Şimdi Ara

VODAFONE MU TÜRK TELEKOM MU? FATURALI 2020 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
12.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben o ayricaliklari kullanmiyorum hocam. Su an red 15 tarifesindeyim ama dedigim gibi ayricaliklari hic kullanmam. TT ana hat olarak kullanilcak bir hat degil. Yillardir benim yedek hattimdir. Ana hattim ya Turkcell ya da Vodafone dur. Sıklıkla gezen biriyim ve 2 hatti da yanimda goturur cekim gucune ve hizlarina bakarim. Cok defa TT nin sebekesinin olmadigi yerlere denk geldim ama diger iki hatta henuz cekmeyen bir yer görmedim. Benim nazarimda 30 gb interneti 10 tl ye verse kullanilcak hat degil hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Hocam MH konusunda Redlilere bir avantaj var mı acaba?
    Zaten pek MH ile işimde yokta

• RagosSyn R kullanıcısına yanıt
    Red'liler daha çabuk bağlanıyor ve bi tık daha bilgililer var.

Şahsen öyle kaba saba, işimi halledemeyen 1 kişi oldu onda da nihayetinde hallettirdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 23 Temmuz 2020; 14:18:19 >
  • Tabiiki hocam hız çok önemli bulunduğum konumda iki operatöründe 4.5g testlerini birazdan atacağım

Bölgenizde hangisi iyiyse onu kullanin.
    Eğer çok sık şehir değiştiriyorsanız en iyisi Turkcell.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam pek fark yok gibi ya

VODAFONE MU TÜRK TELEKOM MU? FATURALI 2020

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RagosSyn -- 23 Temmuz 2020; 14:40:35 >

Bu tip yakınlıkta içerik ve kalite avantajını düşünmelisin. O yüzden vodafone'u seçmelisin bence.

15mbps sabit veren Vodafone'u, 100mbps veren TT'a tercih ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 23 Temmuz 2020; 14:44:14 >
    Suanda mevcut vodafone musterisiyim hocam faturasız.Redde bana hangi paketi onerirsiniz
    Fiyat olarak 100-120 tl civarı maximum

• Aynen hocam bende bimcell, tt mobil kullandığımda çoğu kırsal bölgelerde bulunduğumda ya şebeke yoktu yada Edge var idi.Avea nın 3g si zaten en zayıftı.
    Tt nin şöyle bir dezavantajı var 3g altyapısı zayıf 4g de her yerde olmadığı için 4.5g kullanan biri 3g olmadığı için direkt 2g ye düşebilir

Mh ara red20 tarifesini iste bakalım 84 liraya vereceklermi.

İşte faturalıya geçmek istiyorum, kullanımım fazla, youtube vs dersin belki önerir.

Hocam limitsiz redli verseler ev internetini kapattıracağım kablolar dandik pamuk ipliğiyle duruyor gibi çok kopma oluyor.Vermezler ama galiba

Limitsiz redliyi verse 4g router alıp sim kartı takıp paylaştıracaktım.Konuşmak için tt de kullanırdım sıkıntı yok

• Bu da biraz önce Ankara Çankaya da yaptığım hiz testi. TT 4.5g 2 kademe cekiyor en fazla, 3g ye de düştüğü oluyor. Başvurdum sinyal zayıf diye adres istediler yazdım adresi bulamamış sahada elemanları 😁 Şaka gibiler ne diyim. Bu arada sormuşsunuz cevaplandımı bilmiyorum ama video passta 2k bile izleyebilirsin kotadan düşmüyor. Yaklasık 1 ay video pass ile laptoptan izlemedigim cozunurluk kalmadi kotamdan düsmedi.

• TT

• Net Vodafone bence. Verdiği yemeksepeti kuponları yeter. Faturam 30 liraysa 15-20 tl lik yemek sepeti kuponu veriyor zaten.
    Mobil için kararsızım ama web de tt vf den üstündür.

• Vodafone u n kadar sevmediğimi bazı arkadaşlar bilir, özellikle de mh konusunda, tt öneriyorum genellikle ama tt den sıkılmaya başladım bu aralar fiyatları gereksiz pahalı (kalitesine göre) nerde gereksiz pahalı faturasızda 6. Aydan sonra faturalıda 2. Yılda paket fiyatlarının yükselmesi kalitesi ile orantısız. Haa vf çok mu iyi 3gb li tarifeyi 60 TL den sunmaya başlayan bir şirket işte neyse vf önerecektim kiiii aklıma çark sorunu geldi son 1 aydır çarktan gelen hediyeler hattıma tanımlanmıyor ve mh hediye tanımlı siz yanlış yere bakıyorsunuz gibi saçma sapan şeyler söylüyor. Toparlamak gerekirse İKİSİNİNDE iyi ve kötü yönleri var ve benim son 20 yılda ki yaşadığım sorun sayısı, sorun çözümleri, çekim, hız vs. karşılaştırırsak TT geç. Turkcell sormamışsın ama bi düşün derim yeni gelenlere teklifleri falan fena değil. Neyse yaşadığın yerde evinde, işyerinde bi hız testi yap ona göre hangisi daha yüksek çıkarsa ona geç.

Kesin olmamakla birlikte genelde limitsiz redli teklifi red20 kullananlara gidiyor.

Eski tarifem red 20'di.

Kocailem,eş dost gibi sifreler bulabilirseniz çok uyguna alabilirsiniz redli tarifeleri 12 ay boyunca.Uygulamadan gelen redli tekliflerede göz atın burdan bir arkadas 87,5 gibi bir rakama red35 almıştı.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.