Şimdi Ara

🔴 Vodafone Net FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP 🔴 (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.496
Cevap
67
Favori
176.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AristocraticaL*

quote:

Orijinalden alıntı: tr123456

quote:

Orijinalden alıntı: AristocraticaL*

Bu yalın 49TL lik Yalın ve 24 ay taahhüt değil mi? bakın almayın düşünüyorum. Sıkıntılı bir durum olursa saygıdeğer babam beni beylik silahıyla vurur. İnternet olaylarına çok para harcadı zamanında. Sıkıntı çıkarsa yakar bayiyi. Net ve kesin bilgiler değil mi bunlar ?

Eğer modeminiz varsa toplam gelecek fatura miktarı 49.99tl dir.

Eyvallah dostum. Birde ben bizim mahallede vodefone alt yapısı hiç görmedim. Bunlar adsl satışını Ttnet'in altyapısını mı kullanarak yapacaklar ? Önceki sayfalarda soruya cevap verildiyse affola pek zamanım yok okumak için. Kusura bakmayın.

Doğrudur türk telekom altyapısında hizmet alacaksınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arayan soran yok henüz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: caneycaney

nasıl bir fark yok anlamadım.Apartmanımda fiber kutusu var.Eski bir bina kablolarda eski büyük ihtimalle.Ama 20 megabit adsl bile kaldıramıyor sinyal sorunlarından dolayı.16 megabitte kopmalar olmuyor ancak.20 de kopmalar başlıyor

Vdsl2 üzerinden hizmet alan arkadaş cat 5 kablosu bağlarsam bakır kablo yerine hat değerleri düşermi diye sormuştu bende farklı olmaz demiştim,çünkü cat 5 veya 6 kablolar gpon sistemlerde performans verir tüm uçları kullanılır ama vdsl2 olduğu zaman 2 uçu aynı bakır kablo gibi kullanır fark olmaz.

• semih_izmir kullanıcısına yanıt
    Hocam kapıcıya sordum. Dedi ki bu kutuyu metronet yapıyordu fakat tamamlamadılar. Daha sonra türk telekom adsl kutuya dönmüş bizim bina. Daha doğrusunu söylemek gerekirse sürekli ttnet adsl e bağlıymışız. Hiç değişmemiş. Sadece altyapıyı yapmaya yeltenmişler daha sonra iptal olmuş. Daire başı 200 tl istiyorlardı. Yeterli desteği bulamadı bizim yönetim. Kendileri biraz kazıkçıdır. Hayaller suya düştü.

Bu arada ev içi tesisatlar ilgili ttnet ten hizmet ekibinden randevu almıştım ve gelmediler. Bundan 2 hafta önce de randevu almıştım ve yine gelmemişlerdi. Bende aradım müşteri hizmetlerini şikayette bulundum. Tabi şikayet edince 5 dk içinde geri dönüş yapıyorlar. Biraz daha yetkili biri vardı hatta ben de ağzıma gelen her türlü fırçayı çektim kadına küfür hariç her türlü lafı söyledim. Sözde elitt hizmet ekibiniz randevuyu ektiğini bunun ikinci olduğunu söyledim ve bizden 14-50 tl arasında olan ücreti almak için firmanın böyle bir ekip olduğunu uydurduğunu halkı kandırdıklarını söyledim. Aynı zamanda reklamlarda Türkiye'nin ucundaki köye fiber altyapı kurduklarını yalnız İstanbul'un göbeğinde bulunan bir siteye altyapı çekmediklerini ve kendi vatanına ihanet eden rezil bir firma olduklarını söyledim. Aynı zamanda kadına ısrarla ekibin neden randevuya gelmediklerini sordum ve kadın bana bunu asla söylemedi kem küm etti fakat söylemedi 3-4 kez sordum yine de söylemedi bende 1 hafta içerisinde bana hiçbir dönüş yapılmazsa diğer iss lerden birine geçeceğimi söyledim ki yapacağımda. Vodafone'a geçerim ttnet altyapısını kullansa da paranın büyük bir kısmı vodafone'a gider. Hattaki kadın bana Türk Telekom'a dilekçe vermemi söylüyor çünkü kendileri bir *oka yaramıyorlar.

Hayatımda ben bu kadar şerefsiz haysiyetsiz bir firma görmedim. Yurt dışındaki çoğu şirket bize kendi ülkemizin şirketlerinden daha çok saygı duyuyor bizi daha çok dinliyor.

İçimi döktüm rahatladım biraz. Allah'ım sen bizi bu ttnet belasından kurtar.

• Herkese merhaba yazın evlenip yaşayacağım yer için fiber sorgulama yapınca sorgulamada yüksek hızda internet deneyimi yaşayacak altyapıya sahiptir diyor bundan kastı fiber mi yoksa farklı bir şey mi
    🔴 Vodafone Net FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP 🔴

• Arkadaşlar bişey sormak istiyorum Vodafone kendi gelip binaya hat çekiyor mu abonelik başvurusu yapıldığı zaman yoksa yine telekom mu ilgileniyor fiber hizmetiyle de eğer Vodafone çekiyorsa şartları neler çekmek için yardımcı olursanız sevinirim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam binada henüz kutu yok. Vodafone'un fiber olmayan kampanyalarından hangilerini önerirsiniz? Ve önerdiğiniz paketin Ttnet paketinden farkı olur mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Suan TTNET HIPERNET kullaniyorum. Modeme VDSL2 sinyali geliyor. Bu 64mbit 240gb AKK pakete gecmem mumkun mu?

Apartmanda kutu yok. Sokak basinda buyuk bir genisbant kutusu var.

Modem degerlerim:

Bağlantı Durumu
    Yardım
    DSL senkronizasyon durumu Yukarı
    DSL çalışma zamanı 00:16:55

Hat Durumu
    Yardım
    Yukarı yönde hat hızı (kbit/s) 2048
    Aşağı yönde hat hızı (kbit/s) 24575
    Hat standardı VDSL2
    Kanal türü
    Aralıklı
    Ana sisteme doğru veri akışı SNR (dB) 21.9
    Alt sisteme doğru veri akışı SNR (dB) 9.8
    Yukarı yönde hat zayıflaması (dB) 0
    Aşağı yönde hat zayıflaması (dB) 0
    Yukarı yönde çıkış gücü (dBmV) 6.5
    Aşağı yönde çıkış gücü (dBmV) 13.6
    Yukarı yönde CRC 0
    Aşağı CRC 221367
    Yukarı yönde FEC 0
    Aşağı FEC 949

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖmerI -- 23 Ocak 2016; 22:21:06 >
  • Selamun aleyküm.
    Konuya bıraz goz attım ama tam anlayamadım bu 240 gb akn ve 64 mbps lik kampanya bıreysel mı kurumsal mı ?

Son olarakda bızım bınaya kabloyu cektıler kutu koymaları lazım bu kutu koyma ıslemı kaç gün veya ay surer bılgısı olan paylasabılır mı ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xientina kullanıcısına yanıt
    Vodafone bulunduğunuz lokasyonda kendi Fiber Optik alt yapı çalışmasını tamamladıysa şayet bütün alt yapı çalışmalarını yani binaya hizmet vs bunları ücretsiz olarak Vodafone karşılıyor sadece sinyal bekliyor olucaksınız tıpkı benim gibi ama burda istisna kişiyim ben yani henüz Vodafone sinyal vermedi ve kendi alt yapı çalışmaları azınlıkta diğer İSS'lere göre.Şu an Telekom alt yapısını kullanarak Vodafone hizmeti alabilirsiniz Vdsl ya da Adsl olarak bunu öğrenmek içinde TTnet müşteri hizmetlerini arayıp max hız değerlerinizi öğrenebilirsiniz..
  • Kral_Jumong K kullanıcısına yanıt
    İyi akşamlar Forumun sahibi yıllık izinde onun yerine hizmet vermekteyim.Aslında Kurumsal ama bireysel olarakta faydalanabilirsiniz bunun için diğer sayfalara göz atarsanız arkadaş 1-2 numara bırakmış konu ile ilgili detaylı olarak hizmet alabilmeniz için... Binanıza kutu konması mühim değil ne zaman aktifleşeceği önemlidir yani sinyal verme süreleri bazen 3 ayı bulabiliyor bazen daha fazla
  • madenci ilyas kullanıcısına yanıt
    TTnetten farkı: Upload hızı ve AKN olayları ve ücret olarak iyidir en azından Yalın internetten yararlanabilirsiniz extra telefon parası vermek yerine tavsiye ederim Vodafone'u...
  • espesito kullanıcısına yanıt
    Fiber sorgulamalar güncel değildir en iyi ve en güvenilir hizmeti Müşteri hizmetllerini arayarak öğrenebilirsiniz ya da bağlı bulunduğunuz İlçe Türk Telekom Ofislerinden.. Fiber hizmeti Türk Telekom kendi klasmanında 3'e ayırmıştır o yüzden dediğim şekilde uygulamanız en sağlıklısıdır...
  • Vdsl yok dimi arkadaşlar vodafone'da ?
  • Bak sen Metronetin yaptığına :) Bu arada yanında olmayı çok isterdim TTnet'i haşlarken o zevki bende tatmak isterdim..Bu arada iyi akşamlar İzmirden Sevgiler
  • McCarty kullanıcısına yanıt
    Türk Telekomun alt yapısını kulanarak verdiği Fiber türü Vdsl'dir..
    İnsanı baya rahatlatıyor arada bir yapmak lazım şöyle 2 haftada bir falan İyi akşamlar. İstanbuldan sevgiler...

• Sırf Türk Telekom değil bunun gibi kendini tekel sanan bir çok firma var Türkiyede kendini ağa,paşa sanan .Keşke Cumhurbaşkanı olsam Türkiyeyi güzel günler bekler.Senide yanıma alırdım
    Hocam derler ya ülkeye format lazım. Ciddi anlamda ülkeye format lazım. Yeni baştan kuracaksın her şeyi. Şöyle sen ben forumdan arkadaşlar tüm firmaları sil baştan kurup Romanya'nın internetine yetişeceğiz inşallah.

• quote:

Orijinalden alıntı: tr123456

Modem hat değerleriniz normal görünüyor,sizin yaşadığınız sorunu bende ilk gün yaşadım hem arıza kaydı açtırdım hemde türk telekom özel hizmet kaydı açtırdım öyle düzeldi sorunum.
    Kurumsal/Bireysel hangi abone iseniz vodafone müşteri hizmetlerini arayıp arıza kaydı oluşturun modem değerlerinizin normal olduğunu ancak cmd den ping testi ve hız testi yaptığınızda normal olmadığını belirtin 48 saat içinde hattınız düzelir.

Şahsen portuma suni mudahalede bulunuyorlar.

Gün içinde sorunsuz olan hat akşam 6 7 den sonra sapıtıyor.BTk yada şikayette bulundum vodafone bıraktıgım arıza kaydınada tt ekibi ankastrede sorun oldugunu soylemıs böyle embesil bir olay yok .

gün içinde sadece akşam 6 7 den sonra hızımın baltalanması ankastreden ise ankastre resmen müşteri ekiplerinden daha akıllık hale gelmiş.
    BTk ya yazdım bakalım tekrar arıza kaydı olusturdum . Pazartesi müdürlüğü arayıp onlarada kayacam .

Resmen dalga geciyolar gün içinde gram sorun yaratmayan sistem her akşam aynı zamandan sonra sapıyor birde gelmiş ankastreden diyor.Sanırsın düne kadar hep böyleydi.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.