Şimdi Ara

Vodafone Mobil Tv (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
650
Cevap
1
Favori
56.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bi mail attım bakalım ne yazacaklar geniş aile dizisindeki espriyi yaptım artık dalga geçecem vodafone bırakıyımmı seni hooooooooooooooooooooooooooooooooppp bıraktım bakalım ne yazackalar merak ediyorum[8D
  • adamı uyuz ettiler atmadıgım mail kalmadı arıza kaydınız alındı iki gün içinde dönecek altı gün oldu
  • sitede destekleye telefonlar arasında benım HTC Touch yok, ama mtv destek yazıp 3636 ya mesaj attım telefonunuz desteklemektedir diye mesaj geldi.
  • javalı telefonlarda tv izleyebilen oldumu. K850 i de vodafone ve turkcell üzerinden izliyorum.Vodafone daha kaliteli gösteriyor.Galiba h264 desteği verdiği için.
  • arkadaslar telefonum destekliyo dedi sorgulama yaparken, üye oldum sonra programı desteklemiyor dedi cepten live.vodafone.com/mtv ye gir dedi. girdim ama desteklemiyor diyor gene.
    telefonum. htc touch elfin. windows mobile var.

sizce kullanabilir miym kullanamaz mıyım?
  • Sonunda Javalı telefonumla (w900i) TV izleyebildim.

http://www.maxicep.com/vodafone/vodafone-3g-mobil-hd-tv-soruna-son-sadece-maxicepte-238760.html

Bu sitede verilen linkleri telefonunuzun tarayıcısına aynen yazınca sorunsuz izleyebiliyorsunuz.

PCKopaT™ arkadaşımıza paylaşımı için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nuMETALxx

Sonunda Javalı telefonumla (w900i) TV izleyebildim.

http://www.maxicep.com/vodafone/vodafone-3g-mobil-hd-tv-soruna-son-sadece-maxicepte-238760.html

Bu sitede verilen linkleri telefonunuzun tarayıcısına aynen yazınca sorunsuz izleyebiliyorsunuz.

bende o linkleri yazınca tv izleyebildim sonunda :)) peki kontör gitmiyomu bunlarla izleyince?? bide görüntü cok iyi degil gibime geldi yani cok kare kare

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KIRKY -- 15 Ağustos 2009; 17:01:35 >

• kırky senin tel javalımıydı
  • nokıa javalı telse bi ayarlarını verebilirmisin izleyebildigin şekildde
  • evet javalı tel benimki de ve bugüne kadar izleyememiştim hatta benim telefondan MTV AC yazıp üye olmaya calısıldıgında bile desteklenmiyor mesajı gelmişti
  • quote:

burdaki linkleri girmeden önce mobil tvye üye olmak şart dimi olmadan olmaz mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: haydar.

quote:

burdaki linkleri girmeden önce mobil tvye üye olmak şart dimi olmadan olmaz mı?

Evet şart. Zaten ilk 1 ay ücretsiz.

• üye olmaya çalışıncada desteklemiyor mesajı geliyor..hasta etti beni
  • o linkleri bookmarka ekleyin her defasında yazmak zorunda kalmazsınız ark lar ve kontör düşümü de olmuyo fakat görüntü bence hiç iç açıcı degil bumuydu cok metedilen cam gibi görüntü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KIRKY -- 15 Ağustos 2009; 18:59:55 >
  • kırky izlediginde telefonundaki ayarları yazabilrimisin sakıncası yoksa nokıa sanırım tel bizde uygulayalım
  • nokıa ise adım adımn yazarsan yaptıgın işlemleri bizde yapalım belki açılır bide yazdıgınyeri faln bi zahmet
  • izlediğim telefon nokia degil Sony ericsson K810i yani javalı ve bastan beri problem yasadıgım bir model

baska bir yerden alıntı vermek yada paylaşmak yasakmıdır bilemem ama ben alıntı oldugunu belirteyip burdaki arkadaslara yazabilirim
  • linkler cıkmıyo alıntı yapamıyorum :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KIRKY -- 15 Ağustos 2009; 19:41:18 >
  • Şimdi aveanın kampanyalı telefonunu alıcaktım 3g servis ücretlerini vs. incelemeye başladım.

Yahu aveadada var bu televizyon izleme mereti fakat günlük 5lira diyor bu neya vodafonede 2paket birden aylık 7.5 avea nasıl bir fiyat veriyor böyle avea hattımda var kullanmıyorum fakat aveaya geçmeyi düşünebilirim.Aveayı normal kullanımda tarifelerini beğeniyordum fakat şimdi soğudum yani ben telsimde aylık 7.5ytlye 2pakete üye olsam ohh birde internet paketi çakarım misler gibi. Peki sorun oluyormu televizyon izlerken yani donmaydı vs. nasıl rahat izleniyormu birde üye olduktan sonra ayrıyetten kontör yiyormuş kaldımı böyle sorun?
  • yokmu nokıa javalı telde izleyebilen
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.