Şimdi aveanın kampanyalı telefonunu alıcaktım 3g servis ücretlerini vs. incelemeye başladım.
Yahu aveadada var bu televizyon izleme mereti fakat günlük 5lira diyor bu neya vodafonede 2paket birden aylık 7.5 avea nasıl bir fiyat veriyor böyle avea hattımda var kullanmıyorum fakat aveaya geçmeyi düşünebilirim.Aveayı normal kullanımda tarifelerini beğeniyordum fakat şimdi soğudum yani ben telsimde aylık 7.5ytlye 2pakete üye olsam ohh birde internet paketi çakarım misler gibi. Peki sorun oluyormu televizyon izlerken yani donmaydı vs. nasıl rahat izleniyormu birde üye olduktan sonra ayrıyetten kontör yiyormuş kaldımı böyle sorun?
kontör düşmüyor ve donma yapmıyor.
arkadaslar telefonum destekliyo dedi sorgulama yaparken, üye oldum sonra programı desteklemiyor dedi cepten live.vodafone.com/mtv ye gir dedi. girdim ama desteklemiyor diyor gene. telefonum. htc touch elfin. windows mobile var.
bana core codec 1.3 verebilrimsiiniz arkadaslar..hep indirdim nedense goruntu donuyor gibi...real playerde daha ii izliyorum...core playerdada izlemek istiyorum.........
MTV AC yazıp 3636'ya yolladığmda neden hep ''değerli abonemiz sistem hatası olusmustur ltfen daha sonra tekrar deneyınız.'' mesajı geliyor
NE ZAMAN K660İ (JAVA) İLE TV İZLİYECEĞİM ?
yayınların hepsini mpeg4 formatında izliyorum ben peki h264 codec paketi java modellerinde varmı yani .sis uzantıları acan bir tel modelimi olması gerekiyo h264 formatında yayınları izlemek için? ve bu formatta yayınları izleyebilen javalılar varmı ?
mpeg formatla izlerken sorun yok haliyle görüntü biraz bulanık ama kesintisiz takılmadan izliyorum.h264 te cam gibi yayın ses kalitesi harika ama ne hikmetse 1-2 dk sonra donuyor görüntü sadece ses geliyor.tekrar başlatınca gene 1-2 dk izliyorum sonra donuyor görüntü.şu sorunu atlatsam cam gibi gösteriyor valla sebebini bilen varmı arkadaşlar yaşayan oldu mu benzer sorun
quote:
Orijinalden alıntı: the spooks
MTV AC yazıp 3636'ya yolladığmda neden hep ''değerli abonemiz sistem hatası olusmustur ltfen daha sonra tekrar deneyınız.'' mesajı geliyor
aynı sorun kardeşim modelimizi onaylamamış vodafone
quote:
Orijinalden alıntı: se(dd)at
quote:
peki g502 de de aynı sorun yaşanıyor mu? yaşanmıyorsa telefonu g502 yapıp kullanın
quote:
Orijinalden alıntı: frt-_-ctn
quote:
quote:
peki g502 de de aynı sorun yaşanıyor mu? yaşanmıyorsa telefonu g502 yapıp kullanın
G502 yapacağıma W910i yaparım daha iyi
Zaten birçok operatör uygulamalarını w910 a çevirip öyle attım k660 ıma
destekliyorsa oda olur w890i de olur
3. yazışım.Cevap verecek bir Allah'ın kulu yok mudur?
quote:
Orijinalden alıntı: erencaner
arkadaslar telefonum destekliyo dedi sorgulama yaparken, üye oldum sonra programı desteklemiyor dedi cepten live.vodafone.com/mtv ye gir dedi. girdim ama desteklemiyor diyor gene. telefonum. htc touch elfin. windows mobile var.
quote:
Buranın % 90 ı aynı sorunla boğuşurken sende buna cevap arıyorsun şuan bunun cevabı yok çünkü sistem sorunlu.bende aynı sorunu alıyordum sonra sorunsuz açtırabilen bir telefona taktım hattı ordan açtım mtv aboneliğmi şimdi kendi telefonumda izliyorum böyle bir sistem dene sende
bugün eski tv izleme sistemine girdim vodafone mvs. bir uyarı yazısı koymuşlar.mvs servisi 1 ay içinde kapatılacakmış. orada da nasıl mobil tv izlenebileceği anlatılmış. bilginize
ayrıca vodafone internet sitesinde "mobil tv özel uygulması" destekleyen telefonlara n95 modelini koymuşlar.n95 cihazı olan uygulamayı indirip buraya koyarsa çok iyi olur.
quote:
quote:
(Alıntıdır, kim bulduysa o kişiye binlerce kez teşekkür..)
@SEDDAT Buradaki linkleri telefonun internet tarayıcısına girince; Telefonumla(k660i) TV artık izliyorum. Ama halen, voda java prog. çıkartmadı, en azından MTV AC yazınca mesajımı onaylasın... Artık TV izleyebiliyorum Olması gereken de bu zaten .
quote:
quote:
quote:
(Alıntıdır, kim bulduysa o kişiye binlerce kez teşekkür..)
@SEDDAT Buradaki linkleri telefonun internet tarayıcısına girince; Telefonumla(k660i) TV artık izliyorum. Ama halen, voda java prog. çıkartmadı, en azından MTV AC yazınca mesajımı onaylasın... Artık TV izleyebiliyorum Olması gereken de bu zaten .
ARKADAŞLAR BU MESAJI ŞU AN NE BÜYÜK HEYECANLA VE MUTLULUKLA YAZIYORUM BİLEMEZSİNİZ.TELEFONUM SAMSUNG L700.VODAFONA GÖNDERDİĞİM MAİLLERLE Bİ KİTAP ÇIKARILIR ÜSTELİK MÜŞTERİ HİZMETLERİNE YAPTIĞIM ARAMALARI SAYMADIM BİLE.3G'NİN İLK GÜNÜNDEN İTİBAREN ŞU MOBİL TV Yİ AÇAMIYORDUM DESTEKLENMEYEN ÇÖZÜNÜRLÜK DİYE BİR HATA ÇIKIYORDU.TEKNİK SERVİS İLGİLENECEĞİNİ VE BANA EN FAZLA 48 SAAT İÇERİSİNDE YARDIMCI OLACAKLARINI SÖYLEDİ.ŞU AN HALA BEKLİYORUM AMA UMUDUMU KESTİM.YUKARIDA YAZILAN LİNKLERE GİRDİĞİMDE GÖZLERİME İNANAMADIM.ÇÜNKÜ AÇILDI.AMA YİNE DE UFAK BİR SORUNUMUZ VAR.GÖRÜNTÜ NET DEĞİL.BU KISIM İŞİN AYRINTISI AMA BU LİNKLERİ PAYLAŞAN ARKADAŞA GERÇEKTEN SONSUZ TEŞEKKÜR EDİYORUM.ALLAH RAZI OLSUN.
NOT:AÇILDIĞI İÇİN ŞÜKÜR EDİYORUM ama madem açıldı yine de şu görüntü netliğinde bi yardım alabilirmiyiz acaba
tamam ben de 6630 a taktım direk linkinden baglandım , izledim . fakat bunu asıl telefonumda dedigin gibi izlemek istiyorum. Nasıl yapabilecegimi daha ayrıntılı acıklar mısın? ordan actım mtv aboneligimi demişsin de , ben zaten acmıstım aboneligimi, nasıl yapabilirim.??
quote:
Orijinalden alıntı: CeSiN
quote:
quote:
Buranın % 90 ı aynı sorunla boğuşurken sende buna cevap arıyorsun şuan bunun cevabı yok çünkü sistem sorunlu.bende aynı sorunu alıyordum sonra sorunsuz açtırabilen bir telefona taktım hattı ordan açtım mtv aboneliğmi şimdi kendi telefonumda izliyorum böyle bir sistem dene sende
quote:
Orijinalden alıntı: matrix_neo
ARKADAŞLAR BU MESAJI ŞU AN NE BÜYÜK HEYECANLA VE MUTLULUKLA YAZIYORUM BİLEMEZSİNİZ.TELEFONUM SAMSUNG L700.VODAFONA GÖNDERDİĞİM MAİLLERLE Bİ KİTAP ÇIKARILIR ÜSTELİK MÜŞTERİ HİZMETLERİNE YAPTIĞIM ARAMALARI SAYMADIM BİLE.3G'NİN İLK GÜNÜNDEN İTİBAREN ŞU MOBİL TV Yİ AÇAMIYORDUM DESTEKLENMEYEN ÇÖZÜNÜRLÜK DİYE BİR HATA ÇIKIYORDU.TEKNİK SERVİS İLGİLENECEĞİNİ VE BANA EN FAZLA 48 SAAT İÇERİSİNDE YARDIMCI OLACAKLARINI SÖYLEDİ.ŞU AN HALA BEKLİYORUM AMA UMUDUMU KESTİM.YUKARIDA YAZILAN LİNKLERE GİRDİĞİMDE GÖZLERİME İNANAMADIM.ÇÜNKÜ AÇILDI.AMA YİNE DE UFAK BİR SORUNUMUZ VAR.GÖRÜNTÜ NET DEĞİL.BU KISIM İŞİN AYRINTISI AMA BU LİNKLERİ PAYLAŞAN ARKADAŞA GERÇEKTEN SONSUZ TEŞEKKÜR EDİYORUM.ALLAH RAZI OLSUN.
NOT:AÇILDIĞI İÇİN ŞÜKÜR EDİYORUM ama madem açıldı yine de şu görüntü netliğinde bi yardım alabilirmiyiz acaba
sanırım bu olay gecici yani 1ay sonunda bu linkleri kapatacaklar çünkü mobiltv ile bunların alakası yok eskiden de bunlarla izlenebiliyodu umarım kapatmazlar zaten bu kanalları izlemek için mobiltv üyeliği de gerekmiyo üye olunmayan baska hatlardada denendi
quote:
Orijinalden alıntı: KIRKY
quote:
Orijinalden alıntı: matrix_neo
sanırım bu olay gecici yani 1ay sonunda bu linkleri kapatacaklar çünkü mobiltv ile bunların alakası yok eskiden de bunlarla izlenebiliyodu umarım kapatmazlar zaten bu kanalları izlemek için mobiltv üyeliği de gerekmiyo üye olunmayan baska hatlardada denendi
peki bunlara bi ücretlendirme varmı.çünkü ben şu an ücretsi izliyorum.bu arada inşallah kapatmazlar
ücret yok bu yayınlarda ve kontör düşmesi de olmuyo rahat izleyebilirsin fakat görüntü kalitesiş mpeg4 formatında oldugu için cok kötü bunların üyelikle alakası yok mobiltv h264 codec paketi olan yayınlar veriyo.. cok_gec de yazmış bende öyle sanıyorum mobiltv ücretli olayına basladıgı anda bu linkleri lapatırlar büyük ihtimal
quote:
Orijinalden alıntı: KIRKY
ücret yok bu yayınlarda ve kontör düşmesi de olmuyo rahat izleyebilirsin fakat görüntü kalitesiş mpeg4 formatında oldugu için cok kötü bunların üyelikle alakası yok mobiltv h264 codec paketi olan yayınlar veriyo.. cok_gec de yazmış bende öyle sanıyorum mobiltv ücretli olayına basladıgı anda bu linkleri lapatırlar büyük ihtimal
biz bu kapanana kadar belki hevesimizi alırız ama yine de mecbur teknik servisin üstün ve hızlı zekasının çözümünü beklicez artık.