Şimdi Ara

🔴 Vodafone Net FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP 🔴 (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.490
Cevap
67
Favori
176.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tr123456

quote:

Orijinalden alıntı: luckyluke

evimde dairenin içine kadar fiber(ftth)kullanmaktayım ayrıca adresimde superonline fiber da mevcut ama vodafone a geçmek adına müşteri hizmetlerini aradığımda bana adresimde fiber bağlantıyı görebildiklerini fakat sadece adsl verebildiklerini söylediler böyle bir durumla daha önce karşılaşan var mı acaba

Sizede aynı şeyi söyleceğim 08506350542 nolu hattı arayıp adresinizle sorgulama yaptırın sonuca göre paket alabilirsiniz,ayrıca size eğer adsl verebiliyoruz derlerse 0850 542 0 542 nolu hattı arayın birde oradan sorgulama yaptırın sonuçları karşılaştırın.
    2. numarayı vermemin sebebi 1. numaradaki müşteri hizmetleri satış kanalı ve onlar siz fiber alsanız dahi bazen zorla adsl almanız için fiber yok diyor

teşekkürler 2 numarayı da aradığımda adsl alabildiğimi söylediler yanlız ilk verdiğiniz numara boş port olmaması bakımından veremiyceklerini söyledi

• quote:

Orijinalden alıntı: GBrighter

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: luckyluke

evimde dairenin içine kadar fiber(ftth)kullanmaktayım ayrıca adresimde superonline fiber da mevcut ama vodafone a geçmek adına müşteri hizmetlerini aradığımda bana adresimde fiber bağlantıyı görebildiklerini fakat sadece adsl verebildiklerini söylediler böyle bir durumla daha önce karşılaşan var mı acaba

Sizede aynı şeyi söyleceğim 08506350542 nolu hattı arayıp adresinizle sorgulama yaptırın sonuca göre paket alabilirsiniz,ayrıca size eğer adsl verebiliyoruz derlerse 0850 542 0 542 nolu hattı arayın birde oradan sorgulama yaptırın sonuçları karşılaştırın.
    2. numarayı vermemin sebebi 1. numaradaki müşteri hizmetleri satış kanalı ve onlar siz fiber alsanız dahi bazen zorla adsl almanız için fiber yok diyor

teşekkürler 2 numarayı da aradığımda adsl alabildiğimi söylediler yanlız ilk verdiğiniz numara boş port olmaması bakımından veremiyceklerini söyledi

Alıntıları Göster
    quote:

Orijinalden alinti: luckyluke

quote:

Orijinalden alinti: tr123456

quote:

Orijinalden alinti: luckyluke

evimde dairenin içine kadar fiber(ftth)kullanmaktayim ayrica adresimde superonline fiber da mevcut ama vodafone a geçmek adina müsteri hizmetlerini aradigimda bana adresimde fiber baglantiyi görebildiklerini fakat sadece adsl verebildiklerini söylediler böyle bir durumla daha önce karsilasan var mi acaba

Sizede ayni seyi söylecegim 08506350542 nolu hatti arayip adresinizle sorgulama yaptirin sonuca göre paket alabilirsiniz,ayrica size eger adsl verebiliyoruz derlerse 0850 542 0 542 nolu hatti arayin birde oradan sorgulama yaptirin sonuçlari karsilastirin.
    2. numarayi vermemin sebebi 1. numaradaki müsteri hizmetleri satis kanali ve onlar siz fiber alsaniz dahi bazen zorla adsl almaniz için fiber yok diyor

tesekkürler 2 numarayi da aradigimda adsl alabildigimi söylediler yanliz ilk verdiginiz numara bos port olmamasi bakimindan veremiyceklerini söyledi

Son olarak benimle adres bilginizi özel mesaj yoluyla paylasır mısınız?,bende baska bir numaradan sorgulama yapıcam emin olmak için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NewsTR -- 22 Ocak 2016; 19:08:25 >

• bende düşünüyorum ama kurumsal değilde normal 64mbit i düşünüyorum kurumsalın normal fiyatı çok yüksek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dreazz

bende düşünüyorum ama kurumsal değilde normal 64mbit i düşünüyorum kurumsalın normal fiyatı çok yüksek

Kurumsalda 10tl farkla 4mbit fazla hıza,90gb fazla akn ye sahip oluyorsunuz ama
  • quote:

quote:

bende düşünüyorum ama kurumsal değilde normal 64mbit i düşünüyorum kurumsalın normal fiyatı çok yüksek

sitede bulamadım bi türlü bu kampanyalı fiyat 24 ay mı 12 ay mı? mesela dediğiniz gibi kurumsal aldık 24 ay indirimli fiyat mı 1 yılın sonunda normal fiyata dönüyor mu?ttnette öyleydi.bide ttnetle 9.aya kadar taahhüt var iptal edersem tahminen ne gelir ceza modem borçları bulunan borç yok sadece 12 ay indirimli kullandık

• quote:

quote:

quote:

sitede bulamadım bi türlü bu kampanyalı fiyat 24 ay mı 12 ay mı? mesela dediğiniz gibi kurumsal aldık 24 ay indirimli fiyat mı 1 yılın sonunda normal fiyata dönüyor mu?ttnette öyleydi.bide ttnetle 9.aya kadar taahhüt var iptal edersem tahminen ne gelir ceza modem borçları bulunan borç yok sadece 12 ay indirimli kullandık

Kampayada sabit fiyat vardır 24 ay boyunca fiyat değişmez sözleşme sonuna kadar,sizin ttnet'den doğacak cezai bedeli biz hesaplayamayız çünkü aldığınız pakete göre işlem yapılıyor bunu kısa bir teyitle müşteri hizmetlerinden öğrenebilirsin.
    Ayrıca bulamadığın kampanya linki:http://www.vodafone.com.tr/Is-Ortagim/Vodafone-Iste-Internet.php

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NewsTR -- 22 Ocak 2016; 20:00:26 >

• sağolasın hocam ttnetle konuşup yapıcam bişeyler bıktım 50 gb akkden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dreazz -- 22 Ocak 2016; 20:07:02 >
  • Peki aynı hızı verebilirler mi bana ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beocan

Peki aynı hızı verebilirler mi bana ?

Alt yapınız uygun olduğu sürece tabiki verirler
    Ayrıca şuanki hattın modem hat değerlerini paylaşırsan kesin tam hızı alıp alamıyacağını söyleyebiliriz.
  • 0850 542 0 542 aradım öle paket yok dediler

Lütfen mesajla beni neler yapacagımı bilgilendirin lütfen
  • Hattım şu şekilde 60Mbps'lik paketi alabilir miyim?
    🔴 Vodafone Net FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP 🔴
  • https://ett.turktelekom.com.tr/bohm-misafir-fiber-sorgulama.jsp

Linkten sorguladim Fiber alabiliyorsunuz dedi. Telefonla aradigimda sadece adsl verebiliyoruz dediler. 50gb kotaya 65 lira odemeye devam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mygran44

0850 542 0 542 aradım öle paket yok dediler

Lütfen mesajla beni neler yapacagımı bilgilendirin lütfen

Sizin aradığınız müşteri hizmetleri o paketi bilmezler,08506350542 nolu müşteri hizmetlerini ararsan alabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Logitéch

Hattım şu şekilde 60Mbps'lik paketi alabilir miyim?
    🔴 Vodafone Net FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP 🔴

Öncelikle hattınız max 53mbit destekliyor ancak 60mbit paketini alırsınız size gelen max hız 53mbit olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wirm

https://ett.turktelekom.com.tr/bohm-misafir-fiber-sorgulama.jsp

Linkten sorguladim Fiber alabiliyorsunuz dedi. Telefonla aradigimda sadece adsl verebiliyoruz dediler. 50gb kotaya 65 lira odemeye devam
    quote:

Orijinalden alynty: Wirm

https://ett.turktelekom.com.tr/bohm-misafir-fiber-sorgulama.jsp

Sizede aynı tavsiyede bulunucam 08506350542 nolu hattı arayıp adresinizle sorgulama yaptırın sonuca göre paket alabilirsiniz,ayrıca size eger adsl verebiliyoruz derlerse 0850 542 0 542 nolu hattı arayın birde oradan sorgulama yaptırın sonuçları karşılaştırın.
    2. numarayı vermemin sebebi 1. numaradaki müsteri hizmetleri satış kanalı ve onlar siz fiber alsanız dahi bazen zorla adsl almanız için fiber yok diyor buda bir nevi pazarlama stratejisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NewsTR -- 22 Ocak 2016; 20:41:08 >

• 2sini de aradim hocam 2si de aynisini dedi. Bolgede fiber gorunmuyormus amahttps://ett.turktelekom.com.tr/bohm-misafir-fiber-sorgulama.jsp burada var gosterdi ilginc bir sekilde. Sevinmistik ne guzel

• quote:

Orijinalden alıntı: Wirm

2sini de aradim hocam 2si de aynisini dedi. Bolgede fiber gorunmuyormus amahttps://ett.turktelekom.com.tr/bohm-misafir-fiber-sorgulama.jsp burada var gosterdi ilginc bir sekilde. Sevinmistik ne guzel

Son olarak 08502500250 nolu hattan 2 yi tuşlayın oradan deneyin eğer onlarda yok derse yapacak bir şey kalmıyor

• Telekom müdürlüğüne gitsem port değişikliğiyle falan 60 yaptıramaz mıyım? Şuan TTNET kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Renault Sport -- 22 Ocak 2016; 20:44:53 >
  • Alabilirsin fakat kopmalar meydana gelir fazla abandığın için çünkü max 53Mbps destekliyor hattın
  • semih_izmir kullanıcısına yanıt
    O zaman 50'ye razı olacağız.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.