Şimdi Ara

Vodafone Mobil Tv (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
650
Cevap
1
Favori
56.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: korner12

Sistemin oturması lazım daha zaman var

Hocam izleyen nasıl izliyor yaa.. İnsan ona gıcık oluyor.. Hadi herkes izleyemese anlıcem de..

@e_capkan

Sim kartın 64k mı ? Telsim zamanından kalma mı ?
  • 6280de yaptım n70de sorun var
  • Bence sistemde sorun var arkadaşlar bakalım ne zaman düzeltcekler... yoksa hemen bağlanması YANIT YOK gibi bir uyarı çıkmaması gerek...
  • arkadaşlar eğer üyeliğinz onaylanıp açıldıysa ve hala izleyemiyorsanız sorun telefonunuzda veya ayarlarınızda.
    şimdi yine denedim sistemde sorun yok izlenebiliyor.
  • Haydaaaa o zaman nasıl olacak bu ayarlar ya benim üyelik onaylandı sadece kanalı seçtiğimde yanıt yok uyarısını alıyorum...
    quote:

Orijinalden alıntı: çok geç

arkadaşlar eğer üyeliğinz onaylanıp açıldıysa ve hala izleyemiyorsanız sorun telefonunuzda veya ayarlarınızda.
    şimdi yine denedim sistemde sorun yok izlenebiliyor.
  • şimdi aboneliğinin açıldığını kesin olarak bilenler(*3636# arama tuşuna basıp ilgili menülere girerek öğrenebilirisniz)

real player ayaralarında erişim noktasını vodafone mobil tv şeçiyoruz.
    vodafone live'a bağlanırken "vodafone live" yer iimni seçiyoruz.mobil tv seçerseniz bağlanamazsınız.
    vodafonbe live'a bağlandıktan sonra mobil tv kanalk listesi çıkıyor.herhangi bir kanala tıklıyorsuz(tıklayabiliyorsanı servis'e abone olmuş durumdasınızdır.)
    sizi real player' atıyor ve tv karşınızda.

problemleri olanlar
    telefonunuz hangi model?
    aboneliğiniz açık mı?
    vodafone live'a hangi yer imi üzerinden giriyorsunuz?
    vodafone mobişl tv yer imi real playerde seçili mi?
    kanala tıkladığınızda ne oluyor?

gibi soruları detaylı cevap verirlerse problemi çözeriz.
  • quote:

şimdi aboneliğinin açıldığını kesin olarak bilenler(*3636# arama tuşuna basıp ilgili menülere girerek öğrenebilirisniz)

vodafone live'a bağlanırken "vodafone live" yer iimni seçiyoruz.mobil tv seçerseniz bağlanamazsınız.
    vodafonbe live'a bağlandıktan sonra mobil tv kanalk listesi çıkıyor.herhangi bir kanala tıklıyorsuz(tıklayabiliyorsanı servis'e abone olmuş durumdasınızdır.)

problemleri olanlar
    telefonunuz hangi model?
    aboneliğiniz açık mı?

pm attım bi ilgilenebilirmisin acaba tşk ?

• Sim kart değiştirmek için heveslenmiştim.. Ama arkadaşım sende de olmayınca hevesim gitti inan yaa.. Alt tarafı bi tv izlicez sorunlara bak yaa..
  • benim telefonda real player yok java yüklü 6500 Slide ne yapmak gerek acaba biliyormusunuz ?
    quote:

şimdi aboneliğinin açıldığını kesin olarak bilenler(*3636# arama tuşuna basıp ilgili menülere girerek öğrenebilirisniz)

problemleri olanlar
    telefonunuz hangi model?
    aboneliğiniz açık mı?

• quote:

@e_capkan

Sim kartın 64k mı ? Telsim zamanından kalma mı ?

simkartımın 64kb olup olmadığını bilmiyorum ama vodafone yazıyor üstünde 1-2 senelik daha.
  • java telefonlara birşey demiyorum
    fakat symbian ve real player olup izleyemeyen varsa sorun onda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

bende kanal listesi çıkıyor ondan sonra tıklıyorum herangi bir kanala, medyaya bağlanılamadı diyor. acaba sorun telefondamı yoksa şebekeden mi?

Telefonunuzun markası sonyericsoon ise bağlantı ayarlarında akış seçeneklerini vodafone live diye ayarlıyorsunuz.
  • quote:

problemleri olanlar
    telefonunuz hangi model?
    aboneliğiniz açık mı?

*3636# tusladıgımda da sadece 3g aboneliği görünüyor fakat mobiltv yazan servise tıkladıgımda yine aynı mesaj ve desteklenmiyor uyarısı alıyorum :!!

• quote:

java telefonlara birşey demiyorum
    fakat symbian ve real player olup izleyemeyen varsa sorun onda.

symbian ve realplayer var ama çalışmıyor inşallah sorun bendedirde hallederiz o mühim değil.ama hiçbirtürlü paket onaylanmıyor tel desteklemiyor diyor ki listede var.vodafone livde de tıklama durumuna geliyor kanallar yanlız tıkladığımda bişi açılmıyor.
  • Arkadaşlar uzun uğraşlar sonucu müşteri hizmetleriyle görüştüm mobil tv hizmetinde bakım düzenleme varmış o yüzden açılmıyormuş kanallar bunu söylediler ne zaman düzeleceği konusunda kesin bir tarih vermediler...
  • quote:

problemleri olanlar
    telefonunuz hangi model?
    aboneliğiniz açık mı?

telefon n70 aboneliğim açık real tv ayarlarıda doğru vodafone livedan giridğimde ses yada video oyanatılamıyor kısmen oynatma deneniyor hatası veriyor daha sonra ses geliyor ama görüntü gelmiyor telefonlamı alakalı bi sorun n70 desteklemekte ayrıca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C8C79990A -- 1 Ağustos 2009; 15:35:51 >

• resim çektim sizin için symbian ve real player olan telefonumdan tv nasıl izlenir sizin için

Vodafone Mobil Tv
  • istediğiniz bir kanal varsa resmini çekip koyayım buraya.
    mobil tv aboneliği açık.
    opera ile voafone live'a bağlanıyorum.(vodafone live profili ile)
    (tercihew göre telefon tarayıcısı ile de vodafone live'a bağlanılabilir)
    tıklıyorum kanala sonra akışı başlata tıklıyorum.
    real player açılıyor(ayarlarında vodafone mobil tv seçili)
    sunucu bağlantısına evet diyorum
    bu kadar bir sorun yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: **BLL**

quote:

Orijinalden alıntı: bluemannn

bir girmeyi başarsak yazacaz. biri tarif etsin yahu yazılım felan yükleyemedim vodafone sms atıyorum mtv uygulama diye halen beklemekde olan talebiniz var önce sonuçlanmasını bekleyin diyip duruyor ama bir sonuç yok...

MTV RET yazıp 3636 gönderip sonra tekrar abonelik için MTV AC yazıp 3636 gönderebilirsiniz

Uygulamayı Telefonum desteklemedi o yüzdenhttp://live.vodafone.com.tr/mtv üzerinden samsung L760 ile izliyorum sorunsuz..

"Abonelik" için:
    MTV AC yaz 3636'ya gönder

Belirli bir Pakete abonelik için (standart paket, spor paketi, süper paket)
    MTV STANDART AC
    MTV SPOREGLENCE AC
    MTV SUPER AC
    Yaz 3636'ya gönder

Abonelik 1 ay ücretsiz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemates -- 1 Ağustos 2009; 15:48:34 >

• peki arkadaşlar bir ay ücretsiz kullandıktan sonra memnun kalmazsak iptal ettirebilirmiyiz?hiç bir masraf ödemeden?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.