Şimdi Ara

Vodafone Mobil Tv (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
650
Cevap
1
Favori
56.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: M3LaNKoLiQ

Benim bulunduğum yerde 3g çekmiyor ancak turkcellden tv izleyebiliyorum ,edge ile . . .
    Yakında numaramı vodafone'a taşıycam , vodafone 3g de çekmio burda ,vodafone mobiltv dede sadece edge bağlantısıyla tv izleyebilirmiyim???

Cvp yokmu , vodafone tv için illa bulunduğun yerde 3g çekmesi mi gerekiyor?
  • tamam özgür sağol internetten takip formuna baktım yapılmış ancak çarşamba verecekler o gün hallderiz senin telle menüler hemen hemen aynı yanılmıyorsam inşallah adım adım yapacaz
  • evet 3g olmadanda edge üzerinden izleyebilirsin ben dün akşam izmite gittim gelirken yol boyunca hep açıktı mobil tv 3g oladığı zaman edge üzerinden izleniyordu
  • Aradım müşteri hizmetlerini..

Tüm ayarlarımın yapılı olduğunu telefonumun uygun olduğunu söyledim.. Sırf bunun için sim kartımı değiştirdiğimden de bahsettim..

Kadın dinledi beni.. Biraz bekletebilir miyim dedi? Sanırım hattımı inceledi.. Bir süre sonra evet tüm ayarlarınız yapılı.. Yalnız şu an vodafone aboneleri mobil tv servisini kullanamıyor.. Genel bir sorun var dedi..

Ben tabi sinir oldum.. 2 gündür aynı şeyi söylüyorsunuz.. İnternete giriyorum izleyen izliyor.. Eğer genel bir sorun varsa diğer aboneler nasıl izliyor dedim.. Kadın kem küm etti.. Genel bir sorun olduğunu üstüne basarak belirtti (?)

1-2 gün sonra düzelmezse tekrar arayın dedi.. Ben de zaten 4 gündür deniyorum olmuyor dedim.. Sonra artık yapacak bir şey olmayınca teşekkür ederim dedim.. O da anlayışınız için tşk ederim dedi.. Sanki keyfimden anlayış gösteriyorum.. Ne yapayım küfür mü edeyim sana..

Velhasıl kelam bizim mobil tv hayalleri yılan hikayesine döndü..

Kadın sistemde sorun var dedi eğer şu an biri sorunsuz izliyorsa o kadını çok güzel sözlerle anacağım yani yalan söylediği için..

Yahu sanki uzaya çıkmaya çalışıyoruz.. Alt tarafı onlarca yıl önce icat edilmiş bir olayı cepten izleyeceğiz yaa.. Ben umudumu kaybetmeye başladım yavaş yavaş..

• Sonyericson K660i de (java 2.1) nasıl mobil tv izliyebilirim kaç gündürMTV AC yazıp yolluyorum. değerli abonemiz sistem hatası olusmustur. lutfen daha sonra tekrar deneyınız anlayısınız ıcın tesekkurler..... vs

şeklinde hemen cevap geliyor. JAVA telefonlarla nasıl tv izliyorsunuz ?. Elin ispanyolu java tv programı yapmıştı.(kesinlikle imkansız değil yani) Neden şuan izleyemiyorum. Nasıl mtv ac yazıp abone oluyorsunuz ?
  • vodafone nun bana cevabı tel serviste oldugu için hiç bir şey yapamıyorum bu yazanları deneyin bakalım ne olacak javalarda inşallah olur Göndermiş olduğunuz mailinize istinaden 03/08/2009 tarihinde yapılan geri aramada tarafınıza ulaşılamamıştır . Yapılan kontrollerde 0544_____ numaralı hattınız üzerinden Mobil TV servisine üye olduğunuz görülmektedir .Cihaz ayarlarınız ile ilgili olarak ekte belirtmiş olduğumuz şekilde işlem yapmanızı rica ederiz . seçenek/ ayarlar/ bağlantı/ şebeke/ vars erişim nokt. : Vodafone Live seçilir. Seçenek / ayarlar / bağlantı/ yakın kopya/ yakın kopya kullan: hayır seçilir Söz konusu işlemden sonra şikayetinizin devamı halinde 444 0 542 Müşteri Hizmetleri numarasından Teknik Destek Hattı'na başvurarak detaylı bilgi alabilirsiniz. Mobil Tv servisi ile ilgili tüm detaylara ekteki link üzerinden ulaşabilirsiniz.http://www.vodafone.com.tr/Internet/mobil-televizyon.php Müşteri Hizmetlerini arama ücreti : Faturalı hatlarımızda dakikası 35.14Kr. , Vodafone Ön Ödemeli Hatlarımızda ise 2 kontördür. Ayrıca memnuniyetinizden mutluluk duyduk.Siz değerli abonelerimizin memnuniyeti için en iyi hizmeti sunmaya devam edeceğiz. Vodafone internet sitemize göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. SaygılarımızlaVodafone Müşteri Hizmetleri

• 1 saat kadar tvyi cepten izledim herşey güzel yanlız mobiltvyi ziledikten sonra telefonda aşırı bir sıcaklık vardı diğer telefonumdada denedim aynısı oldu telefonda ısınma var sizlerde böyle bir sorun varmı?
  • aşırı güç harcadıgı için olur o özgür kardeş sürekli ışık yanıyor hiç kapanmıyor bende telefona film atıp izlemştim bir buçuk saat ama yarısında beş dakk durdurup sonra devam etti aşırı ısınmadan patlayabilir dikkatli olungörüntülü konuşurken bile çok ısınıyo geçen doktor demişti tvde 3g faydası kadar zararıda çok diye bi baz istasyonu yerine 3 4 tanede daha fazladan oldu heryerde die bakalım nolacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

uygulamaya ulaşmak için tıklayın. diye gelen mesaja tıklıyorum.data hesabı yok diyor.nasıl yapmama gerekiyor ayarları.

Merhaba Kardeşim. MesajLa GeLen O Linki Buradan PayLaşırmısın.. Bende Uygulamayı İndirmek İstiyorum...

Birde, Bu UyguLama Da Mı Sorun Var.. Yani UyguLamayı YükLesek Dahi, TeLefondan İzLeyemezmiyiz. TeLefon N70..

iyi GeceLer..
  • bendede 6500 slide var mobile tv ye bağlanıyorum kanallar karşıma geliyor tıklayınca medya oynatıcı açılıyor bekliyorum gelen uyarı ise dosya biçimi desteklenmiyor yazıyor çok saçma listede telefon uyumlu gözüküyor

quote:

Orijinalden alıntı: dincerZ

Aradım müşteri hizmetlerini..

Tüm ayarlarımın yapılı olduğunu telefonumun uygun olduğunu söyledim.. Sırf bunun için sim kartımı değiştirdiğimden de bahsettim..

Kadın dinledi beni.. Biraz bekletebilir miyim dedi? Sanırım hattımı inceledi.. Bir süre sonra evet tüm ayarlarınız yapılı.. Yalnız şu an vodafone aboneleri mobil tv servisini kullanamıyor.. Genel bir sorun var dedi..

Ben tabi sinir oldum.. 2 gündür aynı şeyi söylüyorsunuz.. İnternete giriyorum izleyen izliyor.. Eğer genel bir sorun varsa diğer aboneler nasıl izliyor dedim.. Kadın kem küm etti.. Genel bir sorun olduğunu üstüne basarak belirtti (?)

1-2 gün sonra düzelmezse tekrar arayın dedi.. Ben de zaten 4 gündür deniyorum olmuyor dedim.. Sonra artık yapacak bir şey olmayınca teşekkür ederim dedim.. O da anlayışınız için tşk ederim dedi.. Sanki keyfimden anlayış gösteriyorum.. Ne yapayım küfür mü edeyim sana..

Velhasıl kelam bizim mobil tv hayalleri yılan hikayesine döndü..

Kadın sistemde sorun var dedi eğer şu an biri sorunsuz izliyorsa o kadını çok güzel sözlerle anacağım yani yalan söylediği için..

Yahu sanki uzaya çıkmaya çalışıyoruz.. Alt tarafı onlarca yıl önce icat edilmiş bir olayı cepten izleyeceğiz yaa.. Ben umudumu kaybetmeye başladım yavaş yavaş..

• marka n95 hat vodafon mobıl tv ıcın msj uygulama msj gelmıstı bugun3 gun olcak
    hala uygulamadakı mobıl tv adresını tıklayınca ınternet sayfası yarım acılıyor tam acılmıyor arzaları devam edıyor galba
  • n70 teki görüntü gelmeme sorunu galiba halledilmiş.ben şuan bulunduğum bölgede 3g şebekeski olmadığı için 2g şebekesinden izliyorum kalite 3g kadar olmasa da gayet iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi power_net -- 4 Ağustos 2009; 9:28:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris195

marka n95 hat vodafon mobıl tv ıcın msj uygulama msj gelmıstı bugun3 gun olcak
    hala uygulamadakı mobıl tv adresını tıklayınca ınternet sayfası yarım acılıyor tam acılmıyor arzaları devam edıyor galba

mobil tvden değil vodafone live ile bağlan
  • yav şu mobil tv uygulamasının linkini verse biri çok iyi olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jedah

bendede 6500 slide var mobile tv ye bağlanıyorum kanallar karşıma geliyor tıklayınca medya oynatıcı açılıyor bekliyorum gelen uyarı ise dosya biçimi desteklenmiyor yazıyor çok saçma listede telefon uyumlu gözüküyor

Hocam aynı telefon işte.. Java telefonlar için sistemi düzenlememişler anlaşılan.. Bir de mail attım dün gece.. Telefon modelimi falan yazdım.. Bakalım ona nasıl bir cevap verecekler..
  • hsdpa'lı telefonum var mobil tv izleyemiyorum. yazıklar olsun... Java'lı telefonla tv izleyen var mı?
  • yahu destekleyen telefonların çoğu listede yok anlamadım gitti..aveada hepsi var oda çok kazık ücretlendirme yapmış..en uygunu vodafone onuda kullanamıyoruz.bi el atsınlar mail attım cevap bekliyorum vodafondan bakalım ne diyecekler..
  • n95 kullanıyorum mobıl tv sıtede uygun dıyor ama
    MTV UYGULAMA deyınce msj atınca
    telefon desteklemıyor dıyor
    çok acayıp bır durum
  • yoğunluktan ötürü olabilir mesaj atmaya devam et
    quote:

Orijinalden alıntı: baris195

n95 kullanıyorum mobıl tv sıtede uygun dıyor ama
    MTV UYGULAMA deyınce msj atınca
    telefon desteklemıyor dıyor
    çok acayıp bır durum
  • aboneliği iptal etmek ıcın
    MTV KALDIR 3636 atınca abonelık kalkıyor
    ben yaptım abone degılım ama kasım ayına kadar bedava ızleme gecerlıymıs
    ayrıca turkcell de haftalık paket alıp 20 kontur verılıyormus ayrıca sıtesınde uygulama dosyaı ınebılıyormus
    bana ıyı gıbı geldı
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.