Şimdi Ara

Vodafone Müşteriyle dalga geçiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yaşlı annem için sadece konuşma paketi almak istedim ancak yok. En düşük 18 liraya 500 dk 1000 sms 1 gb var. Ben sadece 500 dk almak istiyorum. Başka paket , başka hak istemiyorum. Bimcell deki 14 liraya 500 dk benzeri bişey istiyorum. iyi çalışmalar..

YETKİLİNİN CEVABI:

Dilersen Faturasız Standart Tarife'ye geçerek kullandığın kadar harcayabilirsin. Üstelik Telsiz Kullanım Vergisi'de bu tarifede alınmamaktadır.

Vodafone Forum'a göstermiş olduğun ilgiden dolayı teşekkürler.

MÜŞTERİNİN CEVABI:

şakamısınız siz?

dakikası 46,25 kuruş

sadece 100 dk konuşsa 46 TL ücret eder.

Bide tutmuş telsiz kullanım ücreti alınmaz demişsiniz 1,5 liranın hesabı.

Ben demişim ki Başka operatörde de sadece konuşma paketi var, Vodafone da yok. Örnek olarak 14 TL ye 500 dk demişim.
    Siz bana 500 dk sı 230 TL ye gelen tarifeyi önermişsiniz. Bide 1,5 liralık ücretin alınmadığını müjdelemişsiniz.

Çok güldüm

https://forum.vodafone.com.tr/t5/Faturas%C4%B1z/Tarife-bo%C5%9Flu%C4%9Fu/m-p/418901#M40123

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turan4646 -- 26 Haziran 2015; 22:57:08 >

• 500 ddk 19 tl onu al sen al
  • quote:

Orijinalden alıntı: varol72

500 ddk 19 tl onu al sen al

Aynen

Bim çekiyorsa bim e geçsin
  • turan4646 kullanıcısına yanıt
    14 TL 500 dk istiyorsun bence sen vodafone ile dalga geçmişsin
    En çok kullanılan Turkcell sonra vodafone sonra avea
    Bu yüzden de fiyatlar aşağı doğru çekilir.
    Kalite farkını da unutmamak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1881-1938 -- 27 Haziran 2015; 0:41:36 >
  • 500 dk 15 liraya var çeyrek altın fırsat tarifesi.
    Ayrıca bunu yazan zaten sizsiniz yok müşterinin cevabı falan demissiniz yazarken birde.
    Diğer konularınizi da göz önüne alınca bence dalga geçme amaçlı actiniz bu konuyu cok belli çünkü iyi niyetli olduğunuzu düşünmüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gefe16 -- 27 Haziran 2015; 8:57:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gefe16

500 dk 15 liraya var çeyrek altın fırsat tarifesi.
    Ayrıca bunu yazan zaten sizsiniz yok müşterinin cevabı falan demissiniz yazarken birde.
    Diğer konularınizi da göz önüne alınca bence dalga geçme amaçlı actiniz bu konuyu cok belli çünkü iyi niyetli olduğunuzu düşünmüyorum.
    Adamın söylediğini anlamamışsınız ki siz. Adam 14 TL'ye 500 dakika istemiyor. Sadece konuşma paketi olan bir tarife istiyor hemen adama yükleniyosunuz sizde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ünal

Adamın söylediğini anlamamışsınız ki siz. Adam 14 TL'ye 500 dakika istemiyor. Sadece konuşma paketi olan bir tarife istiyor hemen adama yükleniyosunuz sizde.

Alıntıları Göster
    "Örnek olarak 14 liraya 500 dk"

gefe16 isimli arkadaş, bana kızmışsın ancak vodafone daki şuan kullanılan akıl küpü kamu tarifelerinin yapılmasının en büyük sebebi de benim. Yazmaktan bıkmadım, eski kamu tarifelerinde internet yoktu. Şimdi süper oldu.
    Yaza yaza yaptıracağız.
    İsterse yapmasınlar, kaybederler. Devir teknoloji ve iletişim devri.

Sana bir sorum var, vodafone forumda bana verilen cevap sence mantıklı mı? Bence çok saçma. Bunu yazan ya beni aptal sanıyor, yada kendisi ne önerdiğinin farkında değil. Yada dalga geçiyor.

Birde şu önerdiğin çeyrek altın fırsat tarifesinin linkini bana atar mısın? Vodafone web sitesinde yok, yada ben bulamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turan4646 -- 27 Haziran 2015; 9:21:52 >

Forumda konusu var zaten gizli paketler diye 600FIRSAT yazıp 7000 e gönderince geçiliyor ve her ay 20 dakika daha veriyor 6.aydan itibaren 600 dk olarak devam ediyor.
  • quote:

Forumda konusu var zaten gizli paketler diye 600FIRSAT yazıp 7000 e gönderince geçiliyor ve her ay 20 dakika daha veriyor 6.aydan itibaren 600 dk olarak devam ediyor.
    Neden gizli?
    Neden bunu bana Vodafone Forum yetkilisi önermedi?
    542 yi aradım böyle bişey yok. Web sitemizdeki mevcut paketlerden birini seçebilirsiniz dediler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turan4646

Neden gizli?
    Neden bunu bana Vodafone Forum yetkilisi önermedi?
    542 yi aradım böyle bişey yok. Web sitemizdeki mevcut paketlerden birini seçebilirsiniz dediler.

Sayın hocam hiç bir vodafone yetkilisi bu gizli paketleri müşteriye söylemiyorlar hatta çoğunun bu paketlerden haberi yok. Varolan müşteriye nerde pahalı paket var onu söylerler malesef ki bunlar hep kapitalizm hocam :) forumda senin avea paketleri hakkında açtığın konu vardı. Taraftar paketlerine felan geçiş yapabilirsiniz.
    Gizli değil aslında kişiye özel mesaj atıyor vodafone paket kodunuda veriyor mesaj atıp geçebilirsiniz size özel diyor.Fakat mesaj atan herkes gecebiliyor.Gizliliği kişiye özel olması kişiye özel diye de hem 542 hemde internet sitesinde bu bilgi yok.
    Mesela Aveaninda taahhütler extra olarak indirim vermesi gibi herkese değil bazılarına veriyor ama bunu isteyen herkes alamıyor mesela.Vodafone un dk paketi kişiye özel olmasına rağmen herkes tarafından alınabiliyor.
    Bu konuda Turkcell sabit genel anlamda herkese aynı paket ve fiyatları sunuyor.
  • quote:

Gizli değil aslında kişiye özel mesaj atıyor vodafone paket kodunuda veriyor mesaj atıp geçebilirsiniz size özel diyor.Fakat mesaj atan herkes gecebiliyor.Gizliliği kişiye özel olması kişiye özel diye de hem 542 hemde internet sitesinde bu bilgi yok.
    Mesela Aveaninda taahhütler extra olarak indirim vermesi gibi herkese değil bazılarına veriyor ama bunu isteyen herkes alamıyor mesela.Vodafone un dk paketi kişiye özel olmasına rağmen herkes tarafından alınabiliyor.
    Bu konuda Turkcell sabit genel anlamda herkese aynı paket ve fiyatları sunuyor.
    Vodafone'da sadece konuşma olan paketler geçtiğimiz şubat ayında kaldırıldı.

Sadece konuşma olan paketler için internet sitesine bakıver.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1881-1938

14 TL 500 dk istiyorsun bence sen vodafone ile dalga geçmişsin
    En çok kullanılan Turkcell sonra vodafone sonra avea
    Bu yüzden de fiyatlar aşağı doğru çekilir.
    Kalite farkını da unutmamak lazım.

18 liraya 500 dk 1000 sms 1 gb veriyorda, 14 tl ye niye sadece 500 dk vermesin, kusura bakmayın iyice saçmalıyorsunuz, bazen diyorum acaba bu forumda ne kadar şirket çalışanı var?
  • apex2121 A kullanıcısına yanıt
    Açtığım konuları incelemiş olsan böyle konuşmazdın emin ol

http://forum.donanimhaber.com/m_106833013/tm.htm
    http://forum.donanimhaber.com/m_105947898/tm.htm
    http://forum.donanimhaber.com/m_107035439/tm.htm

• quote:

Açtığım konuları incelemiş olsan böyle konuşmazdın emin ol

http://forum.donanimhaber.com/m_106833013/tm.htm
    http://forum.donanimhaber.com/m_105947898/tm.htm
    http://forum.donanimhaber.com/m_107035439/tm.htm

O zaman bir tutarsızlık var sizde...

• apex2121 A kullanıcısına yanıt
    İşleyişin nasıl olduğunu bildiğim için senin bu dediğin komik gelmiş olabilir bana.
    Her şey BTK'ya göre düzenlenir senin dediğin olay imkansızdır.
    Turkcell ve Avea da paketler üzerine iş yapar.
    Vodafone sadece tarife ve ve bu tarifeye alınabilecek ek paketler vardır.
    Sigara içiyor yada ellerinizde pahallı cihazlar varsa 2 TL hesabını yapmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1881-1938 -- 28 Haziran 2015; 19:41:02 >
  • quote:

İşleyişin nasıl olduğunu bildiğim için senin bu dediğin komik gelmiş olabilir bana.
    Her şey BTK'ya göre düzenlenir senin dediğin olay imkansızdır.
    Turkcell ve Avea da paketler üzerine iş yapar.
    Vodafone sadece tarife ve ve bu tarifeye alınabilecek ek paketler vardır.
    Sigara içiyor yada ellerinizde pahallı cihazlar varsa 2 TL hesabını yapmayın.
    Annem sigara içmiyor, elinde pahalı cihazda yok Nokia c2 kullanıyor. Bu yüzden internetsiz tarife/paket lazım. Neden internete de para versinki.
    Ayrıca insanlar 900 lira Bağkur maaşıyla hayat sürüyorlar. 1 lira bile değerlidir.
    herkese saygılar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: turan4646

Annem sigara içmiyor, elinde pahalı cihazda yok Nokia c2 kullanıyor. Bu yüzden internetsiz tarife/paket lazım. Neden internete de para versinki.
    Ayrıca insanlar 900 lira Bağkur maaşıyla hayat sürüyorlar. 1 lira bile değerlidir.
    herkese saygılar..
    HESAP KİTAP ne yaparsan yap geçinemiyoruz arkadaş..
  • TARİFE: ÇEYREK ALTIN FIRSAT ( İKİNCİ AY 520 DK ÜÇÜNCÜ AY 540 6 AYDA 600 DK YA ULAŞACAKTIR )

Her Yöne 500 dk : 15 TL ( FIRSAT15 -> 7000 ) YADA ( 600FIRSAT -> 7000 ) GELEN MESAJDA 300 DK DER ALDIRMAYIN
  • emre1393 kullanıcısına yanıt
    FIRSAT15 bildiğim kadarıyla 300 DK
    600 FIRSAT olan 500 DK olabilir
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.