Şimdi Ara

Vodafone Mobil Tv (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
650
Cevap
1
Favori
56.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ne güzel izliyoduk artık hiçbiyerden girilmiyo live den girince hata veriyo telefonunuz desteklememektedir diyo

Vodafone Mobil Tv
  • bende sorun yok.live'dan izlenebiliyor.
  • Mobiltv su an izleyebilen war mi? Vodafone live sitesinde hala telefon desteklemiyor yaziyor.Nokia 6630 weya 6680icin ozel mobil tv programina sahip olan var mi arti olarak?
  • vodafonda mobil tv tırt arkadaşlar daha uzun süre beklememiz gerekiyor.
  • Aradılar beni test çalışmaları devam ediyor ilerleyen günlerde daha çok telefon modelinde kullanılmaya başlanacaktır falan dedi iyi bakalım dedik bekliyoruz dedik bizde...
  • arakdaslar oncelikle tefonunuz destekliomu ona bakınız
    misal eski telefon olan k750i ler desteklio ama son zamanlarda cıkan telefon 5800 desteklemio die duydum bi sitelerden kontro ledin
  • Son çıkan telefonları desteklemiyorsa benim ne şeyime yarar ya neyse ağzımı bozduruyorlar.
  • ben yanlızca ntv sporu izleyebiliyorum diğerlerinden ücret isityor herhangi bir pakete üye olman gerekiyor uyarısı çıkıyor neden böyle yapıyor anlamıyorum zaten paket aboneliğim var üstelikte 3 ayda bedavaydı.
  • evet saçmalamışlar bende izleyebilirken şuan izlenmiyor liveden bile.düne kadar izleyen başkası sanki
  • Ben Samsung i8910 telefonum için nokia 5800 ayarlarını istedim 3 günden beri livedan sorunsuz çalışıyor.Sizde öyle yapın başka bir ayar istetin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GunslingerofMoon -- 31 Ağustos 2009; 13:31:24 >
  • Mobil Tv olayı tüm operatörler için yüz karası olmuştur..

Tüm operatörlerden ricam.. Reklamlarda halkı kandırmasınlar.. Yok 3G yok 10G bizim ülkede elin ingilizi de olsa adamlar başkalaşım geçirip "Türk Usulü" yürüyor işler..

Türklerin çektiği sıkıntıları (genel anlamda söylüyorum) başka bir ülkenin vatandaşları çekecek.. İnanın o ülkede ne devlet kalır ne millet..
  • 6630 vardi..bir iki haftadir izledim..simdi telefonunuz desteklemiyor diyor live uzerinden mobil tv ye girince...ne bicim işdir bu yahu...ne yapmam lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan87x

Ben Samsung i8910 telefonum için nokia 5800 ayarlarını istedim 3 günden beri livedan sorunsuz çalışıyor.Sizde öyle yapın başka bir ayar istetin.

i550W de de işe yarıyor
    bir de teli n95 olarak gösterip uygulama yükleyeceğim bakalım yerse
  • Bugün denemeyi düşünüyordum ama ne kadar çok sorun varmış...
  • quote:

Ben Samsung i8910 telefonum için nokia 5800 ayarlarını istedim 3 günden beri livedan sorunsuz çalışıyor.Sizde öyle yapın başka bir ayar istetin.

kaan87 ayarları myvodafone dan mı gönderdin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: romantik pepe

quote:

kaan87 ayarları myvodafone dan mı gönderdin?

Evet Myvodafone sitesine gir ordan gönder telefonuna.Ayrıca vodafone live ayarlarınıda 5800 olarak istetin.Bağlantıda live ile bağlanın.
  • eskide h264 için liveden girdikten sora kanal linkindeki mpeg4 ü silip h264 yazıp bokmarka kaydedince h264 izleyebiliyordum aynı yöntem şimdi işe yaramıyor kanalları h264 izlemek için ne yapayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: pes4 hamachi

eskide h264 için liveden girdikten sora kanal linkindeki mpeg4 ü silip h264 yazıp bokmarka kaydedince h264 izleyebiliyordum aynı yöntem şimdi işe yaramıyor kanalları h264 izlemek için ne yapayım

Bilmirem
  • bende onlari yapmama ragmen hala olmadi ya....5800 ayarlari aldım
  • valla 6720 5800 tum ayarlari yolladim telefonuma banamisn demedi hala telefon modeliniz desteklemiyor diyor
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.