Şimdi Ara

Vodafone Müşteri Hizmetleri Memnuniyetim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
2.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sobalı ev, sıcak çay, kete, otlu peynir zuahahahah

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Vodafone kullandığım için şuan çok mutluyum yeni CEO ya bir mail uzaktayız hemen sorunları cozuyorlar ☺️

• Ya müsteri hizmetlerinin halledebileceği sorun var halledemeyeceği sorun varVodafone Müşteri Hizmetleri Memnuniyetim 

Bende faturam 15 tl fazla geldi bu neden diye ceo'ya soracak halim yok😁

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şaşırtıcı bir durum, umarım bu berbat halinden kurtarır vodafonu, tr piyasası neredeyse 90 milyon müşteri ile 2 operatör ile değil 4-5 operatör ile ancak regüle edilebilecek bir piyasa, vodafonun toparlanması gerçekleşirse herkese faydası olur.

bu arada gerçekten bir ceonun bu tip mailere kendinin baktığını fln düşünmüyorsunuz umarım

• Ceo'nun maillere bakacağını düşünen insanın kapasitesi 3 İQ'dur. Tabi ki yardımcıları felan bakıyordur, sadece mail adresi ceo'nun adı

• nostalji16 kullanıcısına yanıt
    https://www.youtube.com/watch?v=eEWMZ7oX1UM&feature=youtu.be

Şu efsane vine cuk oturdu

• maaart M kullanıcısına yanıt
    Bir VFZede olarak geçer miydiniz?

• Evet tam oturdu 😁😁😁

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-9A0BECBC3

https://www.youtube.com/watch?v=eEWMZ7oX1UM&feature=youtu.be

Şu efsane vine cuk oturdu
    efsaneymiş yalnız.

Vodafone iken düşük hız sebebiyle mail attım hemen o gün dönüş yaptılar, 1 gün sonra sözde kontrole geldiler. Artacak hız dediler yine 0.03 mbps’e talim ettik

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 2 saat önce Vodafone Antalya bölge planlamadan arıyorum gibi bişey diyen birisi aradı evin konumunu istedi sektörün birini aktif etmemişler konum istediler.Ona göre aktif edeceklermiş

• Engin Aksoy Bey Vodafone türkiyenin başına gelmesi çok iyi oldu Müşteri memnuniyeti ve değer katacağına eminim

• Bölgede ortak yayını nasıl yaptıklarını hangi bantlardan yaptıklarını bilmiyorum. Ama kendi istasyonuna geçilince hızda artış olabilir, kontrol kendi elinde olacak sonuçta. Ama genel olarak Vodafone'un hızları elindeki frekanslar nedeniyle yoğunlukta çok düşebiliyor. Kesin bir şey söyleyemeyiz şimdiden.

• sis651 kullanıcısına yanıt
    Turkcell in istasyonuna radyolink eklenmiş Vodafone LTE 900 band 8 den yayın yapıyor

• Vodafone Müşteri Hizmetleri Memnuniyetim Antalya bölge planlama dan gelen cevap

• Bende iş yerinde şebekeyle ilgili sorunumu iletmiştim ama çokta değişen birşey olmadı. Yeni ceo 'nunda bunların altından kalkabileceğini düşünmüyorum..

• RmznKvcr R kullanıcısına yanıt
    1. banttaki frekans paylaşıldığı için dar ve talebe yeterli cevap veremiyor. Bundan dolayı da hız düşük. Ama diğer frekanslar da aktifleştikçe hız artacaktır.
  • sis651 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam

• Gerçekten mail işe yarıyor. Dün müşteri hizmetlerinin çözüm sağlamadığı konuyu hızlıca çözdüler. Hatta müşteri hizmetlerinin çözebileceği bu konuyu neden uzattıklarını ve çözüm sağlamadıklarını da araştıracaklarını bildirdiler.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.