Şimdi Ara

VODAFONE NET FATURA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben abone olurken (64 mbps 240 gb paketi) bana 70 tl fatura olacağını söylediler.Şimdi gelen fatura 105 tl olarak gösteriyor.Bu konu hakkında neler yapabilirim?Şikayet konusunda ise Btk sitesine üye olamıyorum sistemlerinde bir sorun var sanırım.Kamu denetçiliği kurumuna şikayet oluşturdum.Başka bana önerebileceğiniz neler var ?

• faturayı buraya koyabilirmisin detaylara bakalım
  • aynen benim de ilk fatura yüklü geldi. 32 mbps 60 gb akk + sabit telefon 64.90 lira olacaktı ama 77 lira gelmiş. ben itiraz etmek için pztsiyi bekliyorum.
  •  VODAFONE NET FATURA Burada fatura.Bana 70 tl ödeyeceğim söylenmişti
  • Senin galiba taahhüt yok gibi görünüyor... O yüzden fazla gelmiş olabilir...
  • eagen kullanıcısına yanıt
    24 ay taahhüt var.
  • İtiraz talebinde bulunun hemen pazartesi beklemeyin duzeltirler onu yok duzeltmezlerse tuketici hakem heyetine ve btk ya basvurun insanlari keriz yerine koyuyolar bilerek bunu yapyolar belki odeyen saf insan cikar die ama.is duzeltmeye gelinve 10 gun ugrastirirlar bana bole bise yapmisti bir firma dedim.duzeltin 1 hafta dedi dedim yemez bunis 1 gunluk sistemde gozukur dedim.nekadar odeycegim dedim yarin duzelesse hakem heyetine gidip sikauet edcem dedim ben.kimseyle uhlgrasamam dedim.almaya gelince 1 gunde aliyorsunuz ve gecikirse faiz eklersiniz dedim sustu kaldi gwrekirse tazminatta acarim dedim aenide mahkemeye.veririm dedim ses kaydi aldim dedim 2 saat sonra kendileri.beni.aradi dedilerki musteri.memnuniyetinden dolayi bu ay fatura kesmeycez size bole olun dedim canimi yiyin dedim.olay bitti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu da benim fatura

VODAFONE NET FATURA
  • quote:

Orijinalden alıntı: toxoplazma

bu da benim fatura

VODAFONE NET FATURA

Telefonla konuşmuş gözüküyorsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kroton

Telefonla konuşmuş gözüküyorsun

telefonla görüştüm ama sabah 7 akşam 7 arası ücretsiz demişlerdi. artı benim internet 6 haziranda aktif hale geldi. 6ndan 15 ine kadar 69 lira gelmesi de saçma
  • bende martın sonlarında bağlattım ay başında 15 lira geldi sadece :)
  • MH'lerini bugün aradım, gerekli uyarıları yaptım. faturada indirim yapacaklar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.