Şimdi Ara

Vodafone Mobil Tv (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
650
Cevap
1
Favori
56.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ozgur825

bana ses geliyor görüntü gelmiyor

serviste şu an bir sorun yok.görüntü var.

hatalı düşen kontörler otomatik olarak iade ediliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çok geç -- 1 Ağustos 2009; 12:16:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: çok geç

quote:

Orijinalden alıntı: the spooks

MOBIL TV aboneliğiniz aktif değildir yazıyor. Zaten sorun da burada 3636'ya gönderdiğim mesajlardan sonra ''DEGERLI ABONEMIZ, SISTEM HATASI OLUSMUSTUR. LUTFEN DAHA SONRA TEKRAR DENEYİNİZ. ANLAYISINIZ ICIN TESEKKUR EDERIZ.'' şeklinde cevap geliyor nasıl başlatıcam ben mobil aboneliği mi?

*3636# den mobil tv'ye tekrar abone olun.

*3636# tuşlayın.cevapla tuşlayıp 2yi tuşlayın tamam deyin.tekrar 2yi girin tamam deyin.sonra aktif et'teki rakamı girip tamam'a basın.

Bu işlemi yapınca 2. sefer 2 yi tuşlayınca ''Isleminizi su an gerceklestıremıyoruz. Lutfen daha sonra tekrar deneyiniz.'' gibi yazı geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: dincerZ

Arkadaşlar java telefonlarda üyeliği başlatabilseniz bile izlenmiyor.. Kanalı tıkladığınızda öyle bekliyor.. Bi icraat yok yani.. Kayıt olabildiğinizde sorunun çözüleceğini ummayın bence.. Çözen olursa da burada paylaşsın lütfen..

Arkadaşım bende w910 i var 30 temmuz'dan beri izliyorum mobil tv yi,sorun sadece şu,java tabanlı olduğu için MTV UYGULAMA yazıp gönderdiğimizde,tel desteklemiyor diyor.Oyüzden aboneliği başlatıp (MTV AC )vodafone live üzerinden sorunsuzca izleniyor,gerçi takılmalar oluyor ama yine de izleniyor,sanırım ileride düzelecektir.Hiç bir şekilde kontode gitmiyor,dün kontorum bitmiş olmasına rağmen hala izleyebiliyorum.
  • MTV AC yazıp gönderdiğimde 'telefon modeliniz servisi desteklemiyor' yazıyor hala!! telefonum sony ericsson K810i ve vodofone resmi sitesinde destekleyen modeller arasında gözüküyo ama bana attıkları mesaj tam tersi, bu acaba gercegi yansıtmıyormu ve defalarca MTV AC yazıp göndermekmi gerekiyo yada öncesinde bişeylermi yapılıyo ??
  • Evet bende 6500 Slide var MTV AC dediğimde desteklenmiyor diyor m.hizmetlerine ulaşamıyorum açmıyorlar telefonlarını nasıl çözeceğiz durumu anlamadım ki...
  • Bir de şunu deneyin.
    MTV STANDART AC yazın 3636'ya gönderin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: korner12

Evet bende 6500 Slide var MTV AC dediğimde desteklenmiyor diyor m.hizmetlerine ulaşamıyorum açmıyorlar telefonlarını nasıl çözeceğiz durumu anlamadım ki...

Yaklaşık 10 dakikalık bekleyişten sonra müşteri hizmetlerine ulaşabildim.. Mobil Tv den bahsedince 3G ile kullanmayacağımı düşünüp MVS ayarlarını yolladı.. Deneyin olmazsa başka bir hattan arayın ayarları manuel olarak yapalım dedi.. Ben 3G olayından bahsedince ise hattımın 3G ye uygun olmadığını söyledi (telsim zamanından kalma hattım) Ben de 3G full çekiyor.. Hattımı o yüzden değiştirme ihtiyacı hissetmedim dedim.. O da full çekiyor gibi görünse de hizmet alamayabilirsiniz dedi.. Vodafone shoplara gidip 5 lira bayılın dedi.. Gitmeyi düşünüyorum bakalım..

Gelişmeleri aktarmaya devam edeceğim..

Uşak Merkez

• 40 dakikadır bekliyorum daha temsilciye bağlanmadı... ayrıca ben görüntülü konuşma yapabiliyorum yani sim kartım zaten yeni 3-4 aylık sorun vodafone da !
    quote:

quote:

Evet bende 6500 Slide var MTV AC dediğimde desteklenmiyor diyor m.hizmetlerine ulaşamıyorum açmıyorlar telefonlarını nasıl çözeceğiz durumu anlamadım ki...

Yaklaşık 10 dakikalık bekleyişten sonra müşteri hizmetlerine ulaşabildim.. Mobil Tv den bahsedince 3G ile kullanmayacağımı düşünüp MVS ayarlarını yolladı.. Deneyin olmazsa başka bir hattan arayın ayarları manuel olarak yapalım dedi.. Ben 3G olayından bahsedince ise hattımın 3G ye uygun olmadığını söyledi (telsim zamanından kalma hattım) Ben de 3G full çekiyor.. Hattımı o yüzden değiştirme ihtiyacı hissetmedim dedim.. O da full çekiyor gibi görünse de hizmet alamayabilirsiniz dedi.. Vodafone shoplara gidip 5 lira bayılın dedi.. Gitmeyi düşünüyorum bakalım..

Gelişmeleri aktarmaya devam edeceğim..

Uşak Merkez

• Hocam 40 dakika iyi sabretmişsin yaa.. Aslında ben de görüntülü konuşma yapılabiliyor mu bi denesem.. En azından o zaman sim kartla ilgili durum olup olmadığını anlarım..
  • ses yada video oyanatılamıyor kısmet oynatma deneniyor hatası alıyorum n70de aynı ahtayı alan veya n70de yapabilen varmı
  • Evet benim de kartın üstünde telsim yazıordu. Web sitesinde o kartın değişmesi gerektiği 64 k kart almamız gerektiği yazıyor. Kartı değiştirip aboneliği öyle açtırdım. 5 lira değil 2 lira aldılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YoK -- 1 Ağustos 2009; 13:27:42 >
  • isterseniz numaranızı pm olarak bana atabilirsiniz ben arayabilirim sizi görüntülü...
    quote:

Hocam 40 dakika iyi sabretmişsin yaa.. Aslında ben de görüntülü konuşma yapılabiliyor mu bi denesem.. En azından o zaman sim kartla ilgili durum olup olmadığını anlarım..
  • 6500 Slide ile abone olabildim fakat şimdide kanallara bağlanmaya çalıştığımda yanıt yok uyarısı alıyorum ilginç...
  • quote:

6500 Slide ile abone olabildim fakat şimdide kanallara bağlanmaya çalıştığımda yanıt yok uyarısı alıyorum ilginç...

Hocam yapma beee.. İşte benim de sorunum aynı.. O zaman sim kartla alakalı değil mi ki ? OFFF.. Hocam mobil tv ayarlarını kaydettin mi telefona ?
  • kaydettim ama mobil tv yi seçince kanal seçme menüsüne bile ulaşamıyorum vodafone live ayarlarını seçince girebiliyorum ama kanalları açmıyor...
    quote:

quote:

6500 Slide ile abone olabildim fakat şimdide kanallara bağlanmaya çalıştığımda yanıt yok uyarısı alıyorum ilginç...

Hocam yapma beee.. İşte benim de sorunum aynı.. O zaman sim kartla alakalı değil mi ki ? OFFF.. Hocam mobil tv ayarlarını kaydettin mi telefona ?
  • quote:

quote:

dincer knk varmı bi gelişme sende mobiltv olayında ?

ben hala desteklenmiyor mesajını alıyorum kart 64kb tel sonyericsson k810i ama sitede desteklenen telde adamların gönderdiği desteklenmiyor mesajı !! MTV AC tan baska bi durum yok mu ilk yapılması gereken yani esas olay onlamı baslıyo ama ondada hep desteklenmiyor duvarıyla karsılaşıp duruyom :((

• Hocam işte aynı sorunlar hep.. Ayarlar--Yapılandırmadan Mobil Tv seçili olsun hocam.. Ama menüdeki WEB den girince oradan AYARLAR--YAPILANDIRMA AYARLARI ndan girince orayı vodafone live yapar mısın.. O şekilde ulaşabiliyorsun kanalları olduğu yere.. Bir de öyle dene bakalım
  • @KIRKY

Hocam daha bir gelişme yok ne yazık ki..
  • Sistemin oturması lazım daha zaman var
  • bende kanal listesi çıkıyor ondan sonra tıklıyorum herangi bir kanala, medyaya bağlanılamadı diyor. acaba sorun telefondamı yoksa şebekeden mi?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.