Şimdi Ara

🔴 Vodafone Net FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP 🔴 (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.496
Cevap
67
Favori
176.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yanlış sayfadasın arkadaş burası Vodafone ve alt yapısını ilgeliendiren konuları baz alan forum sayfası
    AKK adı altında bir çok sayfa açıldı oraya değerli yorumlarını yazabilirsin hattta Btk'ya yaz ki bir işe yarasın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ansroad A kullanıcısına yanıt
    40 sene önce 15 katlı apartman dikiyorlarmıydı Fiber kutu varsa ve hangi firma yaptıysa telefon aç 12.katta oturuyorsun ya kabloyu çekerler dairene kadar cebindede paran kalır senin masraf dökmene gerek yok

• semih_izmir kullanıcısına yanıt
    ne farkı varki bunlarda onların yolundan giden hatta işlerine gelen bir durum değilmi takın laciverti :D superonlinede bu dediğinize sahip ama ondada akk var değişen bir şey yok yani
  • stuff2 kullanıcısına yanıt
    Değerli Forum Donanım Haber kullanıcısı arkadaşım bu sayfa AKK neden kalkmıyor,neden rezil bir ülkede yaşıyoruzu tartışma sayfası değil bilmem anlatabildimmi saat 02.50 hayırlı sabahlar

• semih_izmir kullanıcısına yanıt
    farkındayım :) buna itraz edende yok :D ama sonuç olarak insanlara sesimizi duyarabileceğimiz bir yer değilmi :) sanada hayırlı sabahlar saat 03:06 :D
  • Fiberin Mahhalleye sokağa eve gelmesi icin ne yapmam gerekir başvursam getirlermi konudaki yere ihtimal varmıdır 16mbit 75 gb akk den bıktım ping ve upload hızını söylemeye gerek bile duymuyorum ping uçuşlarda upload yerlerde 16mbit 12 mbit cekebiliyoruz anca akk ye düştükmü ne video izleniyo ne bişi yapılıyor paketleri begendim fakat bir fiber gelmedi buraya
  • stuff2 kullanıcısına yanıt
    Sesimizi duyurabileceğimiz özel bir platform evet bunda katılıyorum size ama; bunun için konular ayrılmış yani sizin özel ilgi alanınız AKK ve bunu türevleri yani bunlar için çok aktif bir şekilde yoğun ilgi olan sayfalarda sesinizi duyurmanız daha bir etkili olur kanısındayım efendim Ama amacınız anarşist bir ruh ortaya koymaksa onu bilemem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semih_izmir -- 23 Ocak 2016; 3:25:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çekmeköy'de kullanamıyoruz fiber sokaklarda döşenmiş ama eve gelmiyor.Ne yapmak gerek eve gelmesi için bıktım 12 mbit netten ping sorunlarından.

• quote:

Orijinalden alıntı: NitroNos

Vodafone Göremediği altyapıyı nedense TTnet ekibi görüyor ben anlamadım hocam çok şaşkınım Vodafone kimi aradıysam hattımın sadece adsl kaldırdığını ve en fazla 13 mb/sn hız alabileceğini söyledi gelen türk telekom ekibi en fazla 2-4 mb/sn alırsınız demesiyle şalterler koptu patladım hepsine ne santraldeki adam kaldı nede vodafone müşteri hizmetleri sonunda TTnet fiber bağlattım.
    🔴 Vodafone Net FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP 🔴

Vayy be Darıcada fibermi varmış,kapınıza kadar mı fiber kablo var yoksa hipernet dedikleri çakma fiber altyapıya fiber tarifesi mi tanımladılar acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: AristocraticaL*

Bu yalın 49TL lik Yalın ve 24 ay taahhüt değil mi? bakın almayın düşünüyorum. Sıkıntılı bir durum olursa saygıdeğer babam beni beylik silahıyla vurur. İnternet olaylarına çok para harcadı zamanında. Sıkıntı çıkarsa yakar bayiyi. Net ve kesin bilgiler değil mi bunlar ?

Eğer modeminiz varsa toplam gelecek fatura miktarı 49.99tl dir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ansroad

Merhaba bizim aprtman da fiber kutu var ama evlerde yok.12. katta yaşıyorum. fiber kablo cekmek ıstesem kac tl patlar?

Apartmanda hangi tip kutu var,ilk sayfada bağlantı çeşitlerine bakabilirsin ayrıca eğer gpon değilse zaten diğerleri normal bakır kablo dan veriliyor size,sizin kablo çekmenizi gerek yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: SturmpioneeR

Çekmeköy'de kullanamıyoruz fiber sokaklarda döşenmiş ama eve gelmiyor.Ne yapmak gerek eve gelmesi için bıktım 12 mbit netten ping sorunlarından.

Sokaklarda saha dolabı varsa sizde vdsl2 üzerinden hizmet alabilirsiniz.

• Beyler herhangi bi ping sorunum yok ancak hattın bağlı olduğu telefon kutusundan cat5e kablo çeksem modemdeki hat zayıflaması, crc hataları azalır mı?

• nfsworld kullanıcısına yanıt
    Binamızın altında fiber optik kutusu var Darıca'da genellikle uydunet var fiber olarak ama bizim burası santral yakın olduğu için daire sayısı fazla o yüzden çektiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eak101

Beyler herhangi bi ping sorunum yok ancak hattın bağlı olduğu telefon kutusundan cat5e kablo çeksem modemdeki hat zayıflaması, crc hataları azalır mı?

Bakır kabloyla cat 5/6 kablonun vdsl2 de bir farkı yoktur çünkü cat 5 kablo çekseniz dahil 2 ucunu kullanabilirsiniz.

• nasıl bir fark yok anlamadım.Apartmanımda fiber kutusu var.Eski bir bina kablolarda eski büyük ihtimalle.Ama 20 megabit adsl bile kaldıramıyor sinyal sorunlarından dolayı.16 megabitte kopmalar olmuyor ancak.20 de kopmalar başlıyor
  • Şu anda ttnet fiber kullanıcısıyım. Fiber kablo dolabın üstüne kadar geliyor. Tilgin modem var yani. 35gb kotalı internete 62 lira ödemekten sıkıldım ve yaklaşık 8 9 ay daha tahütüm var. Vodafone a geçmek için ne yapmam lazım? Ayrıca bağlatı kalitesi nasıl olur merak ediyorum ttnet e göre sonuçta aynı altyapı var.

• quote:

Orijinalden alıntı: tr123456

quote:

Orijinalden alıntı: AristocraticaL*

Bu yalın 49TL lik Yalın ve 24 ay taahhüt değil mi? bakın almayın düşünüyorum. Sıkıntılı bir durum olursa saygıdeğer babam beni beylik silahıyla vurur. İnternet olaylarına çok para harcadı zamanında. Sıkıntı çıkarsa yakar bayiyi. Net ve kesin bilgiler değil mi bunlar ?

Eğer modeminiz varsa toplam gelecek fatura miktarı 49.99tl dir.

Eyvallah dostum. Birde ben bizim mahallede vodefone alt yapısı hiç görmedim. Bunlar adsl satışını Ttnet'in altyapısını mı kullanarak yapacaklar ? Önceki sayfalarda soruya cevap verildiyse affola pek zamanım yok okumak için. Kusura bakmayın.

• AristocraticaL* kullanıcısına yanıt
    Aynen o dediğin olucak
  • quote:

Orijinalden alıntı: 112112acil

Şu anda ttnet fiber kullanıcısıyım. Fiber kablo dolabın üstüne kadar geliyor. Tilgin modem var yani. 35gb kotalı internete 62 lira ödemekten sıkıldım ve yaklaşık 8 9 ay daha tahütüm var. Vodafone a geçmek için ne yapmam lazım? Ayrıca bağlatı kalitesi nasıl olur merak ediyorum ttnet e göre sonuçta aynı altyapı var.

Vodafone net'e geçmek için 08506350542 nolu numarayı arayıp adresinizi ve şuanda ki ttnet hizmet numaranızı vererek geçiş yapabilirsiniz,hız da bir düşme olmaz alt yapı aynı çünkü.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.