Şimdi Ara

VODAFONE MU TÜRK TELEKOM MU? FATURALI 2020 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
12.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Vodafone 3GB 60 mi şaşırdım doğrusu
    Annemin kullandığı vodafone faturasız 5GB 750 DK 38 TL

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RagosSyn R kullanıcısına yanıt
    Bu tuhaf bilgiyi nereden edindiniz...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Herkese farklı ben 5gb+750dk 25 liraya alıyodum 1 ay önce,kimi hangi fiyattan yakalarsalar o fiyattan satıyolar.Bütün operatörler bu düşüncede sadece vodafone özgü değil.
    Bize sormanız aslında yanlış siz zaten 2 operatörüde kullanıyorsunuz en iyi kararı siz vereceksiniz.

• maaart M kullanıcısına yanıt
    Neresi tuhaf hocam yalan mı yani üc operator icinde en zayıf 3g avea da degil miydi

• 3G DE TURKCELL > VODAFONE > TÜRK TELEKOM

Siz son bir kaç yıldır tt kullanmamışsınız tt 3G gayet performanslı ve kapsaması tatminkar durumdadır, ayrıca vodafone ile tt ve turkcell i 2020 yılında kıyaslamak biraz komik olmuş, vodafone açık ara en berbat operatördür, tr değil avrupa orta doğu ve balkanlarda daha vasatı yok...

Bölgesel olabilir hızdan bahsetmedim zaten kapsamadan bahsettim.

• Vodafone ülkeyi terk edeceği söyleniyor zaten pek yatırım yapma gereği duymuyor.Telekom tabiki dahi olabilir 4.5g de fiber altyapı onlarda.4g fibersiz bir halta yaramaz zaten bunu vodafone cephesinde görüyoruz hicbir fiberi tok neredeyse

• Burada herkes kendi yorumunu yazıyor.İpiosS arkadaşımız kendisi turkcell sevdalısı,vodafone düşmanı bir arkadaştır.O yüzden pekte tarafsız bir yorum beklemeyin buradan.Hız konusuna çok takılmayın herkesin kotalı interneti var sabah akşam download/upload yapan hız sevdalısı arkadaşlar görüyorum.Nihayetinde en doğru karar sizindir,istanbulda yaşayan bir arkadaşın erzurumda yaşayan birine en iyi operatör turk telekom demesi gibi bişey...

Bende okursanız hem hiz hem kapsamadan bahsettim, neyse amacinin dışına çıkmış saçma bir tartışmaya dönüşüyor bu konu, forumda bir çok başlıkta vodafonenun en çok şikayet alan operatör olduğu tartışmasız bir gerçek, siz memnunsanız doya doya kullanın...

Doğru hocam vodafone en yavaş genel olarak 4g si ama bulunduğum yerde tt ile neredeyse aynı
    Yani sorum red mi prime mı

• Forumun problemi bu. Turkcell kullanıyorsan ve diğerlerini yerin dibine sokuyorsan düşmansın. TT kullanıp Vodafone'u veya Turkcell'i yerin dibine sokarsan kralsın. Bol bol like aldırtır.

Ama hiçbiri de bilmiyor ki, forumda aynı anda 3 operatörü kullanıyorsun. Belki de yarın kadar Vodafone veya TT'a fatura ödemiyorlar.

Bizim millet unutkan. Depremde ki ve bsyramda ki rezilliği unuttular bile...

Nasıl ki TT ucuz diye birşeylerine katlanılıyor, Vodafone'da da aynısı yapılabilir. Vodafone evet genel olarak en yavaşı, hemde açıkara ama meşhur söze geliyoruz. Bu paraya bu kadar hizmet.. daha iyisini istiyorsan aha Turkcell orada.

• Turkcell rezalet hiçbir zaman demedim,dememde lakin haddinden fazla pahalı diyorum,tekel olsa ülkede neler olur onu bile düşünemiyorum...
    Şimdi konumuza gelelim...
    Konu sahibi arkadaş tavsiye istiyor..Turk telekom veya vodafone için,turkcell için değil...
    İpioSs kesinlikle saygıyı hakediyor,burada aktif forumun kullanıcılarından ve yardımcı olduğunu görüyorum insanlara bu güzel bişey.
    Ama vodafone için turk telekom için tavsiye isteyen birinede turkcell en iyisi,vodafone çöp..Bunuda geçiyorum vodafone sıcak fırsat konusu bariz herkes fırsat paylaşıyor.ordada gelip kıyaslamaya girmesi gülünç bir duruma düşürüyor..
    Ben turkcellden acayip şekilde nefret ediyorum..Ama bunu hicbir turkcell konusunun altında dile getirip yazmadım..

• nostalji16 kullanıcısına yanıt
    Bende sevmiyorum hocam Turkcell'den hele tekel olsaydı 1gb 80 TL olurdu en az

Kalite konusunda öyle ahım şahım farkı yok şehir merkezleri için

Kırsaldada diğer operatör ler yani tr ve Vodafone da yatırımlara devam ediyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RagosSyn -- 23 Temmuz 2020; 21:19:36 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.