Şimdi Ara

Vodafone Mobil Tv (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
650
Cevap
1
Favori
56.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

MTV AC yazdıgımda modelin desteklemediğini söylüyor peki senin verdiğin bu adrestehttp://live.vodafone.com.tr/mtv sen nasıl izledin bi menü yokki bu linkte ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KIRKY -- 1 Ağustos 2009; 16:38:21 >
  • Sim kartı 64 kb ile değiştirttim..

Sonuç yine hüsran.. Bağlanmıyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: dincerZ

Sim kartı 64 kb ile değiştirttim..

Sonuç yine hüsran.. Bağlanmıyor..

zaten senin durumuna kilitlendim yakından takip ediyorum haberin ola bakalım hangimiz önce ulaşacak sonuca
  • quote:

Orijinalden alıntı: KIRKY

zaten senin durumuna kilitlendim yakından takip ediyorum haberin ola bakalım hangimiz önce ulaşacak sonuca

Hocam senin de özel mesajına karşılık veremedim kusura bakma zaman darlığından.. Zaten burada her şeyi yazıyorum ya.. Ne olup bittiğini görüyorsundur..

Şunu da söylemek lazım.. Sanırım hiçbir şey için bu kadar uğraşmamıştım yaa.. Üşenmedim gittim sim kart değiştirttim be

Mobil Tv bekle beni

• @çok geç

Verdigin bilgilerin emeği büyük tşkler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: haydar.

peki arkadaşlar bir ay ücretsiz kullandıktan sonra memnun kalmazsak iptal ettirebilirmiyiz?hiç bir masraf ödemeden?

bilen varmı acaba?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KIRKY

Hocam senin de özel mesajına karşılık veremedim kusura bakma zaman darlığından.. Zaten burada her şeyi yazıyorum ya.. Ne olup bittiğini görüyorsundur..

Şunu da söylemek lazım.. Sanırım hiçbir şey için bu kadar uğraşmamıştım yaa.. Üşenmedim gittim sim kart değiştirttim be

Mobil Tv bekle beni

biliyom degiştirdiğini ve bi sonuc da alamadıgını

• quote:

quote:

peki arkadaşlar bir ay ücretsiz kullandıktan sonra memnun kalmazsak iptal ettirebilirmiyiz?hiç bir masraf ödemeden?

bilen varmı acaba?

evet
  • benim telefon samsung f400 3g özelliği var görüntülü konuşma yapabiliyorum..ancak mobil tv ye abonelliği almak için mesaj gönderince telefon modeliniz desteklemiyor diyor..3g olması yeterli değilmi mobil tv olması için?
  • @çok geç

verdiğin resimde sende cnnturk_mpeg4 yazmakta bende cnnturk_h264 yazmakta bunla bi alakası varmıdır açılmamasının
  • Arkadaşlar ben daha açamıyorum Yanıt Yok hatası alıyorum java ile açabilenler var mı aranızda =?
  • Henüz yok.. Zaten başarabilirsem buraya yazacağım hemen.. Siz de yaparsanız yazın hocam
  • merak etmeyin anında yazarım bu arada görüntülü konuşmak gerçekten çok güzel bir olay ya :)
  • Bu da symbian telefonlar için real Player ayarı ve video oynatırken telefon ekranından alınan 2 görüntü

Vodafone Mobil Tv
     Vodafone Mobil Tv
     Vodafone Mobil Tv
     Vodafone Mobil Tv
     Vodafone Mobil Tv
     Vodafone Mobil Tv

• Keşke bizde bağlanabilsek böyle... Umarım çözer vodafone sorunu biran önce...
  • Bazı arkadaşlar "cam gibi" derken biraz abartmış sanırım.. Bu görüntülerden o anlaşılıyor..
  • java olup izleyemeyenler linkten player ı çeksin opera mini ile girince bağlanıyor kanala

http://www.ab-archive.com/download/internet_and_dialup/pager_and_mobile_funk_tools/axmedis_mobile_player.html
  • Yükledim ama açamadı kullanılamadı...
    quote:

Orijinalden alıntı: Dracos

java olup izleyemeyenler linkten player ı çeksin opera mini ile girince bağlanıyor kanala

http://www.ab-archive.com/download/internet_and_dialup/pager_and_mobile_funk_tools/axmedis_mobile_player.html

• quote:

Bazı arkadaşlar "cam gibi" derken biraz abartmış sanırım.. Bu görüntülerden o anlaşılıyor..

Benim aldığım screenshotlardan bahsediyorsan o resim kalitesinden kaynaklanan bir problem. Resim ufak olsun diye sıkıştırınca kalitesi bozuldu. Telefonun ekranında görüntü çok daha net ve hakikaten cam gibi (Resmin bozulduğunu 4. resimdeki yazıların kötülüğünden anlayabilirsin)
  • opera minidenhttp://live.vodafone.com/mtv e giriyorum almanca bişiler yazıyor.açılmıyor tv
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.