Şimdi Ara

Vodafone Net Download Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

yaklaşık 15 gündür İnternetimdehttp://www.speedtest.net/ sonuçlarına göre ping 35-65 download akşamları 4 mbps, dfiğer zamanlar genellikle 10-11 mbps arasında geziyor. Ama gel gör ki Youtube veya farklı bir video sitesinden min 720 p bir video açınca video donmaktan izlenmiyor. win 10 kullanıyorum. video çalışırken download 3 mbps i geçmiyor max 2,5 la indiriyor. Bir kaç defa müşteri hizmetlerini aradım hız güncellemesi yaptılar ama çare yok.

modemi yeni değiştirdim airties olarak.

hat değerlerim:

Gelen Giden
    DSL Hızı(Kb/s): 14655 797
    Ulaşılabilir Hız(Kb/s): 15876 1105
    SNR Sınırı (dB): 8.1 18.3
    Hat Zayıflaması(dB): 16.0 8.6
    Güç (dB): 18.7 12.1

Vodafone Net sorunu çözemiyor. Problem nerede olabilir sizce?

yardımını esirgemeyip yazan arkadaşlardan Allah razı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D6000 -- 28 Ekim 2016; 20:52:19 >

• Yeni konu açıldı bu sorunu bende dahil birçok arkadaş yaşıyoruz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Küresel bir sorun var şuan da. Değerler de iyi yani hattınıza gerekli hız tanımlı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scrite

Yeni konu açıldı bu sorunu bende dahil birçok arkadaş yaşıyoruz.

neredeyse 15 gündür böyle hocam. kendileri de bir şey demiyor. bilmiyorlar mı ki sanki? bize aktarmıyorlar. paso bir arıza kaydı acmalar. bir sey de degişmiyor.
  • şu an hız testinde 2 mbps e düştü. ping de 75. download yapıyorum 25 kb/sn.
  • https://forum.donanimhaber.com/m_121406071//tm.htm#121469846

buradan devam ediyoruz. zannerdesem bu iş dilekçeye kadar varacak.
  • an itibariyle ping 9 download 11 mbps. eski haline dönmüş. 1080p takır takır açıyor. tütütü maşallah diyelim. bu arada yeni döneme gectim yani fatura kesildi. vodafone net
  • normalde 50 megabit tam hız alırdım son 3 gündür bugünde dahil 2.5 megabiti geçemedim.

sorun nerede acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: D6000

an itibariyle ping 9 download 11 mbps. eski haline dönmüş. 1080p takır takır açıyor. tütütü maşallah diyelim. bu arada yeni döneme gectim yani fatura kesildi. vodafone net

saat 8 den önce öyledi ama bugun de akşam saatlerinde pingler 35+ test yapsana
  • quote:

Orijinalden alıntı: TITAN

quote:

an itibariyle ping 9 download 11 mbps. eski haline dönmüş. 1080p takır takır açıyor. tütütü maşallah diyelim. bu arada yeni döneme gectim yani fatura kesildi. vodafone net

an itibariyle ping 11 download 10,19 mbps, kablosuz bağlantı. 1080p dayanmıyor. no problem.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TITAN

quote:

an itibariyle ping 11 download 10,19 mbps, kablosuz bağlantı. 1080p dayanmıyor. no problem.

Bugun sorun yoktu bendede sanırım bitti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 yılı geçti böyle bir problem yoktu. çok şükür düzeldi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.