Şimdi Ara

VODAFONE MU TÜRK TELEKOM MU? FATURALI 2020 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
12.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1080p full HD izlemek için 8 mbit hız yeterli zaten
    Mobilde sınırsız kotan yoksa hız önemsiz
    Forumda 150 200 300 mbitlik hız değeri paylaşan arkadaşlar o değerlerle ne yapıyor merak ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 100 mbit hızı mobilde sınır yani kota olduğu sürece internet sayfalarını gezmek için mi kullanıyorlar dedim bence haklıyım.
    20 mbit sınırsız paket çıkarsın bir operatör fiyatıda 180 lira olsun direkt ona geçerim şahsen (superboxu biliyorum)

• RagosSyn R kullanıcısına yanıt
    Bana deseler ki 500mbit hız alıyorum..
    Onlara diyeceğim tek şey 20gb kotan var olsa ne yazar...
    Sınırsız paketler gelmiş olsa ona sözüm yok..
    Herkes mobili zaten sosyal medya,video,görüşme,mesajlaşma vs için kullanıyor,sıkıntısız kullanabiliyorsan hızın önemi yoktur.

Evet öyle bir çok yerde yazdım peder şu anda 3 gb li tarifeyi 40 küsür e kullanıyor. Paketi 60 tan teklif etmeye başlamışlardı. Ve azarlamışlardı bizi yıl 2020 yanında dk si sms i de var daha ne kadar uyguna verelim diye. Bazı tt yi kötüleyenlerin ( onlar kendini biliyor ) mesajını okuyunca aklımdan bi an vf diye düşünüyorum ama olmaz abi TT geçiniz, paranız var ise de Turkcell derim zaten. Daha anlatacak o kadar şey var ki vf hakkında ara ara vf pişmanlıktır gibi başlıkların altına yazıyorum zaten. İyi akşamlar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hocam vodafone un yeni bir tarifesi vardi 8 gbyfi sanirim ancak fiyatlar daha uygun vodafone da sanirim

• biradam0000 B kullanıcısına yanıt
    hocam 5 gb 500 dk 750 sms 29 tl ilk 3 ay 15 gb verdiler turkcell baya memnunum

• pilotbeyBG kullanıcısına yanıt
    Güle güle kullanın.

• biradam0000 B kullanıcısına yanıt
    300 mbitle 2 speedtest yap gitti 3 - 4 GB.

• Türktelekom bence vodafone da kat kat iyidir

• quote:

Orijinalden alıntı: RagosSyn

3G DE TURKCELL > VODAFONE > TÜRK TELEKOM
    4.5G'de Türk Telekom vodafone 'dan daha iyidir,
    Özellikle faturalı.

• Vodofone okuduğum okulda çekmiyordu lanet ettim. İnternet paketim.olmasina rağmen bitmiş gibi gösterip faturaya 20 30 lira koyuyordu arayıp iptal ediyordum paramı bir sonraki ay faturamdan düşüyordu bu sürekli böyle devam ediyordum lanet ettim. Prime extra kullanıyorum şuan İSPARK ayda 3 defa ücretsiz sırf bunun için bile değer. Aylık 45 lira veriyorum.

• hocam neye karar verdiniz

• Konu sahibi arkadaş; madem iki hattı da kullanıyorsunuz, o halde memnun olduğunuzu faturalıya taşıyın.

Turkcell genel olarak en iyisidir fakat benim iş yerimde çekmediği için genel olarak en iyisi olması bir anlam ifade etmiyor. İş yerimde Türk Telekom da çok iyi değil. Bu yüzden Vodafone kullanıyorum. Kırsalda Turkcell'in iyi çekmesi, Türk Telekom'un Speedtest sonucunun Vodafone'dan iyi olması falan beni ilgilendirmiyor.

Siz de seçim yaparken bu şekilde hareket edin derim.

• Nikki Sixx kullanıcısına yanıt
    Fikir alıyoruz reis ne kızıyorsun belki benden başkasında iki hat yok yeni hat alacak hangisini almasında kafasında fikir oluşacak.

• pilotbeyBG kullanıcısına yanıt
    Hocam pass lardan ötürü vodafone red e daha yakınım var mı sizin verebileceğiniz tavsiye teşekkürler.

• Zühtü bektaş Z kullanıcısına yanıt
    Hocam benim lokasyonsa hız, kapsama vs neredeyse eşit yani TT Prime daha mi iyi seçenek
    Vodafone passleri youtube 1080p izlerken gerçekten kotadan yemiyorsa çok iyi gibi duruyor kararsızım.

• Müslüm_32 kullanıcısına yanıt
    Evet bencede TT nin 4.5g si hız olarak vodafone nun çok üstünde haklısınız

• quote:

Orijinalden alıntı: RagosSyn

Fikir alıyoruz reis ne kızıyorsun belki benden başkasında iki hat yok yeni hat alacak hangisini almasında kafasında fikir oluşacak.
    Sert bir mesaj olarak algılamayın.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.