Şimdi Ara

Vodafone Mobil Tv (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
650
Cevap
1
Favori
56.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bugünyazılım güncellemek için servise verdim belki bişeyler yüklenir yeni versiyonda benm versiyon 7,10 du şimdi 10,30 çıkmış iki üst yazılımı arkadaş yükledi mobl tv diye bişey çıktı uygulamada n73 de belki bendede çıkar ama hala izleyen yok demi javada
  • Tatil nedeni ile epey geride kaldım..

Telefonumuz desteklmiyorsa nasıl izleyeceğiz bu mobil tv yi..Wap üzerinden
  • Şimdi baktım yeniden Vodafone İnternet Sitesine..Waptan izleyebilirsiniz diyor ancak bunun nereden ve nasıl olacağını yazmıyor..

Vodafone İnternet sitesine yada Avrupadaki vodafone sitelerine girdiğimde benim telefonum 3G SAYFALARINDA reklam olarak sürekli duruyor. Sony ile yaptıkları anlaşma gerği üretilen V630i.İşte aşağıda Vodafone Türkiye sayfası VE BENİM TELEFON

Vodafone Mobil Tv

ANCAK MOBİL TV DESTEKLEMİYOR DİYOR Yahu kardeşim benim telefonun MSN desteklemez, MOBİL TV desteklemez o desteklemez bu desteklemez..

KARDEŞİM NE DİYE VERDİN BANA BU TELEFONU
    NE DİYE BU TELEFONU KOYUYORSUN YİNE EKRANA!

• bozkurt msn verirsen bide beraber yapmaya çalışalım ayarları
  • volkan live ile izlemeyi denedin mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dincerZ

Bizim sorunda çözüme ulaşan yok mu.. @korner12 nerdesin arkadaşım

listede olduğu halde desteklenmeyenlerdenmisiniz yoksa o aşamayı geçtiniz mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: çok geç

volkan live ile izlemeyi denedin mi?

denedim çok geç ama ben üye bile olamıyorum..

MTV AÇ DİYORUM

BU TELEFON DESTEKLEMİYOR DİYOR VE ÇIKIYOR İŞİN İÇİNDEN..

ÜYE OLMAYA ÇALIŞIYORUM OLMUYOR..

LİVE A GİRDİĞİMDE SADECE PAKETLERİ ALMAYA TIKLAYABİLİYIORUM ONDADA YAZIYOR ŞUNU BUNU YAZ GÖNDER..GÖNDERİNCE DESTEKLEMİYOR DİYOR..

Vodafone'a ağır bir mail attım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s.volkan -- 3 Ağustos 2009; 20:54:55 >
  • @s.volkan

Mesaj yollamaya devam et hocam.. Benim de ilk başlarda telefonum desteklenmiyordu.. Sonradan kendiliğinden desteklenmeye başladı Eminim sana da onay mesajı gelecektir.. Burada birkaç arkadaşa da aynısı oldu..

Ekleme: Hocam telefonuna bakmadan bu şekilde yazdım ama senin telefon desteklenenler listesinde yer almıyor.. Bizim hem yer alıp hem desteklenmiyordu.. Ondan öyle yazmıştım.. Bilgine..

@CeSiN

Hocam biz o aşamayı geçtik.. Her şey tamam ama kanalı tıklıyoruz bağlanmıyor.. Birazdan yine aramayı düşünüyorum bakalım müşteri hizmetlerini.. Geçende çalışma var deyip sonra arayın demişti..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dincerZ -- 3 Ağustos 2009; 21:00:40 >
  • quote:

@s.volkan

Mesaj yollamaya devam et hocam.. Benim de ilk başlarda telefonum desteklenmiyordu.. Sonradan kendiliğinden desteklenmeye başladı Eminim sana da onay mesajı gelecektir.. Burada birkaç arkadaşa da aynısı oldu..

Ekleme: Hocam telefonuna bakmadan bu şekilde yazdım ama senin telefon desteklenenler listesinde yer almıyor.. Bizim hem yer alıp hem desteklenmiyordu.. Ondan öyle yazmıştım.. Bilgine..

@CeSiN

Hocam biz o aşamayı geçtik.. Her şey tamam ama kanalı tıklıyoruz bağlanmıyor.. Birazdan yine aramayı düşünüyorum bakalım müşteri hizmetlerini.. Geçende çalışma var deyip sonra arayın demişti..

Hocam o aşamayı nasıl geçmeyi başardınız bende sizle aynı seviyeye gelmek istiyorum ama fırlatcam telefonu birazdan duvara desteklemiyor diyip duruyor siz mi bişi yaptınız müşteri hizmetlerini mi aradınızda onlar halletti?

• Hocam benim maceram 30 temmuz sabahı başladı.. 3G yi daha çok mobil tv için beklediğim için o sabah erkenden işe koyuldum.. Destekleyen telefonlar listesine girdim.. Kendi telefonumu gördüm iyi bari dedim mutlu oldum.. Üyelik açtırma mesajını yolladım.. Aynı size geldiği gibi desteklenmiyor diye bir mesaj geldi.. Defalarca yolladım.. Yine desteklenmiyor dedi.. Ta ki öğleden sonraya kadar.. Ama kaç kere yolladığımı hatırlamıyorum.. Yani müşteri hizmetlerinden yapılan bir şey yok.. Şans işi galiba..
  • dincer bilader sendemi izlemeye başladın sonunda senin telde javalıydı demi
    uygulamayı indirdinmi zaten uygulamayı desteklemiyor diyor tv liveden izleyin falan ama açılmıyo sende izliyosan helal olsun valla
  • telefonum K810 i sony ericsson ve ben hala MTV AC yazdıgımda desteklenmiyor mesajı alıyorum ve kendi sitelerinde listede olmasına ragmen bu bööle kac gündür.. o aşamayı atlayabilen varmı yada desteklenmiyor mesajı alıp da izleyebilen ? böyle bir telefonun desteklenmeme mesajı alması tam bir fiyasko .. 7-8 sene önceki modellerde bile mobiltv uygulaması var nasıl iş anlayan beri gelsin :SSS
  • Telefonum desteklemiyor YAZIYOR ANCAK VODAFONE BU TELEFONU ÜRETTİRDİĞİNDE MOBİLE TV VE RADİO DJ ÖZELLİĞİ ön planda olduğunu yazıyor sitelerde..

http://www.3g.co.uk/PR/July2006/3319.htm

buradada diyor..

quote:

As expected for a phone customised for Vodafone, the V630i is geared towards accessing the network’s entertainment services like Radio DJ and Mobile TV

http://www.havuzsauna.com/detay.asp?y=468

quote:

Sony Ericsson, Vodafone için geliştirdiği mobil telefon V630i'yi duyurdu. V630i 3G desteği sayesinde, müzik ve multimedya uygulamalarını yüksek hız ve kalitede kullanıcılara sunuyor.

Vodafone'un yeni Radio DJ servisi telefona eklenmiş. Bu canlı yayın servisi ile kendi müzik kanalınızı oluşturup dilediğiniz şarkıları seçebiliyorsunuz. Yine bu servisi kullanarak şarkılar satın alınabiliyor.

Paketten çıkan 256MB Memory Stick Micro (M2) kart ile V630i yaklaşık 230 şarkı depolayabiliyor. Stereo kulaklık kullanıldığında da ses kalitesi oldukça iyi.

V630i, zengin Vodafone servislerini kullanıyor. 3G ile Mobil TV, video yayın ve video telefon görüşmeleri bunlardan birkaçı.

• quote:

Hocam benim maceram 30 temmuz sabahı başladı.. 3G yi daha çok mobil tv için beklediğim için o sabah erkenden işe koyuldum.. Destekleyen telefonlar listesine girdim.. Kendi telefonumu gördüm iyi bari dedim mutlu oldum.. Üyelik açtırma mesajını yolladım.. Aynı size geldiği gibi desteklenmiyor diye bir mesaj geldi.. Defalarca yolladım.. Yine desteklenmiyor dedi.. Ta ki öğleden sonraya kadar.. Ama kaç kere yolladığımı hatırlamıyorum.. Yani müşteri hizmetlerinden yapılan bir şey yok.. Şans işi galiba..

bende ilk günden beri takipteyim hocam başta zorlamadım açıkcası milletn denesin bakalım mobiltv memnun olurlarsa geçerim diye bende 1 inde başladım herhalde 5320 benim telde listede var ama desteklemiyor diyip duruyor.arıcam 15-20 dk beklersem dahada sinirlencem 1-2 mail attım o sürede de dediğin gibi yapayım bari günde 10 kez mesaj atayım belki bıkıp kabul ederler benide :D

• mtv aç mesajımı yolladın yoksa mtv uygulamamı mtv aç zaten oluyo uygulama olmuyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozkurt1985

dincer bilader sendemi izlemeye başladın sonunda senin telde javalıydı demi
    uygulamayı indirdinmi zaten uygulamayı desteklemiyor diyor tv liveden izleyin falan ama açılmıyo sende izliyosan helal olsun valla

Yok hocam nerdeee.. İzleyemiyorum ben de.. Ben daha ilk aşamayı geçtim.. Daha önümüze ne engeller çıkacak bakalım
  • bozkurt telefonun servisten gelince haber ver yaparız birlikte biraz uğraştırcak galiba
  • Benim bulunduğum yerde 3g çekmiyor ancak turkcellden tv izleyebiliyorum ,edge ile . . .
    Yakında numaramı vodafone'a taşıycam , vodafone 3g de çekmio burda ,vodafone mobiltv dede sadece edge bağlantısıyla tv izleyebilirmiyim???
  • İyice sinir oldum yaa.. Şimdi yine denedim.. Kanala tıkladığımda yanıt yok deyip duruyor.. Nerede hata yapıyorum bir türlü anlayamadım
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.