bencede bedavayı bitirmek istiyorlar turkcell hattı taktım telefona 5 dakikada tüm ayarları ve programı indirip bağlandım bi sorunda olmadı ama turkcellde bedava değilmiş
özgür kardeş telefonu aldı servisten msnde bi senin ayarları yapalımmı
arkadaslar bende 3-4 gundur kullanıyorum....ara ara olmak uzere 10 knt messenger ve mobil tv iç etti....ayarlarım vadafone live uzerinden baglanıyorum ve real player da mobil tv.6630 telim.....bazen gidiyordu konturum mobil tv ye girince bazen gitmiyordu....simdi konturum tamamen bitti....ve artık rahat rahat giriyor.....ne iş anlamadım...illa sıfır konturmu olması gerekiyor.....
arkadslar mobiltv ıcın mesaj atmaya gerek yok..realone ı mobiltv olarak ayarlayın sonra web den vodafone live uzerınden baglanın ekranda mobiltv 1 ay dene var..ordan gırın kanal lıstesıne..org ntv secın otomatık olarak realone calışıcak ve kannaları ızlıceksınız..ben ldukca kalıtelı buldum yayınları...sadece standart uyelıgı vermesı kotu olmus ama hıc yoktan ıyıdır..saygılar..
quote:
Orijinalden alıntı: reko
arkadslar mobiltv ıcın mesaj atmaya gerek yok..realone ı mobiltv olarak ayarlayın sonra web den vodafone live uzerınden baglanın ekranda mobiltv 1 ay dene var..ordan gırın kanal lıstesıne..org ntv secın otomatık olarak realone calışıcak ve kannaları ızlıceksınız..ben ldukca kalıtelı buldum yayınları...sadece standart uyelıgı vermesı kotu olmus ama hıc yoktan ıyıdır..saygılar..
abonelik yoksa yanlız tıklanmıyor ki mtv ac yazın abone olun tarzında yazılar çıkıyor
vodafone nin sitesinden live ve mobil tv nin ayarlarını telefonuna gönderiyorlar aramayla uğraşma
quote:
Orijinalden alıntı: suicide68
sayın abonemiz talep ettiğiniz servis ayarları telefonunuz tarafından desteklenmemektedir.Servis ayarlarınız için 4440542 den yardım alabilirsiniz Telefon N79 bana da bu mesaj geldi,vadofon live a giremedim telefona format atacam sanırım sinirimden bekliyelimmi daha,real player ayarlarında da vadofonelive seçeneyi gözükmüyor
Vodafone sitesinden telefon ayarlarını n78 olarak indir telefonuna. Çalışacaktır.Mvs ten tut live vs vs.
İndirecek yeri bulamadım üstat?
ulan böyle izleynleri duydukça sinir oluyorum iyice yakın kopya falan orayıda buldum yaptım ama olmuyo javalı telde ne hikmetse
mesaj atmanıza gerek vodafone sıtesınden mobiltv yı acabılırsınız....
yakın kopya degıl yanlış yerden ayar yapıyorsnuz..baglantı olarak mobiltv yı secmenız gerek..realone da olmalı telefonunuzda..javalara real yuklenıyor ben yuklemıstım..mvs dende ızlemıstım tv yı..sımdı mvs yok mobıl var..kolay gelsın..
quote:
Orijinalden alıntı: bozkurt1985
ulan böyle izleynleri duydukça sinir oluyorum iyice yakın kopya falan orayıda buldum yaptım ama olmuyo javalı telde ne hikmetse
quote:
nerden açılıyo siteden?
quote:
java destekli telefonda mobiltv uygulamasını izleyemezsin.. telefonun desteklenmiyor mesajı geldiği takdirde bu olay imkansız..vodafone a mail atmanın yararı yok cünkü hem vodafone hem turckcell hem avea taktıgım halde k810i gibi bir telefonun mobiltv yi desteklemediği mesajı geliyor ve öylece kalıyosun çünkü java işletim sistemi !!
ben mesaj atmadım sadece 3g ayarlarını aktıf ettım ..su da var ben mvs den zaten ızlıyordum belkı o nednele tekrar aktıf etme olayım olmadı..ben mesaj atmadım..
quote:
Orijinalden alıntı: haydar.
quote:
nerden açılıyo siteden?
hat işlemleri servis tercihimden 3g ıslemlerı var ıkısınıde acarsanız 3g acılır..mesaj atmadım ama dedıgım gıbı ben eskdıende mvs kullanıyordum pek alakası yok ama olabılırde :)
problem telefonda degıl realone gıbı net uzerınden goruntu alışverış yapan program olmamasında ben 2 yıl once realone a benzer bır programla java ıle tv ızlemıştım..
quote:
Orijinalden alıntı: KIRKY
quote:
java destekli telefonda mobiltv uygulamasını izleyemezsin.. telefonun desteklenmiyor mesajı geldiği takdirde bu olay imkansız..vodafone a mail atmanın yararı yok cünkü hem vodafone hem turckcell hem avea taktıgım halde k810i gibi bir telefonun mobiltv yi desteklemediği mesajı geliyor ve öylece kalıyosun çünkü java işletim sistemi !!
reko javalı tellere real one yükleniyo demiisin bi link verde bizde yükleyelim javalı telde imkansız değil live üzerinden seyredebilirsiniz diyo ama ayarlar yok işte o desteklenmişyor dediği uygulamsı var vodafone nun onon için diyo linkl varsa paylaş yükleyeelim real one player ben yok biliyoeum ama
şu programı linkten verde yükleyelim bari
lınk veremem pm dende uyarı aldım aksam rap..id e yuklerım yada yontemı soylerım..kolay gelsın..
bi laf atan kaçıyo kardeşim verinde yardımcı olun işte bi haftadır kıvranıyoruz mail at o zaman sakıncası yoksa senin için adresim desperadomanx@hotmail.com