Şimdi Ara

🔴 Vodafone Net FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP 🔴 (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.490
Cevap
67
Favori
176.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kartanx

yan binamızda fiber var gözüküyor ama bizde yok ?

Bu sorgulamayı nereden yaptınız,konudaki türk telekom linki üzerinden mi yaptınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tr123456

quote:

Orijinalden alıntı: mamilim90

Web sitesinde modem parali gosteriyor

Müşterinin Vodafone Net'ten modem talep etmesi halinde hizmet türüne göre ADSL modem bedeli 96 TL olup 24 ay boyunca 4 TL taksitle,Fiber modem bedeli 144 TL olup 24 ay boyunca 6 TL taksitle Aboneden tahsil edilir.

Dün bana ek ücret yok denilmişti ama modem ücreti varmış. Ttnette fiber kullanıcılarına fiber modem ücretsiz ödünç veriliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet
  • quote:

Orijinalden alıntı: day_dreamer

quote:

quote:

Müşterinin Vodafone Net'ten modem talep etmesi halinde hizmet türüne göre ADSL modem bedeli 96 TL olup 24 ay boyunca 4 TL taksitle,Fiber modem bedeli 144 TL olup 24 ay boyunca 6 TL taksitle Aboneden tahsil edilir.

Dün bana ek ücret yok denilmişti ama modem ücreti varmış. Ttnette fiber kullanıcılarına fiber modem ücretsiz ödünç veriliyor.

Öncelikle ek ücret yok derken bağlantı ücreti vs. yok demek istemişler ayrıca ben başka servis sağlayıcılarında modem bedava ibaresini çok gördüm ama kampanyanın şartlarına bakarsanız hep tarifenizin asıl ücretine ek ücretler yansıtılır,vodafone'da aynı şekilde tarifeye 4tl veya 6 tl yansıtır.
    Sizin dediğiniz ödünç kampanyası modem size hiç bir zaman ait olmuyor sözleşme bitse bile sizden geri alınır.

• quote:

evet

Sitedeki sistem bazen öyle diyor yaşayan var ancak 08506350542 nolu hattı arayıp adresinizle detaylı sorgulama yaptırın,daha sonra sonucunu yazarsınız buraya.
  • bizim binaya hiç bir kutu felan döşemediler belki ondan olabilir? sadece caddeye fiber döşeyip geçtiler belki yan binaya kutu felan döşemiş olabilirlermi?
  • quote:

bizim binaya hiç bir kutu felan döşemediler belki ondan olabilir? sadece caddeye fiber döşeyip geçtiler belki yan binaya kutu felan döşemiş olabilirlermi?

Anladım ancak sokağınızda saha dolabı bulunuyormu?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Öncelikle ek ücret yok derken bağlantı ücreti vs. yok demek istemişler ayrıca ben başka servis sağlayıcılarında modem bedava ibaresini çok gördüm ama kampanyanın şartlarına bakarsanız hep tarifenizin asıl ücretine ek ücretler yansıtılır,vodafone'da aynı şekilde tarifeye 4tl veya 6 tl yansıtır.
    Sizin dediğiniz ödünç kampanyası modem size hiç bir zaman ait olmuyor sözleşme bitse bile sizden geri alınır.

Hocam peki bende airties rt 205 var bu modem olmazmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam peki bende airties rt 205 var bu modem olmazmi

Hayır maalesef bahsettiğiniz modemin ADSL2+ desteği mevcut sadece,vdsl2 destekli modem olması gerekli.

• vodafonun en az 24 ay mı taahhütlü paketleri, daha az var mı hiç yada taahhütsüz
  • Hocam dün bu numarayı aradım da burdaki bilgiler güncel değil galiba 16ya kadar adsl alabilirsiniz dedi, daha önceki mesajımda bahsetmiştim 35 hiper ttnet kullanıyordum ayrıca vodafoneun normal mhizmetlerini aradığımda 30a kadar destekliyor demişti zaten.
    Eğer abone olmaya karar verirsem adama durumu anlatıp sen o hızı tanımla gerisine karışma falan desem tanımlar mı :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • linkten fiber sorguladığımda

"İaretlediğiniz binada Yüksek Hızlı İnternet deneyimi yaşayabileceğiniz Türk Telekom altyapısı bulunmaktadır.Türk Telekom'un hizmet sunduğu İnternet Servis Sağlayıcılardan biri ile irtibat kurarak Yüksek Hızlı İnternet abonesi olabilirsiniz."

bu çıkıyor. bundan sonrası için vodafone'dan mı bilgi almak gerek
  • quote:

Orijinalden alıntı: ..UnReaL..

vodafonun en az 24 ay mı taahhütlü paketleri, daha az var mı hiç yada taahhütsüz

Şuan mevcut paketler bunlar 24 aylık ancak 31.03.2016 tarihinde kampanyalar değişecek o zaman 12 aylık tarifeler çıkabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zendagi Migzara

Hocam dün bu numarayı aradım da burdaki bilgiler güncel değil galiba 16ya kadar adsl alabilirsiniz dedi, daha önceki mesajımda bahsetmiştim 35 hiper ttnet kullanıyordum ayrıca vodafoneun normal mhizmetlerini aradığımda 30a kadar destekliyor demişti zaten.
    Eğer abone olmaya karar verirsem adama durumu anlatıp sen o hızı tanımla gerisine karışma falan desem tanımlar mı :)

Sizin aradığınız numara bayi satış kanalı size adsl satmaya çalışmışlar kısaca bunu yapan çok var siz bana almasam bile o hızı o paketi verin diye söyleyin zaten paketi aldığınızda türktelekom santrali sizin max alacağınız hızı tanımlar sorun olmaz

• Hayırlı günler dilerim ben wodafon aradığımda böle bir durumun olmadıgı dile getirdiler bulunduğum noktada fiber internet olduğunu ancak böle bi kampanya olmadığını dile getirdiler . Lütfen alıntı olarak cevap verirseniz yada mesaj gönderirseniz gerçekten sevinirim
  • evimde dairenin içine kadar fiber(ftth)kullanmaktayım ayrıca adresimde superonline fiber da mevcut ama vodafone a geçmek adına müşteri hizmetlerini aradığımda bana adresimde fiber bağlantıyı görebildiklerini fakat sadece adsl verebildiklerini söylediler böyle bir durumla daha önce karşılaşan var mı acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

linkten fiber sorguladığımda

"İaretlediğiniz binada Yüksek Hızlı İnternet deneyimi yaşayabileceğiniz Türk Telekom altyapısı bulunmaktadır.Türk Telekom'un hizmet sunduğu İnternet Servis Sağlayıcılardan biri ile irtibat kurarak Yüksek Hızlı İnternet abonesi olabilirsiniz."

bu çıkıyor. bundan sonrası için vodafone'dan mı bilgi almak gerek

Evet buradan sonra 08506350542 nolu hattı arayıp adresinizle sorgulama yaptırın sonuca göre paket alabilirsiniz,ayrıca size eğer adsl verebiliyoruz derlerse 0850 542 0 542 nolu hattı arayın birde oradan sorgulama yaptırın sonuçları karşılaştırın.
    2. numarayı vermemin sebebi 1. numaradaki müşteri hizmetleri satış kanalı ve onlar siz fiber alsanız dahi bazen zorla adsl almanız için fiber yok diyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ..UnReaL..

vodafonun en az 24 ay mı taahhütlü paketleri, daha az var mı hiç yada taahhütsüz

Şuan mevcut paketler bunlar 24 aylık ancak 31.03.2016 tarihinde kampanyalar değişecek o zaman 12 aylık tarifeler çıkabilir.

çok da varmış, sağol hocam bilgi için
  • quote:

Orijinalden alıntı: luckyluke

evimde dairenin içine kadar fiber(ftth)kullanmaktayım ayrıca adresimde superonline fiber da mevcut ama vodafone a geçmek adına müşteri hizmetlerini aradığımda bana adresimde fiber bağlantıyı görebildiklerini fakat sadece adsl verebildiklerini söylediler böyle bir durumla daha önce karşılaşan var mı acaba

Sizede aynı şeyi söyleceğim 08506350542 nolu hattı arayıp adresinizle sorgulama yaptırın sonuca göre paket alabilirsiniz,ayrıca size eğer adsl verebiliyoruz derlerse 0850 542 0 542 nolu hattı arayın birde oradan sorgulama yaptırın sonuçları karşılaştırın.
    2. numarayı vermemin sebebi 1. numaradaki müşteri hizmetleri satış kanalı ve onlar siz fiber alsanız dahi bazen zorla adsl almanız için fiber yok diyor

• quote:

Orijinalden alıntı: mygran44

Hayırlı günler dilerim ben wodafon aradığımda böle bir durumun olmadıgı dile getirdiler bulunduğum noktada fiber internet olduğunu ancak böle bi kampanya olmadığını dile getirdiler . Lütfen alıntı olarak cevap verirseniz yada mesaj gönderirseniz gerçekten sevinirim

Bu bilgiyi size hangi müşteri hizmetleri verdi,aradığınız numarayı bizimle paylaşırmısın.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.