Şimdi Ara

Vodafone Mobil Tv (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
650
Cevap
1
Favori
56.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: erencaner

tamam ben de 6630 a taktım direk linkinden baglandım , izledim . fakat bunu asıl telefonumda dedigin gibi izlemek istiyorum. Nasıl yapabilecegimi daha ayrıntılı acıklar mısın? ordan actım mtv aboneligimi demişsin de , ben zaten acmıstım aboneligimi, nasıl yapabilirim.??
    quote:

Orijinalden alıntı: CeSiN

quote:

3. yazışım.Cevap verecek bir Allah'ın kulu yok mudur?
    quote:

arkadaslar telefonum destekliyo dedi sorgulama yaparken, üye oldum sonra programı desteklemiyor dedi cepten live.vodafone.com/mtv ye gir dedi. girdim ama desteklemiyor diyor gene.
    telefonum. htc touch elfin. windows mobile var.

sizce kullanabilir miym kullanamaz mıyım? ,,cevaplarsanız sevinirim arkadaslar,
    servisi kullanabilecek miyim kullanamayacak mıyım???

Buranın % 90 ı aynı sorunla boğuşurken sende buna cevap arıyorsun şuan bunun cevabı yok çünkü sistem sorunlu.bende aynı sorunu alıyordum sonra sorunsuz açtırabilen bir telefona taktım hattı ordan açtım mtv aboneliğmi şimdi kendi telefonumda izliyorum böyle bir sistem dene sende

linkle falan uğraşmadan bağlanması gerekir vodafone liveden .sen aboneliğinin açıldığına eminmisin.ben sadece aboneliği başka telefon üzerinden açtırdım hattı kendi telefonumageri aldığımda sorunsuz girip vodafone live üzerinden izliyorum artık.hatta linkleri kaydettim h264 olarak daha kaliteli görüntüde izleyebiliyorum.

Normal şartlarda sende bunun olması gerekiyor.sen aboneliği açtırmasanda sanırım lnkleri girerek izleyebiliyorsun benim bahsettiiğim o değil.valla uğraşacaksın banada kimse bişi demedi hattı bi oraya taktım bi buraya derken enson n81 telefon buldum ondan açtırdım :D şimdi kendi telefonumda sorunsuz izliyorum.yani şuan bu olanların teknik bir açıklaması yok herkes kendi çapında uğraşıyor vodafone un keyfini beklememek için yapcak bişi yok.onlarda herhalde bedava süreleri bitince sorunları giderecekler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeSiN -- 18 Ağustos 2009; 9:43:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: matrix_neo

quote:

Orijinalden alıntı: the spooks

quote:

Orijinalden alıntı: se(dd)at

quote:

Orijinalden alıntı: the spooks

MTV AC yazıp 3636'ya yolladığmda neden hep
    ''değerli abonemiz sistem hatası olusmustur ltfen daha sonra tekrar deneyınız.'' mesajı geliyor

NE ZAMAN K660İ (JAVA) İLE TV İZLİYECEĞİM ?

aynı sorun kardeşim modelimizi onaylamamış vodafone

rtsp://10.135.20.82:554/live/free/89830283928/TRT1_mpeg4.3gp

rtsp://10.135.20.82:554/live/free/89830283928/TRT2_mpeg4.3gp

rtsp://10.135.20.82:554/live/free/89830283928/TRT6_mpeg4.3gp

rtsp://10.135.20.82:554/live/free/89830283928/TRT_Cocuk_mpeg4.3gp

rtsp://10.135.20.82:554/live/free/89830283928/Star_TV_mpeg4.3gp

rtsp://10.135.20.82:554/live/free/89830283928/Kanal_D_mpeg4.3gp

rtsp://10.135.20.82:554/live/free/89830283928/Show_TV_mpeg4.3gp

rtsp://10.135.20.82:554/live/free/89830283928/STV_mpeg4.3gp

rtsp://10.135.20.82:554/live/free/89830283928/Kanal_7_mpeg4.3gp

rtsp://10.135.20.82:554/live/free/89830283928/CNNTURK_mpeg4.3gp

rtsp://10.135.20.82:554/live/free/89830283928/Kral_TV_mpeg4.3gp

rtsp://10.135.20.82:554/live/free/89830283928/Number_One_mpeg4.3gp

rtsp://10.135.20.82:554/live/free/89830283928/Akilli_mpeg4.3gp

rtsp://10.135.20.82:554/live/free/89830283928/Fanatik_TV_mpeg4.3gp

rtsp://10.135.20.82:554/live/free/89830283928/NTV_mpeg4.3gp

rtsp://10.135.20.82:554/live/free/89830283928/NTV_Spor_mpeg4.3gp

rtsp://10.135.20.82:554/live/free/89830283928/Fashion_One_mpeg4.3gp

rtsp://10.135.20.82:554/live/free/89830283928/TJK_mpeg4.3gp

(Alıntıdır, kim bulduysa o kişiye binlerce kez teşekkür..)

@SEDDAT Buradaki linkleri telefonun internet tarayıcısına girince; Telefonumla(k660i) TV artık izliyorum.
    Ama halen, voda java prog. çıkartmadı, en azından MTV AC yazınca mesajımı onaylasın...
    Artık TV izleyebiliyorum
    Olması gereken de bu zaten .

ARKADAŞLAR BU MESAJI ŞU AN NE BÜYÜK HEYECANLA VE MUTLULUKLA YAZIYORUM BİLEMEZSİNİZ.TELEFONUM SAMSUNG L700.VODAFONA GÖNDERDİĞİM MAİLLERLE Bİ KİTAP ÇIKARILIR ÜSTELİK MÜŞTERİ HİZMETLERİNE YAPTIĞIM ARAMALARI SAYMADIM BİLE.3G'NİN İLK GÜNÜNDEN İTİBAREN ŞU MOBİL TV Yİ AÇAMIYORDUM DESTEKLENMEYEN ÇÖZÜNÜRLÜK DİYE BİR HATA ÇIKIYORDU.TEKNİK SERVİS İLGİLENECEĞİNİ VE BANA EN FAZLA 48 SAAT İÇERİSİNDE YARDIMCI OLACAKLARINI SÖYLEDİ.ŞU AN HALA BEKLİYORUM AMA UMUDUMU KESTİM.YUKARIDA YAZILAN LİNKLERE GİRDİĞİMDE GÖZLERİME İNANAMADIM.ÇÜNKÜ AÇILDI.AMA YİNE DE UFAK BİR SORUNUMUZ VAR.GÖRÜNTÜ NET DEĞİL.BU KISIM İŞİN AYRINTISI AMA BU LİNKLERİ PAYLAŞAN ARKADAŞA GERÇEKTEN SONSUZ TEŞEKKÜR EDİYORUM.ALLAH RAZI OLSUN.

NOT:AÇILDIĞI İÇİN ŞÜKÜR EDİYORUM ama madem açıldı yine de şu görüntü netliğinde bi yardım alabilirmiyiz acaba

GÖRÜNTÜLERİ DAHA NET İZLEMEK İSTİYORSAN;
    HD İZLEMEK İSTİYORSANIZ mpeg4 yerine h264 Yazıp Linkteki Programlar ile HD olarak Mobil TV İzleyebilirsin.

Örnek:
    rtsp://10.135.20.82:554/live/free/89830283928/Akilli_h264.3gp

• bugün nokia n95 in versiyonunu yükselttim
    sonra vodafondan uygulama msj aldım ve mobil tv kurdum,sonra mobil tv kullandım ama ses seri şekilde gelsede,görüntüde takılma atlama var
    evin olduğu yer 3g çekmiyor,sadece vodafon live üzerinden bağlanıyor
    ayrıca telefonda real player programı var,bunda erısım noktası vodafon lıve vede vodafon mobil tv olarak degıstırdım ve butun testlerı yaptım ama hala atlamalı gosterıyor
    bilginize......
  • @baris195

n95 e özel uygulama çıkmış.vodafone sitesinde yazıyor.
    MTV UYGULAMA yazıp 3636'ya sms gönderirmisiniz.
  • barıs195 arkadasım benim n95 son versiyon yuklu ( v31.0.017 ) Vodafoneye mtv uygulama yazıp gonderdim, indirmek icin gelen link,e tıkladıgımda telefonunuz desteklemiyor diyor.sen nasıl indirdin?yeni versiyon yuklemissin ,benim telefondada son versiyon yuklu niye gelen link,e tıkladıgımda desteklemiyor yazıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurtulus cakici

barıs195 arkadasım benim n95 son versiyon yuklu ( v31.0.017 ) Vodafoneye mtv uygulama yazıp gonderdim, indirmek icin gelen link,e tıkladıgımda telefonunuz desteklemiyor diyor.sen nasıl indirdin?yeni versiyon yuklemissin ,benim telefondada son versiyon yuklu niye gelen link,e tıkladıgımda desteklemiyor yazıyor?

telefoncuya gittim v30 yükledi
    sonra msj dan 3636 ya mtv uygulama yazdım,sonra msj geldı onay vede ayarlarla ılgılı yaklasık 3 tane msj gelıyor sanırım
    sonuncu msj da bır ınternet adresı gelıyor
    http/vodafone.../mtv dıye bır msj
    daha sonra bunu tıkla ve bu ınternete baglanıcak vodafone lıve ayarı zaten gelmıstı onunla baglanıyor
    sayfa acılınca karsıdan yukleme yapılsınmı dıcek,ok dedıgınde 50,100 kb dıye ılerlemeye baslıyor vede 300 kb yukleme yapınca,yıne soru soruyor,karsıdan program yuklensınmı dıcek,ok dedıgınde
    telefonun uygulama klasorune programı yukluyor,sonrada o programı tıkla kendılıgınden baglanıcak
    hepsı bu ama ara ara arza yapıyormus,bende tutturdugum zaman hemen yukledım

• programı bir yere upload etsenizde herkes yüklese???
  • quote:

Orijinalden alıntı: çok geç

programı bir yere upload etsenizde herkes yüklese???

kesinlikle n95 programını kullanan arkadaşlar upload edinde bizde indirelim buradan
  • arkadaşlar n97 ile mobil tv izlenebiliyor mu?'mtv destek' yazıp gönderdiğimde telefonunuz destekliyor diyor fakat mobil tv sayfasında desteklenmiyor yazısı çıkıyor
  • MTV AC YAZIN 3636'YA GÖNDERİN.
  • quote:

Orijinalden alıntı: çok geç

MTV AC YAZIN 3636'YA GÖNDERİN.

gönderdim zaten,üyeliğiniz bulunmaktadır diyor ama daha seyredemedim??
  • kanal d,star,show ve kral tv ntv kanal 7 falan gıbı bazı kanalları gosterıyor
    ama türkcell ise atv kanal 7 kral tv kanalları gösteriyor
    yani türkcell de kanal d,,star tv falan yok
    bunu bilmeniz için yazdım yani aradaki farkı görün,gene en iyisi vodafonun çünkü kanal d,star gibi çok izlenen kanalları gösteriyor ama türkcell çok izlenen kanalları göstermiyor
    galba tv kanalları ile anlaşma yapmışlar olan halka oluyor
    standart olanların hepsini vermeleri lazımdı
  • cep telefonu usb kablo ile pc ye baglanca,
    pc den ınternet adresı ile canlı tv ızlense,o zaman telefonun 3g baglantısından ınternete gırılmıs olur ve tv ızlenır,buraya kadar tamam,heryerde ızlenır
    ama merak ettıgım mesela cep telefonundan mobıl tv ye baglanınca,ordakı goruntuyu pc ye aktarabılırmıyız,cunku mobıl tv acıkken usb kablo ıle tv ye baglansa o zaman tv de gosterıyor ama
    pc ye baglanca pc de gosterırmı,
    bunun ıcın vıdeo gırısı ve tv kartı gereklı olabılırmı dıye dusundum

ayrıca cep telefonunda mobıl tv programını uploda adıp atmaya calıscam,eger olursa sadece o programa tıklanınca dırek ınternete gırıp ordan goruntuyu kendı kendıne alıyor
    ugrasayım bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris195

ayrıca cep telefonunda mobıl tv programını uploda adıp atmaya calıscam,eger olursa sadece o programa tıklanınca dırek ınternete gırıp ordan goruntuyu kendı kendıne alıyor
    ugrasayım bakalım

yapabilirseniz çok iyi olur.herkes faydalanır.bekliyoruz.
  • barıs195 tesekkurler.programı bekliyoruz...
  • Nokia N81 Cihazla deniyorum bağlantıyı

süperrr gerçekten

ilk bağlantı anında kötü ama izledikçe 45. saniyeden sonra görüntü mükemmelleşiyor

ve o şekilde kalıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurtulus cakici

barıs195 tesekkurler.programı bekliyoruz...

arkadaşlar..
    n95 in uygulamalar kısmına yüklenmiş olan mobil tv programını upload yapmak için
    hafıza kartından pc ye atayım dedim,normalde hafıza kartında ve telefonun uygulamalar adlı klasorunde olan bütün programlar hafıza kartında görünür
    ama bu mobil tv hafıza kartında görünmüyor.
    nedeni ise,telefonda dosya yöneticisi ve uygulama yönetici diye iki kısım vardır
    bir program önce dosya yöneticisinde olur,ordan yükleme yapılınca uygulama yöneticisine kurulur,sonuçta telefonun uygulamalar bölümüne program kurulur.
    mobil tv ise vodafonun sitesi üzerinden kurulduğu için,
    dosya yöneticisine kurulmuyor,yani dosya ortada yok,
    sadece karşıdan yüklenip,uygulama yöneticisine kuruluyor,
    bu dediklerimi bilgisi olanlar anlar,yani dosya yükleme kaldırma yapan ve dosya yöneticisi,uygulama yöneticisi nedir bunları bilenler anlar..
    eğer bir yolu varsa söylerseniz yapayım,ama şimdilik yolu yok gibi,çünkü dosya ortada yok,yani dosya yöneticisinde yok,hafıza kartındada görünmüyor,
    sadece uygulama yöneticisine yerleşmiş durumda ama görünürde yok

• programı hafıza kartına mı yoksa telefon hafızasına mı kurdun
  • Ya ben w810 ile izliyorum ama ses güzel de görüntü donuk donuk arada akıcı sizlerdede böylemi mpeg4 olanları izleyebiliyorum.
  • dün akşam ataşehirden arabama binip harbiyeye gittim..ataşehirde açtım vodafone mobil tvyi..güzergah ataşehir-çamlıca-altunizade-1.boğaz köprüsü-yıldız-beşiktaş barboros bulvarı-dolmabahçe-harbiye...
    saat 19.00 haberler...
    yol boyunca arasıra ufak görüntü kaymaları dışında boğaz köprüsüne kadar kesintisiz izledim haberleri...
    boğaz köprüsü üzerinde 3 defa takıldı görüntü daha sonra normale döndü, harbiyeye kadar sorunsuz devam ettim...
    ben mobil tv olayını sevdim, özellikle araba ile giderken haberleri izlemek süper bişey...
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.