Şimdi Ara

🔴 Vodafone Net FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP 🔴 (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.489
Cevap
67
Favori
176.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
81. Sırada  bugün en iyi #10
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün türk telekom ekipleri geldi sabah 9 da ve şaşırdım bu kadar hızlı olmalarına neyse az önce internetim aktif oldu vodafone'dan sms geldi zaten benide ekleyin kulübe hemen.
    Başta tr123456 ve semih izmir e çok teşekkür ederim çok yardımcı oldular.
    Hocam siz vodafone çalışanı olmanızdan şüpeleniyorum çok ilgilisiniz vodafone çalışanları bile sizin gibi değil
    Şaka bir yaa çok teşekkürler tekrardan @tr123456 @semihizmir
    🔴 Vodafone Net FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP 🔴

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hes123 -- 22 Ocak 2016; 15:21:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hes123

Bugün türk telekom ekipleri geldi sabah 9 da ve şaşırdım bu kadar hızlı olmalarına neyse az önce internetim aktif oldu vodafone'dan sms geldi zaten benide ekleyin kulübe hemen.
    Başta tr123456 ve semih izmir e çok teşekkür ederim çok yardımcı oldular.
    Hocam siz vodafone çalışanı olmanızdan şüpeleniyorum çok ilgilisiniz vodafone çalışanları bile sizin gibi değil
    Şaka bir yaa çok teşekkürler tekrardan @tr123456 @semihizmir

Baya espirili birisiniz bu arada siz istanbulda yaşıyorsunuz herhalde speedtest sizi kocaeli olarak görmüş ondan hızınızı tam göstermiyor

• Evet bunu gelen ekibede sormuştum yani hızı tam alırmıyım diye ilk gün düşük çıkabilir port oturması gerek dediler ben buna bile razıyım ya@tr123456

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hes123 -- 22 Ocak 2016; 15:31:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: semih_izmir

Burası Vodafone ve Vodafone'u ilgilendiren konular üzerine açılan bir forum sayfası Ne şanslısın Süperonline alt yapısı varsa hiç kaçırma git bağlat Süperonline

hocam superonline altyapısıyla vodafone net olur mu demek istemiştim yanlıs anladınız
  • ya arkadaşlar dikkat ettim de speedtest te bazılarında vodafone bazılarında biri yazıyor biri yazan bir arkadaşın tracertinde telekom altyapısı görünüyordu vodafone yazan arkadaşlarda durum nedir
  • Merhaba ;

Bizim binada fiber yok fakat ttnet bana hipernet olarak 50 mbit hız veriyor. 1 senedir kullanıyorum gayet memnunum.

50 mbps 200 gb akk + modem 85 tl ye kullanıyorum fakat taahhütüm bitmek üzere. Yenilersem modem ücreti ödemeyeceğim için 75 tl ye yenileyebilirim sanırım.

Vodafone net aynı hizmeti daha ucuza sağlayabilir mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beocan -- 22 Ocak 2016; 16:01:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skins

quote:

Burası Vodafone ve Vodafone'u ilgilendiren konular üzerine açılan bir forum sayfası Ne şanslısın Süperonline alt yapısı varsa hiç kaçırma git bağlat Süperonline

hocam superonline altyapısıyla vodafone net olur mu demek istemiştim yanlıs anladınız

Maalesef şuanda superonline vodafone'a alt yapısını açmadı ilerde olucak diyorlar ama belli olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: KuzeyRüzğarı

ya arkadaşlar dikkat ettim de speedtest te bazılarında vodafone bazılarında biri yazıyor biri yazan bir arkadaşın tracertinde telekom altyapısı görünüyordu vodafone yazan arkadaşlarda durum nedir

Speedtest de bazen birinet,koçnet yazabilir bunlarda vodafone'a aittir,eskiden kalan isimleridir.
    Traccert testinde türktelekom.com a tracert atmıştı onu diyorsanız türktelekom göstermesi normal.
    Ayrıca her modemi reset attığınızda bu isim değişiyor yeni ip aldığı için vodafone net veya birinet oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NewsTR -- 22 Ocak 2016; 16:11:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beocan

Merhaba ;

Bizim binada fiber yok fakat ttnet bana hipernet olarak 50 mbit hız veriyor. 1 senedir kullanıyorum gayet memnunum.

50 mbps 200 gb akk + modem 85 tl ye kullanıyorum fakat taahhütüm bitmek üzere. Yenilersem modem ücreti ödemeyeceğim için 75 tl ye yenileyebilirim sanırım.

Vodafone net aynı hizmeti daha ucuza sağlayabilir mi ?

Bende benzer bir ttnet paketinden vodafone'a geçmiştim,şuanda size uygun bence 64mbit 240gb akn 79.90 tl alabilirsin,yada daha düşük paketler var ilk sayfada.
    Ayrıca modem hat değerlerini paylaşırsan max alacağın hızı söyleyebiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NewsTR -- 22 Ocak 2016; 16:18:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tr123456

quote:

ya arkadaşlar dikkat ettim de speedtest te bazılarında vodafone bazılarında biri yazıyor biri yazan bir arkadaşın tracertinde telekom altyapısı görünüyordu vodafone yazan arkadaşlarda durum nedir

Speedtest de bazen birinet,koçnet yazabilir bunlarda vodafone'a aittir,eskiden kalan isimleridir.
    Traccert testinde türktelekom.com a tracert atmıştı onu diyorsanız türktelekom göstermesi normal.
    Ayrıca her modemi reset attığınızda bu isim değişiyor yeni ip aldığı için vodafone net veya birinet oluyor.

peki hocam vodafone hangi dns yi kullanıyor
  • quote:

quote:

quote:

Öncelikle tracert'in dnsle bir bağlantısı yoktur pop noktalarına bağlıdır.
    Mevcut vodafone dns adresleri;
    193.243.207.47
    193.243.205.68

• Web sitesinde modem parali gosteriyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mamilim90

Web sitesinde modem parali gosteriyor

Müşterinin Vodafone Net'ten modem talep etmesi halinde hizmet türüne göre ADSL modem bedeli 96 TL olup 24 ay boyunca 4 TL taksitle,Fiber modem bedeli 144 TL olup 24 ay boyunca 6 TL taksitle Aboneden tahsil edilir.
  • Beocan B kullanıcısına yanıt
    SüperNet Telefonsuz Fiber/FiberHız-/60 Mbps'ye kadar hız 69 TL...Zaten modeminde var modem ücretide ödemeyerek daha hızlı hizmet alıcaksın sadece AKN limitin 200 değil 150 gb olucak
  • quote:

SüperNet Telefonsuz Fiber/FiberHız-/60 Mbps'ye kadar hız 69 TL...Zaten modeminde var modem ücretide ödemeyerek daha hızlı hizmet alıcaksın sadece AKN limitin 200 değil 150 gb olucak

Ben 64mbit 240gb akn paketini daha cazip görüyorum bence 10tl fazla verilip onu alması daha mantıklı akn si daha yüksek.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

193.243.207.47
    193.243.205.68

hocam sizden rica etsem 193.243.207.47 adresini tracert atıp ekran görüntüsü ekleyebilirmisiniz

• Ben biraz cebindeki parayı düşünmüştüm arkadaşın yoksa 10 lira nelere verilmiyorki tabi senin paket daha mantıklı özellile AKN konusunda
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

193.243.207.47
    193.243.205.68

hocam sizden rica etsem 193.243.207.47 adresini tracert atıp ekran görüntüsü ekleyebilirmisiniz

Buyrun;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NewsTR -- 22 Ocak 2016; 16:36:04 >

• quote:

Ben biraz cebindeki parayı düşünmüştüm arkadaşın yoksa 10 lira nelere verilmiyorki tabi senin paket daha mantıklı özellile AKN konusunda

Fiyat olarak sizinki daha iyi ama söz konusu o hızlar olunca akn dayanmıyor hocam onun için şuan fiyat yerinde akn daha önemli
  • yan binamızda fiber var gözüküyor ama bizde yok ?
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.