Şimdi Ara

🔴 Vodafone Net FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP 🔴 (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.496
Cevap
67
Favori
176.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: eak101

Akn konusunda ne kadar kullanım sonrası hızın 3 mbit'e indiğini paylaşacak birisi yok mu? 60 Mbit pakette 150 Gb Akn denmesine rağmen bende 200 Gb sonrası hız düşüyor.

Akn normalde ttnet'de sistemden direk yapılıyor ama vodafone net'de santral den işlem yapılıyor bundan dolayı oluyordur muhtemelen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vodafone kendi yurtdışı çıkışları gayet iyi gibi. kullananlar memnun mu? oyuncular vs?
  • Simdi tekrar aradim, 10dk dan fazla bekledim ama sadece muzik vardi. Su klasik butun temsilciler mesgul uyarisi bile yoktu valla. 08506350542 bahsettigim numara

• İyi akşamlar. Sizde bu 64mbit 240gb tarifesinden yapıyor musunuz? Kayseride ikamet ediyorum.
  • bu tarifeye geçip kullanan var mı ping sorunu nasıl düşük mü ping ?
  • Merhaba arkadaşlar
    Bende aranıza katıldım. Dün 60 mb 150 gb paketine abonelik başlattım vodafone bayisinden bu gün mesaj geldi. Başvurunuz alınmıştır diye hat değerlerim resimde göründüğü gibi

🔴 Vodafone Net FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP 🔴
  • muratai kullanıcısına yanıt
    Şuanda kendi altyapısında kullanan yok, yakın zamanda kullanan olacak görücez ama zaten kullanıcı sayısı az olduğu için düşük olacaktır ping.

• quote:

Orijinalden alıntı: ÖmerI

Simdi tekrar aradim, 10dk dan fazla bekledim ama sadece muzik vardi. Su klasik butun temsilciler mesgul uyarisi bile yoktu valla. 08506350542 bahsettigim numara

Yarın gün içinde deneyin bence bugün pazar olduğu için olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: security23

Merhaba arkadaşlar
    Bende aranıza katıldım. Dün 60 mb 150 gb paketine abonelik başlattım vodafone bayisinden bu gün mesaj geldi. Başvurunuz alınmıştır diye hat değerlerim resimde göründüğü gibi

🔴 Vodafone Net FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP 🔴

Şuan hat modu adsl2 de başvurudan sonra vdsl2 üzerinden hizmet alırsınız,geçiş olduğu zaman hat değerleriniz hakkında yorum yapabiliriz.

• Vodafone Net'in VDSL2 erişim tipinde verdiği modem nedir arkadaşlar?
  • Mugzy kullanıcısına yanıt
    3 farklı marka veriliyor hangisi şansınıza gelirse ama genelde Huawei veriliyor.
    Airties,Huawei,Zyxel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NewsTR -- 24 Ocak 2016; 22:05:53 >
  • Mugzy kullanıcısına yanıt
    Budur
    http://www.vodafone.com.tr/Net/HG658c_QSG_090713_v3.pdf
  • Merhaba arkadaşlar. Vodafone cayma bedelinin 120 tl lik kısmını tek seferde mi karşılıyor yoksa bütün cayma bedelini biz ödedikten sonra faturaya indirim olarak mı yansıtıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tr123456

pmden gönderdiğimi adresi kontrol ettiniz mi acaba teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: junior1

Merhaba arkadaşlar. Vodafone cayma bedelinin 120 tl lik kısmını tek seferde mi karşılıyor yoksa bütün cayma bedelini biz ödedikten sonra faturaya indirim olarak mı yansıtıyor?

Siz hepsini ödüyorsunuz onlar faturalardan düşüyor.

• Anladım hocam teşekkürler cevap için. ttnet cayma bedelini ödemek için ne kadar süre tanıyor bilginiz var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: semih_izmir

Budur

Son dakika bilgileri
    Vodafone net şuanda türk telekom altyapısında v2 olarak hizmet veriyor,v1 için çalışmalar sürüyor kendi altyapısı için şuan Antalya,Ankara,İstanbul,İzmir,Bursa,Manisa,Denizli için pilot bölge uygulaması yapılıyor,kısa zamanda sinyal verilecek şuan mevcut vdsl2 müşterilerini arayarak kendi altyapısına geçirmek için onay isteyecekler,abone olmayanlar için bölgede reklam, bilgilendirme yapılacak,gpon için şuan müşteri hizmetleri tamamen revizyon olacak,pilot bölgeler tamamlandıktan sonra diğer iller için çalışmalara başlanacak,çalışmalar hızlı sürecek çünkü 4.5 için baz istasyonuna hat çekilecek bu sırada diğer kullanıcılara hizmet verilecek,ayrıca vodafone 4.5 tarifeleri ortak paketler olacak hem cepte hemde evde aynı paketi daha uygun fiyata alacaksınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NewsTR -- 24 Ocak 2016; 21:59:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: junior1

Anladım hocam teşekkürler cevap için. ttnet cayma bedelini ödemek için ne kadar süre tanıyor bilginiz var mı?

Fatura olarak geliyor ve son ödeme günü muhtemelen fatura geldikten sonra 15 gün civarı olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: myo_1433

bu tarifeye geçip kullanan var mı ping sorunu nasıl düşük mü ping ?

Başlıktaki tarifeyi diyorsanız ben kullanıyorum ve konuda bir çok ping testi tracert testi bulunuyor incelerseniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: tr123456

3 farklı marka veriliyor hangisi şansınıza gelirse ama genelde Huawei veriliyor.
    Airties,Huawei,Zyxel

quote:

Orijinalden alıntı: semih_izmir

Budur

Teşekkür ederim. 802.11ac destekli modemleri yok galiba, öyle mi? Airties ve Zyxel modemlerin model bilgisini biliyorsanız yazar mısınız?

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.