Şimdi Ara

🔴 Vodafone Net FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP 🔴 (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.496
Cevap
68
Favori
176.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mugzy

quote:

Orijinalden alıntı: tr123456

3 farklı marka veriliyor hangisi şansınıza gelirse ama genelde Huawei veriliyor.
    Airties,Huawei,Zyxel

quote:

Orijinalden alıntı: semih_izmir

Budur
    http://www.vodafone.com.tr/Net/HG658c_QSG_090713_v3.pdf

Teşekkür ederim. 802.11ac destekli modemleri yok galiba, öyle mi? Airties ve Zyxel modemlerin model bilgisini biliyorsanız yazar mısınız?

Öncelikle hocam servis sağlayıcıların verdiği modem hangisi ucuzsa onu veriler ac desteği pek beklemeyin,bence gidip dışardan alın taksitle uğraşmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NewsTR -- 24 Ocak 2016; 22:13:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mugzy kullanıcısına yanıt
    Size gönderdiğim linkteki modem Vodafone'nun en üst segment modemidir yakın zamanda kendi alt yapısını oluşturduğunda modemleri AC destekli olucaktır ama arasında uçurum fark yok içiniz rahat olsun:)
  • İnşallah İstanbul'da sadece toplu konutlar veya belirli site yerleşim bölgeleriyle kalmaz bu planlanan çalışma. Müstakil evi olan abonelere de el atarlar. Superonline fiberde bu yüzden fazla yayılamamıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eak101 -- 24 Ocak 2016; 22:41:43 >
  • Hocam bu vodafone'un pilot bölgeleri belli mi? Yoksa başvuru yapabiliyor muyuz herhangi bir yerden?

Okumuşsunuzdur benim olayı binadaki dolap işi falan fos çıktı lanet olası ttnet'in ADSL'ine kaldık yine. Ben kurtulmak istiyorum şu beladan. Neler yapabileceğimiz nereye başvurabileceğimiz hakkında bir fikriniz var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dualcoreyhy

Hocam bu vodafone'un pilot bölgeleri belli mi? Yoksa başvuru yapabiliyor muyuz herhangi bir yerden?

Okumuşsunuzdur benim olayı binadaki dolap işi falan fos çıktı lanet olası ttnet'in ADSL'ine kaldık yine. Ben kurtulmak istiyorum şu beladan. Neler yapabileceğimiz nereye başvurabileceğimiz hakkında bir fikriniz var mı acaba?

Son aldığımız bilgiler
    Vodafone net şuanda türk telekom altyapısında v2 olarak hizmet veriyor,v1 için çalışmalar sürüyor kendi altyapısı için şuan Antalya,Ankara,İstanbul,İzmir,Bursa,Manisa,Denizli için pilot bölge uygulaması yapılıyor,kısa zamanda sinyal verilecek şuan mevcut vdsl2 müşterilerini arayarak kendi altyapısına geçirmek için onay isteyecekler,abone olmayanlar için bölgede reklam, bilgilendirme yapılacak,gpon için şuan müşteri hizmetleri tamamen revizyon olacak,pilot bölgeler tamamlandıktan sonra diğer iller için çalışmalara başlanacak,çalışmalar hızlı sürecek çünkü 4.5 için baz istasyonuna hat çekilecek bu sırada diğer kullanıcılara hizmet verilecek,ayrıca vodafone 4.5 tarifeleri ortak paketler olacak hem cepte hemde evde aynı paketi daha uygun fiyata alacaksınız.

• quote:

quote:

Budur

Son dakika bilgileri
    Vodafone net şuanda türk telekom altyapısında v2 olarak hizmet veriyor,v1 için çalışmalar sürüyor kendi altyapısı için şuan Antalya,Ankara,İstanbul,İzmir,Bursa,Manisa,Denizli için pilot bölge uygulaması yapılıyor,kısa zamanda sinyal verilecek şuan mevcut vdsl2 müşterilerini arayarak kendi altyapısına geçirmek için onay isteyecekler,abone olmayanlar için bölgede reklam, bilgilendirme yapılacak,gpon için şuan müşteri hizmetleri tamamen revizyon olacak,pilot bölgeler tamamlandıktan sonra diğer iller için çalışmalara başlanacak,çalışmalar hızlı sürecek çünkü 4.5 için baz istasyonuna hat çekilecek bu sırada diğer kullanıcılara hizmet verilecek,ayrıca vodafone 4.5 tarifeleri ortak paketler olacak hem cepte hemde evde aynı paketi daha uygun fiyata alacaksınız.

Hocam Kaynaklar sağlammı Nerden ögrendiniz gizli digilse .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halilka -- 24 Ocak 2016; 23:12:24 >

• Hocam bu mesajınızı gördüm, benim merak ettiğim ilçe veya daha ayrıntılı olarak mahalle bilgileri var mı bu pilot bölgelerin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: halilka

quote:

quote:

Budur

Son dakika bilgileri

Eski Borusan telekomun çalışanından aldık bilgiyi şuanda vodafone net'de müşteri hizmetlerinde koordinatör

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NewsTR -- 24 Ocak 2016; 23:14:04 >

• selam arkadaşlar şimdi herhangi bi vodafone bayisinden başvuru yapabiliyormuyuz?64 mbit 240 akn gayet uygun.bu arada bütün paketler yalın değil mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KutsalPortakalWes

selam arkadaşlar şimdi herhangi bi vodafone bayisinden başvuru yapabiliyormuyuz?64 mbit 240 akn gayet uygun.bu arada bütün paketler yalın değil mi ?

Bütün paketler yalın,tüm bayiler alamıyor bazen bu paketleri kurumsal olarak geçiyor diye ama yarın gün içinde 08506350542 nolu numarayı arayıp adresinizi vererek başvuru yapabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: dualcoreyhy

Hocam bu mesajınızı gördüm, benim merak ettiğim ilçe veya daha ayrıntılı olarak mahalle bilgileri var mı bu pilot bölgelerin?

Merhaba öğrendiğim tüm bilgileri zaten paylaştım şuanda ayrıntılı bilgiye sahip değilim o kadar ancak tüm öğrendiğim bilgileri paylaşıyorum zaten sizler için,zamanla zaten öğrendiğim herşeyi yazıcam konuya

• Tamamdır hocam gelişmeleri dört gözle bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MPT-76 -- 24 Ocak 2016; 23:29:56 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: halilka

quote:

quote:

Budur

Son dakika bilgileri

Eski Borusan telekomun çalışanından aldık bilgiyi şuanda vodafone net'de müşteri hizmetlerinde koordinatör

Teşekkürler.o zaman v2 abone olup beklemek kalıyor.

• Konunuz hayırlı olsun.

2 ay önce ttnet taahhütüm bitmişti, Vodafone net düşündüm ancak fiyatlar yüksek olunca tekrar ttnete taahhüt verdim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ÖmerI

Simdi tekrar aradim, 10dk dan fazla bekledim ama sadece muzik vardi. Su klasik butun temsilciler mesgul uyarisi bile yoktu valla. 08506350542 bahsettigim numara

Yarın gün içinde deneyin bence bugün pazar olduğu için olabilir.

Merhaba hocam,

Tekrar aradım. Bu sefer maksimum 30mbps alabilirsiniz dediler. Acaba sözlerine güvenilir mi? Eğer anca o kadar hız alabileceksem değmez. TTnet e taahhüt verir devam ederim. Tivibu ve telefon da kullanıyoruz çünkü.

2.ye aradim. Bu sefer 60mbps rahat alabilecegimi soylediler. Bi dedikleri bir dediklerini tutmuyor. Ama Kurumsal paketi vermiyorlar israrla. Ben hiz icinde degil AKK kotasi icin gecmek istiyorum aslinda. 240gb dan 150gb a dusmek hic isime gelmiyor valla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖmerI -- 25 Ocak 2016; 13:51:56 >

• TTnet'le taahütümün bitmesine 4-5 ay gibi bir süre kaldı. Vodafone ile uydunet arasında kaldım. Ama aklımda bir soru var şimdi adsl kullanıcısıyım fibere geçince ek olarak ne gerekecek? Evim müstakil yine de o kutulardan falan konacak mı?
  • Bugun görüştüm en sonunda bir hafta içinde netlik kazancakmış dönüş bekliyorum şimdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halilka -- 25 Ocak 2016; 10:57:47 >
  • kısmetse 1 ay sonra ttnetin taahhüdü bitecek
    ve 1 daha durmak istemiyorum bu sağlayıcıda
    bitmeye yakın mı arayıp söylemek gerekiyor
  • quote:

Şuanda kendi altyapısında kullanan yok, yakın zamanda kullanan olacak görücez ama zaten kullanıcı sayısı az olduğu için düşük olacaktır ping.

Forumda bir başkası paylaşmıştı daha önce 60mbit. Kendi altyapısıydı sanki?
  • Bu kurumsal yada bireysel fiber paketlerinde vdsl2 modemi ücretsiz olarak mi veriliyor arkadaşlar yardımcı olurmusunuz ?

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.