Şimdi Ara

Vodafone Mobil Tv (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
650
Cevap
1
Favori
56.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • real one plerin java olanından kardeşim sende izliyon webden de olsa şey bulmuusun şeylisini arıyon biz hiç izleyemiyoruz biz napalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: jedah

Vodafone Mobil Tv

buradan ayrı ayrı seçip göndere bilirsin
    https://www.vodafone.com.tr/MyVodafone/myvodafone.php?pageId=TelefonAyarlari

quote:

Orijinalden alıntı: suicide68

quote:

Orijinalden alıntı: invisible

quote:

vodafone nin sitesinden live ve mobil tv nin ayarlarını telefonuna gönderiyorlar aramayla uğraşma
    quote:

sayın abonemiz talep ettiğiniz servis ayarları telefonunuz tarafından desteklenmemektedir.Servis ayarlarınız için 4440542 den yardım alabilirsiniz
    Telefon N79 bana da bu mesaj geldi,vadofon live a giremedim telefona format atacam sanırım sinirimden bekliyelimmi daha,real player ayarlarında da vadofonelive seçeneyi gözükmüyor

Vodafone sitesinden telefon ayarlarını n78 olarak indir telefonuna. Çalışacaktır.Mvs ten tut live vs vs.

İndirecek yeri bulamadım üstat?

Allah senden razı olsun tuttuğun altın olsun sonunda başardım

• quote:

Orijinalden alıntı: bozkurt1985

real one plerin java olanından kardeşim sende izliyon webden de olsa şey bulmuusun şeylisini arıyon biz hiç izleyemiyoruz biz napalım

Tamam anladım. Bende RealPlayer var zaten. Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: reko

lınk veremem pm dende uyarı aldım aksam rap..id e yuklerım yada yontemı soylerım..kolay gelsın..

programı paylaşmıyacak mısın?

thespooks@windowslive.com

burdan bana e-mail ile yollarsan çok sevinirim. Bıktım ya bi tv izleyemedik..
  • http://rs82.rapid share.com/files/182537188/realplayer.rar (boslugu duzeltın) program bu ayarlama safhası ayrı bır olay sımdı ısyerındyım javalı telefonu ıle 2 yıl once mvs den ızledım mobıl tv ye de uyar dusuncesındeyım..onemlı olan baglantı yapabılmesı illakı real olmasada olur arkadslar java desteklı net uzrınden calışan baska programlarda var...ısteyen denesın ..ayrıntılı bır calışma yapardım ama javalı telefonum yok..sızıde yanıltmak ıstemem ama java ıle ben tv ızledım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reko -- 5 Ağustos 2009; 15:41:17 >
  • iyi seyirler biz seyredemiyoruz siz bakın bari
    quote:

quote:

Vodafone Mobil Tv

buradan ayrı ayrı seçip göndere bilirsin
    https://www.vodafone.com.tr/MyVodafone/myvodafone.php?pageId=TelefonAyarlari

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: invisible

quote:

vodafone nin sitesinden live ve mobil tv nin ayarlarını telefonuna gönderiyorlar aramayla uğraşma
    quote:

sayın abonemiz talep ettiğiniz servis ayarları telefonunuz tarafından desteklenmemektedir.Servis ayarlarınız için 4440542 den yardım alabilirsiniz
    Telefon N79 bana da bu mesaj geldi,vadofon live a giremedim telefona format atacam sanırım sinirimden bekliyelimmi daha,real player ayarlarında da vadofonelive seçeneyi gözükmüyor

Vodafone sitesinden telefon ayarlarını n78 olarak indir telefonuna. Çalışacaktır.Mvs ten tut live vs vs.

İndirecek yeri bulamadım üstat?

Allah senden razı olsun tuttuğun altın olsun sonunda başardım

• ıkıncı program ıse yıne vıdeo streamıng ozellıgı olan axmedis yabancı forumlarda cok metedılmıs..jad fomatında..bu programda network ayarı yapılırsa mobil tv secılıp web den mobıle gırılebılır..http://www.axmedis.org/mobile/ daha bırcok program var bole java desteklı ..ordan nasıl kullanıcagını gorebılırsınız..vıdeo paylaşım ızlenebılıyor denılıyor..read me bolumunde..1,8 mb ındırıp ıyıce okuyun ıcındekılerı..sertıfıka bıle verıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reko -- 5 Ağustos 2009; 15:51:08 >
  • quote:

ıkıncı program ıse yıne vıdeo streamıng ozellıgı olan axmedis yabancı forumlarda cok metedılmıs..jad fomatında..bu programda network ayarı yapılırsa mobil tv secılıp web den mobıle gırılebılır..http://www.axmedis.org/mobile/ daha bırcok program var bole java desteklı ..ordan nasıl kullanıcagını gorebılırsınız..vıdeo paylaşım ızlenebılıyor denılıyor..read me bolumunde..1,8 mb ındırıp ıyıce okuyun ıcındekılerı..sertıfıka bıle verıyor..

arkadaş bu programın nasıl register edildiğini biliyormusun..anlatmış ama yapamadım failed dedi.sen daha önce yükledinmi güzel bi programa benziyor

• axmedis den olabilirsin..ben oldum problem yok..aksam jar dosyasınıda benım symıan telefona kurup denemede yapıcam..mail adresınızı hotmail vs vermeyın..varsa ttmail vs verın smtp ıstıyor sanırım..ben yukledım gayet ıyı hatta real den daha ıyı bence..zaten sayfasındada demolar var bazıları ıp kamera uzerınden goruntu almıslar..ole bole degıl acayıp teknolojı yane..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reko -- 5 Ağustos 2009; 16:41:15 >
  • ben sitesine kayıt oluyorum mail geliyor register etmek için şifresi falan. telefona şifreyi ve nicki giriyorum bağlantı kuruyor sonra register failed diyor anlamadım neden olmadğını...
  • beyler webden izlendiğini söylemişsiniz. şu adresi verin de birde webden deneyelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: soldier.

beyler webden izlendiğini söylemişsiniz. şu adresi verin de birde webden deneyelim.

vodafone live'dan
  • quote:

Orijinalden alıntı: çok geç

quote:

Orijinalden alıntı: soldier.

beyler webden izlendiğini söylemişsiniz. şu adresi verin de birde webden deneyelim.

vodafone live'dan

ya tam link veremezmisiniz. karış karış bakıyorum vodafonun sitresinde bişiy bulamadım
  • herkse bu adresi veriyor ama tarayıcıya yazınca otomatikmanhttp://www.vodafone.com.tr/index.php adresine yönlendiriliyor. neyse sağolun
  • Hocam hangi tarayıcıya yazıyorsun sen.. Ayrıca MTV AC yollayıp onay mesajı aldın mı ?
  • DUYURU
    arkadaşlar bugün vodafone bayilerinin merkezine gittim en ilk sırada olan bir yer
    oraya sorduğumda mobil tv konusunda vodafone da sorun olduğunu pazartesi gününden beri sorun olduğunu bu yüzden sorunun düzelmesini beklediklerini söylediler
    boşuna uğraşmayın zamanızı harcamayınız

isteyen sorar araştırı tek vede doğru bilgi budur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baris195 -- 5 Ağustos 2009; 17:53:44 >
  • ben sımdı gırdım net sekılde ızlıyorum..bır problem yok..
  • quote:

ben sımdı gırdım net sekılde ızlıyorum..bır problem yok..

hangi ülkedesin
    sen şimdi vodafon mobıl tvden butun uydu kanallarını 2000 kanalıda ızlıyorumde dersın
  • Vodafon' un samsung i8510' a mobil tv desteği yok! msn yok! ama turkcell ve avea'da var. Mail atıp telefon açtığımda sanki kendim bilmiyormuşum gibi sizin telefona destek yok.web sayfasından takip edin diye aydınlatıcı ?? bir cevap geldi. ee şimdi koyun gibi bekleyecekmiyiz?
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.