Şimdi Ara

Vodafone Mobil Tv (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
650
Cevap
1
Favori
56.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefonum Nokia 5800 XpressMusic 01 eylül 2009 sabahı itibari ile VODAFONE LİVE üzerinden MOBİL TV'yi yeniden seyretmeye başladım.Teşekkürler Vodafone..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevemem1985

valla 6720 5800 tum ayarlari yolladim telefonuma banamisn demedi hala telefon modeliniz desteklemiyor diyor

ben 5800'ün ayarlarını my vodafone'dan gönderdim şuan çalışıyor önceden live'daki adrese girdiğimde telefonunuz desteklenmemektedir diyordu linkler değişinceye kadar linklerle izliyordum şu an da sorun yok izleyebiliyorum ama bende mtv açık
  • bu tarifeler çok şarj yer bitirir.
  • quote:

valla 6720 5800 tum ayarlari yolladim telefonuma banamisn demedi hala telefon modeliniz desteklemiyor diyor

Birde telefonunda 5800 ayarları varken MTV AC yaz 3636 gönder.Sistem hatası diye bir mesaj gelirse tekrar yine mesaj atarsın.Paketiniz zaten açıktır gibi bir mesaj geldiğinde tekrar girmeye çalış bakalım.Vodafone mail attım 4 saat sonra cevap geldi "Güncelleme çalışmaları ilgili bölümümüz tarafından yapılmakta olup konuya yönelik Mobil TV servisini destekleme çalışmaların yapılacağını ve konunun takibini Web sitemizden yapabileceğinizi paylaşmak isteriz.Web sitemizde servisi destekleyen cihaz bilgileri güncellenmektedir." .Yavaş yavaş sistem yerine oturacktır burası Türkiye arkadaşlar yapacak bir şey yok.
  • olmuyor arkadslar ya...mvs ye dondum...orda da star tv acilmiyor..duruyor duruyor acilmiyor..real playerde en dusum umts bilmem ne vardi onunla alakalı olabilirmi....atv ve kral tv acabildim...ama star tv acamıyorum..nihat hatipoglu icin istirodum daha dogrusu :) evde tv bozuldu yaptırmıyorum..ogrencilik iste ne olacak..zaten bitiyo bi kac haftaya okul :) o yuzden...nese...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sevemem1985 -- 1 Eylül 2009; 18:59:57 >
  • Ben hiçbir kanalı açamadım 5800 ayarlarını da gönderdim olmadı.Telefon 6630.
  • aynen bende oyle..telim benimde 6630
  • Valla bişeyde yanlış var ama anlayamadım.3G ile i8910 Omnia HD ile şuan izleyebiliyorum.Hemde N96 ayarları ile bu seferde.Vodafone ban
  • Bazen live dan bende samsung L760 ile giremiyorum..
    Ama daha önceden telefonun browserına eklediğimhttp://live.vodafone.com/mtv ile izleye biliyorum..
    Live dan izleyemeyen arkadaşlar bu adres ile test edebilir..
  • verdiginiz adres te olmadi...mobil tv 3g ile olmadi yahu....daha onceden 6630 ile izliyordum.....
  • Tüm Sony Ericsson modelleri artık destekliyor bu yolla!
    http://forum.donanimhaber.com/m_34204074/tm.htm
  • Arkadaslar daha dune kadar mobil tv yi h264 olarak izliyorduk,ama simdi link,ler degistiginden beri mpeg4 olarak izliyoruz,acaba yine h264 yuksek cozunurluklu olarak n95 te izliyebilirmiyiz?
  • quote:

verdiginiz adres te olmadi...mobil tv 3g ile olmadi yahu....daha onceden 6630 ile izliyordum.....

daha önceden rtsp://'lerin hepsi çalışıyordu H264 le hemde şimdi korumalı artık
    rtsp:// 'lerin sürekli linkleri değişiyor

üzgünüm ama SE dışında diğer markalarda yapacak birşey yok malesef

quote:

Orijinalden alıntı: kurtulus cakici

Arkadaslar daha dune kadar mobil tv yi h264 olarak izliyorduk,ama simdi link,ler degistiginden beri mpeg4 olarak izliyoruz,acaba yine h264 yuksek cozunurluklu olarak n95 te izliyebilirmiyiz?

vodafone yetkilileri koyarsa izleyebilirsin ancak!

• Arkadaşlar 1 ay ücretsiz diye kullandım ve bu ay kapattırdım. Bu ay için ücret alınacakmı acaba yani 1 ay kullandım ücretsiz diyordu sitede?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Balotelli -- 6 Eylül 2009; 7:13:23 >
  • BOŞ VERİN H264 Ü sıkça donma var zaten
  • Dün 3 ay ücretsiz abone oldum. Harika görüntü kalitesi var. Bakalım 3 ay sonra iptal ettirim artık. Buna kontör verilmez:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: invisible

Dün 3 ay ücretsiz abone oldum. Harika görüntü kalitesi var. Bakalım 3 ay sonra iptal ettirim artık. Buna kontör verilmez:)

Telefonun w910i mi,bu kadar net izliyorsun,emin misin bulanık değil mi yada takılma olmuyormu?Bi de 3 ay bedava nasıl oluyor benim bildiğim 1 ay bedava..?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mfcmfcc

quote:

Orijinalden alıntı: invisible

Dün 3 ay ücretsiz abone oldum. Harika görüntü kalitesi var. Bakalım 3 ay sonra iptal ettirim artık. Buna kontör verilmez:)

Telefonun w910i mi,bu kadar net izliyorsun,emin misin bulanık değil mi yada takılma olmuyormu?Bi de 3 ay bedava nasıl oluyor benim bildiğim 1 ay bedava..?

bu sorunun cevabını bende merak ettim w910i ile h264 te sık sık sonma olıuyor görüntüde
  • Şimdi arkadaşlar ben mvs te kullanıyordum. Telefon n79. Mvs bitti ve size özel 3 ay bedava olduğunu söyledi. Üye oldum. Bana şuan 3 ay bedava. Büyük ihtimal yeni abone olanlarada 3 ay bedava olabilir bu mvs olayından. Telefonun kalitesi bende d-smart var. Tv de kaliteli ondan daha net gösteriyor. Starda takılma yapıyo sade arada.
  • eşimin turkcellden taşıdığımız vodafone hattına ağustosta mobil tv aboneliği yapmıştım, 1 ay bedava gelmişti...iptal için uyarı mesajı beklerken bugun internetten guncele baktım ayın 5inde 4 kusur mobil tv standart üyeliği ücreti yansıtmışlar yanlış mı hatırlıyorum mesaj gelmeyecekmiydi
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.