Şimdi Ara

Vodafone Mobil Tv (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
650
Cevap
1
Favori
56.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: e_capkan

k610i nin ayarlarında mobil tv yok k750i için olanı indirsem olurmu?

olur.deneyin
  • medya sunucusuna bağlanılamadı diyor yine

3g si olmayan tellerin ayarlarında bile mobil tv var k610 da yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e_capkan -- 2 Ağustos 2009; 20:17:13 >
  • arkadaşlar n70 marka telefonda mobil tv ses var görüntü yok sorununun çözümünü açiklayayım sorun aslında kodec sorunu ama çözümü basit--
    öncelikle linke tıklayıp realplayerde acılmasını bekleyin sonra ses yada video klip oynatılamıyor hatasını aldıktan sonra sesi dyana kadar bekleyin sonra durdur tusuna basarak durdurun.şimdi şeçeneklere basın ve baglantı kaydet ,e basıp baglantıyı kaydedin

ÖRNEK KAYITLI BAGLANTI: rtsp://10.135.20.82:554/live/free/89830283928/Kanal_D_h264.3gp?opcoid=1&plan=P&msisdn=905364650459&transid=1&serviceId=dummy&loginterval=60&iver=3>ime=1249156798&tokenname=keyname&guid=d09cc5006103402cffaa080020f9913c&key=40770ED76873A1B8BC7D49236E7C4293

adresteki Kanal_D_h264.3gp yazan yerdeki Kanal_D_mpeg4.3gp olarak degiştip kaydedin hepsi bukadar
    sonra realplayerden aç deyip kayıtlı kliplerden açın

2 not vereyim 1.cisi yazıyı degiştirdiginizde unicode olarak kaydetmeyin açılmaz sonra x-plore kullananlar bilir unicode - ansı -utf8 yazı kodlarını :)

2.cisi c:\nokia\video klasorune kayıt olur linkler duzenleme yapmak için telde x-plore kullanabilirsiniz yada bilgisayarda bulutut veya kart okuyucuylada notdefterini kullanarak duzenleme yapabilirsiniz

umarım kodec cıkar cep icinde boyle ugraşmayız :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bymen07 -- 2 Ağustos 2009; 21:16:29 >

• ARKADAŞLAR BENİM Kİ K750 İ
    SMS ATIYORUM DESTEKLENMİYOR DİYOR
    NE YAPABİLİRİM AÇTIRAMADIM Bİ TÜRLÜ
    DESTEKLENEN MODELLERDE VAR
    ACELE Bİ YARDIM
  • java da izleyn yokmu yav
  • K850 de izleyebiliyorum çünkü gelişmiş bir medya oynatıcısına sahip. Ayrıca mobil tv sistemi tam oturmadı sürekli kontorum düşüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozkurt1985

java da izleyn yokmu yav

EVET YAPANLAR

GERÇİ BEN AYARLARI ALDIM AMA TV UYGULAMASINI AÇTIRAMADIM VE DOSYA İNDİREMEDİM

AYARLAR TAMAM :D ONUDA MY VODAFONE DEN YAPTIM MEREK ADEDN OLURSA
  • n79 var gelen mesaj aygıt desteklemiyor diyor.real playerden de ayarlayamadım..beklicez mi şimdi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Güzel bir video izlemeinizi öneririm

http://www.leadergamer.com/modules.php?name=Video_Stream&page=watch&id=50

İzledim. Gayet güzel. Paylaşım için teşekkürler. Ben de tavsiye ederim.
  • şimdi üye oldum bana özel 3 ay bedavaymış..
    ayarlar geldi kaydettim..gelen linkten giremiyorum, vodafone live üzerinden mobil tvden bağlandım açıldı görüntü gerçekten cam gibi...super çalışıyor yer tuzla..teşekkürler vodafone...
  • markası nedir telefonunun merak ettimde bende pek cam gibi değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevimlican

şimdi üye oldum bana özel 3 ay bedavaymış..
    ayarlar geldi kaydettim..gelen linkten giremiyorum, vodafone live üzerinden mobil tvden bağlandım açıldı görüntü gerçekten cam gibi...super çalışıyor yer tuzla..teşekkürler vodafone...

bende giremedim arkadaşım n81 le girdi o da bana 3 ay dediğinde hadi len beni mi kekliyorsun 1 ay bedava sadece demiştim demek doğruymuş çocuğada inanmamıştım yanlız bana giriş yaptığında kontörünün gittiğini söyledi 1 kontör olarak sizde de böyle bir durum mevcut mu acaba?

• nokia 5800 benim tel...nadiren ara ara kaymalar olsada çoğunlukla görüntü net
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur825

quote:

Orijinalden alıntı: çok geç

şimdi aboneliğinin açıldığını kesin olarak bilenler(*3636# arama tuşuna basıp ilgili menülere girerek öğrenebilirisniz)

real player ayaralarında erişim noktasını vodafone mobil tv şeçiyoruz.
    vodafone live'a bağlanırken "vodafone live" yer iimni seçiyoruz.mobil tv seçerseniz bağlanamazsınız.
    vodafonbe live'a bağlandıktan sonra mobil tv kanalk listesi çıkıyor.herhangi bir kanala tıklıyorsuz(tıklayabiliyorsanı servis'e abone olmuş durumdasınızdır.)
    sizi real player' atıyor ve tv karşınızda.

problemleri olanlar
    telefonunuz hangi model?
    aboneliğiniz açık mı?
    vodafone live'a hangi yer imi üzerinden giriyorsunuz?
    vodafone mobişl tv yer imi real playerde seçili mi?
    kanala tıkladığınızda ne oluyor?

gibi soruları detaylı cevap verirlerse problemi çözeriz.

telefon n70 aboneliğim açık real tv ayarlarıda doğru vodafone livedan giridğimde ses yada video oyanatılamıyor kısmen oynatma deneniyor hatası veriyor daha sonra ses geliyor ama görüntü gelmiyor telefonlamı alakalı bi sorun n70 desteklemekte ayrıca

Tıpkısının aynısı bendede oluyor...Nasıl çözeriz.MobilTv değil Mobil radyo gibi oluyor:)

• Aboooowwwwwwwwwwwww Süper süper Arkadaşlar.Dün yukardaki hatayı alıyordum fakar yaşasoın VODAFONE...şimdi ayna gibi izliyorum..
  • yahu bende de dun bazen girdigimde kontur gidiyordu..bugun gitmiyor..bugunde msn messengere bayagı gırdım gitmedi az once girdim gene gitti...bole bole iki gunde bi gidiyo kontur bi gitmiyo anlamadım bu işi...15 knt heba oldu bole yahu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevemem1985

yahu bende de dun bazen girdigimde kontur gidiyordu..bugun gitmiyor..bugunde msn messengere bayagı gırdım gitmedi az once girdim gene gitti...bole bole iki gunde bi gidiyo kontur bi gitmiyo anlamadım bu işi...15 knt heba oldu bole yahu...

vodafone live yer imi üzerinden bağlanıyorsunu değil mi?
    başka yer imleri üzerinden bağlanır veya real player ayarlarında mobil tv yerine başka bir şey seçili ise kontörünüz gider.

bunların dışında ayarlarınız doğru ise ve kontörünüz gidiyorsa kontörleriniz otomatik olarak iade ediliyor ve sms ile bilgi veriliyor.bu durumu yaşayan kişilerre kontörleri iade edildi ve sms ile bilgilendirme yapıldı.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ayrıca arkadaşlar mobil tv abone olunan tarihten itibaren ilk ay bedava oılmasına rağmen büyük bir çoğunluğa "3 ay bedava" mesajı geliyor.bilginize.yani süper daha ne olsun.

• Bizim sorunda çözüme ulaşan yok mu.. @korner12 nerdesin arkadaşım
  • bozkurt senin telefonun markası neydi nokiamı kullanmaktasın?
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.