Şimdi Ara

Vodafone Mobil Tv (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
650
Cevap
1
Favori
56.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: çok geç

yav şu mobil tv uygulamasının linkini verse biri çok iyi olacak.

Evet Yav. Kaç Gündür Arıyorum BirtürLüBuLamadım Bende.. TeLefona Format Atmadan önce GeLmişti Ama Sonra Kaydetmeyi Unuttum Wap indirme Linkini. Şimdi uğraşsam BiLe GeLmiyor. Yeniden Kayıt Oluyorum OLmuyor.. Hangi Arkadaşımızın MesajLarında Wap Linki Varsa PayLaşırsa çok MakbuLe Geçecek.. : )

Sevgiyle KaLın..
  • bende link var ama linkten bağlanamıyorum....vodafone live e girip oradaki mobil tv den bağlanıyorum, yine de link
    http://live.vodafone.com/mtv

quote:

Orijinalden alıntı: dreco

quote:

yav şu mobil tv uygulamasının linkini verse biri çok iyi olacak.

Evet Yav. Kaç Gündür Arıyorum BirtürLüBuLamadım Bende.. TeLefona Format Atmadan önce GeLmişti Ama Sonra Kaydetmeyi Unuttum Wap indirme Linkini. Şimdi uğraşsam BiLe GeLmiyor. Yeniden Kayıt Oluyorum OLmuyor.. Hangi Arkadaşımızın MesajLarında Wap Linki Varsa PayLaşırsa çok MakbuLe Geçecek.. : )

Sevgiyle KaLın..

• @sevimlican

O link değil.. Uygulamayı indirmeyi linkini soruyor arkadaşlar
  • benim telefon n73 uygulamayı desteklemiyordu sevimlicanın verdiği linkten direkt olarak tv ye bağlandım

EDIT:bu linki bana vodafone göndermişti uygulama desteklemeyince

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa_(87) -- 4 Ağustos 2009; 17:07:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa_(87)

benim telefon n73 uygulamayı desteklemiyordu sevimlicanın verdiği linkten direkt olarak tv ye bağlandım

MTV UYGULAMA yazdıgında gelen mesaj desteklenmiyor şeklindemiydi ve link hangi link ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KIRKY -- 4 Ağustos 2009; 17:29:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KIRKY

quote:

Orijinalden alıntı: mustafa_(87)

benim telefon n73 uygulamayı desteklemiyordu sevimlicanın verdiği linkten direkt olarak tv ye bağlandım

MTV UYGULAMA yazdıgında gelen mesaj desteklenmiyor şeklindemiydi ve link hangi link ?

sayın abonemiz talep ettiğiniz servis ayarları telefonunuz tarafından desteklenmemektedir.Servis ayarlarınız için 4440542 den yardım alabilirsiniz.

mesaj böyleydi ardından direkt linkini göndermişler vodafone live ile bağlandım kanal seçtikten sonra real one player yardımı ile bağlandım fakat real one player ayarlarınızda mutlaka vodafone live seçili olmalı yoksa bağlantı olmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa_(87) -- 4 Ağustos 2009; 17:35:34 >

• sayın abonemiz talep ettiğiniz servis ayarları telefonunuz tarafından desteklenmemektedir.Servis ayarlarınız için 4440542 den yardım alabilirsiniz
    Telefon N79 bana da bu mesaj geldi,vadofon live a giremedim telefona format atacam sanırım sinirimden bekliyelimmi daha,real player ayarlarında da vadofonelive seçeneyi gözükmüyor
  • vodafone nin sitesinden live ve mobil tv nin ayarlarını telefonuna gönderiyorlar aramayla uğraşma
    quote:

Orijinalden alıntı: suicide68

sayın abonemiz talep ettiğiniz servis ayarları telefonunuz tarafından desteklenmemektedir.Servis ayarlarınız için 4440542 den yardım alabilirsiniz
    Telefon N79 bana da bu mesaj geldi,vadofon live a giremedim telefona format atacam sanırım sinirimden bekliyelimmi daha,real player ayarlarında da vadofonelive seçeneyi gözükmüyor
  • kardeşimin 6630unda rahatlıkla izleniyor..ben kendi java telefonumda izleyemiyorum..vodafona mail atmıştım bugün beni aradılar..işte efendim telefonunuzda 3G olması mobil tvyi desteklediği anlamına gelmez falan dedi.Ama aveanın mobil tv servisinde telefonumun desteklediği yazıyor vodafoneda niye yok deyince adam şaşırdı.teknik servisimizi arayın falan dedi.ben aramadım çok sıktı çünkü bunaldım artık..
  • mobil tv uygulaması hakkında attığım mail cevap geldi.

en kısa süre içerisinde vodafone'a özel cep telefonumuza indirip kullanabileceğimiz uygulama yani program geliyormuş.bizlere daha iyi hizmet verebilmek için mobil tv uygulamasında yeni düzenlemeler yapılmış.vs....
  • quote:

mobil tv uygulaması hakkında attığım mail cevap geldi.

en kısa süre içerisinde vodafone'a özel cep telefonumuza indirip kullanabileceğimiz uygulama yani program geliyormuş.bizlere daha iyi hizmet verebilmek için mobil tv uygulamasında yeni düzenlemeler yapılmış.vs....

Yeni mi yapıyorlarmış? Bi izleyemedik mobil TV'yi ... Benim 3G'yi beklememin tek sebebi mobil tv'dir. Umarım acilen yazılım hizmete sunulur.

• quote:

Orijinalden alıntı: jedah

vodafone nin sitesinden live ve mobil tv nin ayarlarını telefonuna gönderiyorlar aramayla uğraşma
    quote:

sayın abonemiz talep ettiğiniz servis ayarları telefonunuz tarafından desteklenmemektedir.Servis ayarlarınız için 4440542 den yardım alabilirsiniz

Vodafone sitesinden telefon ayarlarını n78 olarak indir telefonuna. Çalışacaktır.Mvs ten tut live vs vs.

• Hala kontör düşüşü oluyor mu? Yoksa bu sorunu aştılar mı?
  • arkadaşlar bence bu izleyemeyenler hergün sürekli mail atsınlar sürekli şikayet gelince bişeyler yaparlar belki yeni program gelene kadar bizim bedava izleme biter kesin 3 ayı doldursunlar ondan sonra çıkarırılar yazılımı e ondan sonra paralı olacak ya ben her gün 3 kere mail atıoyrum sürekli cevap yazmak zorunda kalıylar onlar bıkmadı yazmaktan bende bıkmayacam taki onlar bıkana kdar dünyadaki telefon kullanıcılarının yarısını teli javalı nasıl olurda ona göre program yapmazlar turkcell javalı telde tv izletiyoda vodafone na çok mu zor bence hikaye bunlar bedava süremizi bitirmeye çalışıyolar
  • @bozkurt1985 kardeş valla bu stresli halimde sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün yaa

Çok içten yazmışsın.. Ben de elimden geleni yapıyorum merak etmeyin..

Bugün yine aradım müşteri hizmetlerini.. Geçende aradığımda sorun yaşadığınız telefondan değil de başka bir hattan ararsanız teknik destek ekibimiz yardımcı olur demişlerdi..

Ben de bugün kendilerini turkcell den aradım Anlattım durumu.. Teknik desteğe bağladı adam.. Ama gerçekten müşteri temsilcisiyle arasındaki farkı anlıyorsun hemen.. Gerçekten konuşma tarzı olsun seni anlaması olsun çok farklı.. Belki de benim şansıma en iyisi denk gelmiş olabilir

Neyse konuştuk ettik.. Zaten tüm ayarlar hazırda olduğu için bayan da olmadığını fark etti.. Tabi ben herkese yardımı dokunsun diye internette karşılaştığıma göre java telefonlarda bu tür sorunlar sıklıkla yaşanıyor falan dedim.. Çözüm arayacak arkadaşlar bunu da göz önünde bulundurursa iyi olur falan dedim.. Onları da not aldı bakalım.. 2 gün içinde dönüş yapacaklar.. Bu sefer umutluyum.. Hakkımızda hayırlısı olsun yine ..

• Oh be sonunda çözdüm olayı. Öncelikle anlatayım yapamayanlar için. İlk başta abone oldum mobil tv'ye. Gelen mesaj ile yer imlerine kayıt ettim linki. My Vodafone'a girip Vodafone Mobil Tv ve Vodafone Live ayarlarını telefonuma istedim. Onlar geldi. İkisini de kaydettim. Sonra Webe girip Mobil Tv yer imi'nin bağlantı noktasını Vodafone Live,Realplayera girip şebeke ayarlarından bağlantı noktasını Vodafone Mobil Tv yaptım ve sorunsuz çalışıyor şuan. Ama ilk girişte 1 kontör gidiyor o işi çözemedim.
  • Düşen kontorler tekrar iade ediliyor. Bende düşün kontorler iade edildi ve sanırım sistem tam oturdu artık kontor düşmüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: invisible

quote:

vodafone nin sitesinden live ve mobil tv nin ayarlarını telefonuna gönderiyorlar aramayla uğraşma
    quote:

Vodafone sitesinden telefon ayarlarını n78 olarak indir telefonuna. Çalışacaktır.Mvs ten tut live vs vs.

İndirecek yeri bulamadım üstat?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: invisible

quote:

quote:

İndirecek yeri bulamadım üstat?

my vodafone'dan numara ve şifrenizi gireceksiniz.
    üye değilseniz aynı yerden ücretsiz üye olabilirsiniz.

• dincer bilader inşallah dönerler sanada bi çözüm yolu bulurlar dediğim gibi bence 3 ay sonra hallocak:)
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.