Şimdi Ara

VODAFONE MU TÜRK TELEKOM MU? FATURALI 2020

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
84
Cevap
0
Favori
12.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam beyler.2 hattım var biri vodafone diğeri tt mobil.İkiside şuan faturasız fakat birini faturalı yapacağım aktif kullanım için lazım olacak paket yapmak tl yüklemek vs uğraşmak istemiyorum otomatik yenilensin istiyorum.
    Sizce faturalı hatta hangisi daha iyi ve olanaklar nasıl?
    Teşekkürler

• Vodafone gerek faturalı, gerekse faturasız paketlerde TT'dan 5 gömlek üstündür.

Vodafone kullanıyorsan farklı tarifeler veya lira yükleme kampanyaları kat kat iyidir.

Bölgende iyiyse şüphesiz vodafone dene.

Şahsen TT hızlıda olsa, heryerde de çekse, benim için çağdışı politikaları olan bir operatördür. Ne adam gibi kullanırım ne kimseye tavsiye ederim.
  • Türk Telekom iyidir hocam faturalı da size teklifler geldiyse geçin derim, gerçekten dediğiniz gibi faturalı çok iyi, ben de Turkcell faturalı'ya geçtim 1 ay olacak senelerdir kontörlü kullandığıma yanıyorum Seneye de Allah ömür verirse taahhüt dolunca Vodafone faturalı'ya geçeceğim
  • Teşekkür ederim yorumlarınız için hocam.Vodafone da arada sırada Yemeksepetinden bedava kupon veriyor sevdiriyor kendini.Türk telekomda cidden 3 ü arasında en ucuzu bunu söylemek gerek
  • Vodafone nun tek güzel yanı pass paketleri
  • Kac liralık bir paket istiyorsunuz?Kac gb size yeterli olur ona göre fikir verelim
  • TT daha avantıjlıdır her konuda, en basitinden her cuma sil süpür hediyeleri verir, sözleşmenin 1 senesi dolunca uygun indirimler de verir.
  • Vodafone gerek faturalı, gerekse faturasız paketlerde TT'dan 5 gömlek üstündür.

Vodafone kullanıyorsan farklı tarifeler veya lira yükleme kampanyaları kat kat iyidir.

Bölgende iyiyse şüphesiz vodafone dene.

Şahsen TT hızlıda olsa, heryerde de çekse, benim için çağdışı politikaları olan bir operatördür. Ne adam gibi kullanırım ne kimseye tavsiye ederim.
  • Vodafone devreden uyumlu tarifeler var pass paketleri içeren red tarifeleri var,durma özelliği hediye veriliyor bazı tarifelerde.Siz paradan haber verin biz önerimizi sunalım,turk telekom veya vodafone için.
  • Bende iki hatta mevcut hocam. Çekim gücü olarak da hız olarakta daha TT'nin Vodafone'u geçtiği bir yere denk gelmedim. TT'de sil süpürde genelde dk veriyor çok lazımmış gibi, ama Vodafone pass ya da internet veriyor. Vodafone en son 2 yıl önce kulanmış biri olarak 2 sene öncesine göre internet hızlarını düzeltmişler baya. Çekim konusunda zaten bir sıkıntısını yaşamadım.
  • nostalji16 kullanıcısına yanıt
    Hocam Ya Vodafone Redli Ya Türk Telekom Prime lı olacağım.Hangisini önerirsiniz?
  • november27 N kullanıcısına yanıt
    Hocam faturalı Vodafone Red mi Türk Telekom Prime mı daha iyi?

• Hocam buradan görebiliriz aslında kim ne kadar iyi diye.
  • MustafaC5 M kullanıcısına yanıt
    Hocam bazen yemeksepeti bedava kuponları oluyor oda bence çok iyi
  • Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Hocam bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama Vodafone Mobil uygulaması Türk Telekomunkinden kalite olarak 5-10 kat daha iyi gibi
    Bana telekomun hem web site online işlemleri hemde mobil uygulması diğer operatörlerden daha dandik gibi geliyor
  • RagosSyn R kullanıcısına yanıt
    Red paketlerinde pass var sizi memnun eder
    Hocam Ya Red olacak Ya Prime
    Hocam passlar 480p yi gecince normal internetten mi yiyor özellikle youtube icin
  • Hocam sizce Red mi Prime mı?
  • RagosSyn R kullanıcısına yanıt
    Dediğim gibi genel olarak kısır ve çok sade bir operatör. Uygulamasından tut tarifelerine kadar.

Vodafone bu konuda daha kullanışlı, çekim sorunu yoksa tavsiye ederim.

Mh olayına takılma derim. Haklı olduktan sonra hertürlü işin hallolur. Bi sorun yaşarsan yaz buradan illa ki yol yordam gösterilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 23 Temmuz 2020; 14:14:14 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.