Orijinalden alıntı: arnoturk

selam,

gerçketen arkadaşlar şu programı nereden buluyoruz biri yardımcı olabilirmi.çıldırmak üzereyim.müşteri hizmetleri kitlenmiş durumda.ne yaptıysam giremedim.yardımcı olursanız çok iyi olur.pm de atabilirsiniz

Alıntıları Göster
    7.5 luk paket güzel.Buna üye olcam ben.

• quote:

Orijinalden alıntı: polyo

7.5 luk paket güzel.Buna üye olcam ben.

Alıntıları Göster
    her girdiğimde 1 köntör gidiyor anlamadım bide aylık ücret alıyorlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: unemployed.

her girdiğimde 1 köntör gidiyor anlamadım bide aylık ücret alıyorlar...

Alıntıları Göster
    Telefonum P1i program desteklemedi ama gönderdikleri linkten kanallara tıkladım hemen media player açıldı sonrası belleğe kayıt etti görüntü geldi.Yalnız bulunduğum yerde 3G yok GPRS ten geliyor data ay sonu görecez faturayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-D8E8B73FF

Telefonum P1i program desteklemedi ama gönderdikleri linkten kanallara tıkladım hemen media player açıldı sonrası belleğe kayıt etti görüntü geldi.Yalnız bulunduğum yerde 3G yok GPRS ten geliyor data ay sonu görecez faturayı

Alıntıları Göster
    3g veya edge üzerinden mobil tv'yi izlemek 1 ay ücretsiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: çok geç

3g veya edge üzerinden mobil tv'yi izlemek 1 ay ücretsiz

Alıntıları Göster
    evet 1 ay bedava İnşallah GPRS içinde aynıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-D8E8B73FF

evet 1 ay bedava İnşallah GPRS içinde aynıdır

Alıntıları Göster
    mtv ac yazıp 3636 ya gonderdim.gelen mesajdaabone olmak için gelen mesajı onaylayın diyor 40 kontore.
    ben sadece 1 ay bedava izlemek için ne yapmalıyım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

mtv ac yazıp 3636 ya gonderdim.gelen mesajdaabone olmak için gelen mesajı onaylayın diyor 40 kontore.

gelen mesajı onay yazarak cevaplayın kontörünüz düşmeyecek.
    sonra servisin açıldığına dair mesaj ve mobil tv ayarları gelecek.
    ayarları kaydedin.
    telefonunuz nokia ise real player ayarlarında erişim noktasına vodafone mobil tv'yi seçin.
    sonra vodafone live'a girin.vodafone internet sitesinden my vodafone'dan vodafone live ayarlarını ücretsiz alabilirisiniz.
    isterseniz vodafone internet sitesinden opera miniyi cep telefonunuza indirip oradan vodafone live'a bağlanabilirsiniz.
    vodafone live'a bağlanınca mobil tv syfasından istediğiniz kanala tıklayın real player açılacak ve yayın başlayacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: çok geç

quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

gelen mesajı onay yazarak cevaplayın kontörünüz düşmeyecek.
    sonra servisin açıldığına dair mesaj ve mobil tv ayarları gelecek.
    ayarları kaydedin.
    telefonunuz nokia ise real player ayarlarında erişim noktasına vodafone mobil tv'yi seçin.
    sonra vodafone live'a girin.vodafone internet sitesinden my vodafone'dan vodafone live ayarlarını ücretsiz alabilirisiniz.
    isterseniz vodafone internet sitesinden opera miniyi cep telefonunuza indirip oradan vodafone live'a bağlanabilirsiniz.
    vodafone live'a bağlanınca mobil tv syfasından istediğiniz kanala tıklayın real player açılacak ve yayın başlayacak.

Alıntıları Göster
    teşekkür ederim.peki tv programını nasıl indirebilirm telefonum k610i?
    vodafondan mesaj geldi isteğiniz alınmıştır isteğiniz sonuçlandığında bilgilendirileceksiz diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e_capkan -- 1 Ağustos 2009; 0:45:29 >

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.