Şimdi Ara

Vodafone Mobil Tv (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
650
Cevap
1
Favori
56.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben k850i ile h264 formatında izliyorum.ama turkcell ve vadafone mobil tv yi 3g kalitesinde sunmuyor.5 sene önce k700 ile izlediğim avea mobil tv si bunlardan daha netti.
  • listeye bakın şaka gibi.3g özelliği olmayan telefonu bile koymuşlar(k700).
    peki turkcellde tüm telefonlarda sorunsuz izlenebiliyormu mobil tv.?
  • Bu listeyi kim düzenledi çok merak ediyorum..

Dünya 3G devi Mobil tv de minyatür oldu.. Çözüm bulmak yerine tamamen listeden kaldırmayı seçiyorlar

(Günlerce uğraşıp ardından kullandığı telefon listeden kaldırılan mağdur rolündeyim)

Kim kaybetti peki ? Tabiki vodafone.. Şu an vodafone sim kartım kuzu kuzu yatıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dincerZ -- 25 Ağustos 2009; 1:32:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: baybars_

mobil TV üyeliğimi başlattım real player'a verilen adresleri girdim 3g+ gözüküyor ama bir süre sonra
    sunucu bağlantı zaman aşımı uyarısı veriyor
    erişim noktası olarak vodafone live'da seçsem mobil TV de seçsem değişen bir şey yok

kendi sorumu kendim cevaplayayım bari
    sorun adresteki 82'yi girmememden kaynaklanıyormuş
    şimdi adres doğru olunca HD olarak seyredebiliyorum real player ayarlarında Mobil TV ayarları seçili web browser'dan live ayarlarıyla adresi girip seyrediyorum
    ilk bir kaç sn görüntü bulanık ama sonrasında gayet net
    bu arada telefon hala listede görülmüyor mobil tv aboneliğini açtırmak için başka tel'e takıp mesaj atarak cambazlık yapıyoruz
    iptal ederken de aynı cambazlığı yapmayız inşallah

• w910i de h264 mobil tv izlerken donma sorununu nasıl çözücem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 27 Ağustos 2009; 11:24:53 >
  • Listeden Sony Ericsson P990i'yi de çıkarmışlar fakat CorePlayer aracılığıyla h264 codecli yayınları sorunsuz bir şekilde seyrediyorum. Sadece hareketli sahnelerde çok karelenme oluyor. Onun dışında ses ve görüntü iyi. CorePlayer'ın yeni sürümü çıktı(1.35.7340). Güncellemenizi tavsiye ederim. Görüntü daha kaliteli bu sürümde.
  • düne kadar w910i ile tv kanalındaki adresi h264 ile degiştirince hd yayını izleyebiliyordum bugün izlenmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: pes4 hamachi

düne kadar w910i ile tv kanalındaki adresi h264 ile degiştirince hd yayını izleyebiliyordum bugün izlenmiyor

vodafone anladı 3g üzerinden henüz kaliteli yayın veremeyeceğini,tamamen mpeg yayını veriyo,bide mpeg yazısını kaldırmışlar mobiltv yazmışlar bizde yedik iptal ettiricem aboneliği..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mfcmfcc

quote:

düne kadar w910i ile tv kanalındaki adresi h264 ile degiştirince hd yayını izleyebiliyordum bugün izlenmiyor

vodafone anladı 3g üzerinden henüz kaliteli yayın veremeyeceğini,tamamen mpeg yayını veriyo,bide mpeg yazısını kaldırmışlar mobiltv yazmışlar bizde yedik iptal ettiricem aboneliği..

Kimi kandırıyorsun sen 2 dakika önce denedim cam gibi yayın linkini inceledim h264.
  • Su anda ne yaptıysam izleyemiyorum , en son sabah 8 de gayet normaldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: yoktur

quote:

quote:

Kimi kandırıyorsun sen 2 dakika önce denedim cam gibi yayın linkini inceledim h264.

vodafonun mt deki herhangi bir kanalın linkini h264 ile degiştirince izleyebiliyordum ama şuan izleyemiyorum

• quote:

quote:

quote:

Senin derdin ne dostum,ne camı izlenmiyor işte,buğulu bir görüntü var,vodafone aradım çalışma var dedi,buna ne diycen,dalgamı geçiyorsun..

• quote:

quote:

quote:

quote:

Senin derdin ne dostum,ne camı izlenmiyor işte,buğulu bir görüntü var,vodafone aradım çalışma var dedi,buna ne diycen,dalgamı geçiyorsun..

ona bakarsan desteklemeyen telefonlar için her zaman çalışma var.Altyazıları okuyabiliyorum yani net.

• suan h264 yayın izlenmiyor tüm linkleri mpeg4 olarak degiştirmişler
  • Bende de bugün sorun çıktı mobil tv izlenmiyo.Galeri>bağlantılardan girince 'sunucuya bağlanılamıyor dosya bulunamadı' diyo, live sitesinden girince de telefonunuz desteklememektedir diyo(6630).Daha dün izliyodum ne oldu şimdi
  • merhaba ardaşlar bende de samsung f480 var destekliyor diyolar bir ara desteklemiyor diyolar destekleyen telefonlar listesinde var vodafone nin ne yapacam bilmiyorum listede olmayıp desteklemese kafaya bu kadar takmayacam.samsung f480 ile vodafone mobil tv yi izleyen var mı
  • mobil tv'de sorun var heralde, vodafone live ile girince şöyle hatalar çıkıyo:

• telefonunuz desteklemiyor diye mesaj geliyor daha o sayfalara ulaşamadık.
  • Bu Mobil Tv neden her telefona uygun değil anlamıyorum..

Kaç kişiye hitap edebiliyorlar bu sayede anlamadım..

Ericsson bir modelinde var diğerinde yok.Tüm alt yapıları aynı olmasına rağmen..

Pek başarılı bulmadım bu TV işini , hem Vadafoneda hem Turkcellde
  • Şu anda bir sorun yok ben izleyebiliyorum..Fakat adresler değişmiş , artı yayın mpeg4 olarak veriliyor ( h264 yazmasına rağmen ) . Yayın adresini kayıt yapıp sonradan aynı adresle giremiyorsunuz her defasında vodafone live a girmek gerekiyor..Her kullanıcıya her defasında ayrı bir adres veriyor...Benim şu ana kadar gördüklerim bunlar...Bu şekilde yayın hem akıcı değil hemde görüntü kötü , donmalar oluyor... ( Samsung g810 )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaren34 -- 29 Ağustos 2009; 17:01:14 >
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.