Şimdi Ara

🔴 Vodafone Net FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP 🔴 (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.498
Cevap
68
Favori
176.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Upload AKK si yok.. 240GB indirmeden sonra hızınızn 3mbit down 4Mbit upload hızında olacak Tuhaf değilmi?
  • Upload akk si kesin yok mu? Cok iyiymis?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratai

Upload akk si kesin yok mu? Cok iyiymis?

Upload da akk yoktur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tr123456

quote:

Orijinalden alıntı: halilka

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: semih_izmir

Budur
    http://www.vodafone.com.tr/Net/HG658c_QSG_090713_v3.pdf

Son dakika bilgileri
    Vodafone net şuanda türk telekom altyapısında v2 olarak hizmet veriyor,v1 için çalışmalar sürüyor kendi altyapısı için şuan Antalya,Ankara,İstanbul,İzmir,Bursa,Manisa,Denizli için pilot bölge uygulaması yapılıyor,kısa zamanda sinyal verilecek şuan mevcut vdsl2 müşterilerini arayarak kendi altyapısına geçirmek için onay isteyecekler,abone olmayanlar için bölgede reklam, bilgilendirme yapılacak,gpon için şuan müşteri hizmetleri tamamen revizyon olacak,pilot bölgeler tamamlandıktan sonra diğer iller için çalışmalara başlanacak,çalışmalar hızlı sürecek çünkü 4.5 için baz istasyonuna hat çekilecek bu sırada diğer kullanıcılara hizmet verilecek,ayrıca vodafone 4.5 tarifeleri ortak paketler olacak hem cepte hemde evde aynı paketi daha uygun fiyata alacaksınız.

Hocam Kaynaklar sağlammı Nerden ögrendiniz gizli digilse .

Eski Borusan telekomun çalışanından aldık bilgiyi şuanda vodafone net'de müşteri hizmetlerinde koordinatör

hocam bu arada v2 başvuru yapmıştım ya evraktan önce telekomdan gelmişler. böyle bişey mükünmüdür.

Evrakları imzalamadan zaten servis sağlayıcısı türk telekom'a talep iletmez böyle bir şey mümkün değildir,belki başka bir şey için gelmiş olabilir.

hocam ankastreden mavi beyaz uç çıkardı gitti. adımı verdi hatta
    öğlen 1 civarıydı.
    her sağlayıcıda aynıdır dımı hocam

Siz abonelik sözleşmesini imzalamadan böyle bir şey mümkün değildir,şuan mevcutta başka servis sağlayıcısından hizmet alıyormusunuz?

Hocam şimdi baktim hat VDSL dowload 76772mbps-4084mbpsde upload vermişler. Vodafone un degerlerine benziyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: semih_izmir

Budur
    http://www.vodafone.com.tr/Net/HG658c_QSG_090713_v3.pdf

Son dakika bilgileri
    Vodafone net şuanda türk telekom altyapısında v2 olarak hizmet veriyor,v1 için çalışmalar sürüyor kendi altyapısı için şuan Antalya,Ankara,İstanbul,İzmir,Bursa,Manisa,Denizli için pilot bölge uygulaması yapılıyor,kısa zamanda sinyal verilecek şuan mevcut vdsl2 müşterilerini arayarak kendi altyapısına geçirmek için onay isteyecekler,abone olmayanlar için bölgede reklam, bilgilendirme yapılacak,gpon için şuan müşteri hizmetleri tamamen revizyon olacak,pilot bölgeler tamamlandıktan sonra diğer iller için çalışmalara başlanacak,çalışmalar hızlı sürecek çünkü 4.5 için baz istasyonuna hat çekilecek bu sırada diğer kullanıcılara hizmet verilecek,ayrıca vodafone 4.5 tarifeleri ortak paketler olacak hem cepte hemde evde aynı paketi daha uygun fiyata alacaksınız.

Hocam Kaynaklar sağlammı Nerden ögrendiniz gizli digilse .

Eski Borusan telekomun çalışanından aldık bilgiyi şuanda vodafone net'de müşteri hizmetlerinde koordinatör

hocam bu arada v2 başvuru yapmıştım ya evraktan önce telekomdan gelmişler. böyle bişey mükünmüdür.

Evrakları imzalamadan zaten servis sağlayıcısı türk telekom'a talep iletmez böyle bir şey mümkün değildir,belki başka bir şey için gelmiş olabilir.

hocam ankastreden mavi beyaz uç çıkardı gitti. adımı verdi hatta
    öğlen 1 civarıydı.
    her sağlayıcıda aynıdır dımı hocam

Siz abonelik sözleşmesini imzalamadan böyle bir şey mümkün değildir,şuan mevcutta başka servis sağlayıcısından hizmet alıyormusunuz?

Hocam şimdi baktim hat VDSL dowload 76772mbps-4084mbpsde upload vermişler. Vodafone un degerlerine benziyor.

O zaman sözleşme imzalanmış bile başkasının adınamı aldınız hattı?

• Yok hocam benim adıma Kullanıcı adı Şifre yok. Bu arada vodafone neti aradım abonelik sureci Evrak imzalama durumunda diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halilka -- 25 Ocak 2016; 22:28:15 >
  • halilka kullanıcısına yanıt
    Hat değerlerinizi paylaşabilir misiniz? Snr oranını merak ettim de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eak101

Hat değerlerinizi paylaşabilir misiniz? Snr oranını merak ettim de.

Tmm hocam eve gelince paylşırım.

• Türk Telekom ısrarla VDSL altyapı olduğunu söylerken Vodafone da ısrarla olmadığını söylüyor. Neden sistemde böyle gözüküyor dediğimde Türk Telekom Vodafone'a, Vodafone'da Türk Telekom'a sorun diyor. Firmaların halletmesi gereken işi bana yaptırıyorlar. 64 Mbit'lik paketi bu sebeple tanımlamayacaklarını söylediler. 16 Mbps'e de sınırlayamazlarmış. Yalnızca 16 Mbit 60 GB AKN paketi öneriyorlar. Kısmet değilmiş.
  • Yaşasın TELSİM
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zenyxia

Türk Telekom ısrarla VDSL altyapı olduğunu söylerken Vodafone da ısrarla olmadığını söylüyor. Neden sistemde böyle gözüküyor dediğimde Türk Telekom Vodafone'a, Vodafone'da Türk Telekom'a sorun diyor. Firmaların halletmesi gereken işi bana yaptırıyorlar. 64 Mbit'lik paketi bu sebeple tanımlamayacaklarını söylediler. 16 Mbps'e de sınırlayamazlarmış. Yalnızca 16 Mbit 60 GB AKN paketi öneriyorlar. Kısmet değilmiş.

Siz birde Superonline sorun,yanlız dikkat edin müşteri temsilcisi kafasına göre işlemleri başlatıyor,siz fiyat alın arayacağım ben sizi diyin..hattınızı ölçtürün,,bu işlerde en güzeli sahada görevli türk telekom çalışanlarına ulaşmaya çalışın,onlar hepsinden daha iyi biliyorlar çalıştıkları semti..

• 240gb bitti..3mbit düştü hız..ay başı normale dönecek.
    Biz 3 daire kullanıyoruz, hergün test etttim ve değerler yazıyor günlük zaten, jetfatura dan sorgulayabiliyorsun.
    Ortalama ben film indirmediğim günler 5 gb her gün veri kullanıyoruz,,vallahi şaşırdım. Diğer 2 komşu filim indirmez ne kullanıyorlarda bu kadar beri kullanıyoruz anlamadım.
    Tv izliyorlar heralde veya dizi kayıtlarınımı izliyorlar acaba ,,bu gidişle aylık 150gb veri kullanırız ortak,,geri kalanıda ben hd filim lere zığdırmaya çalışacağım.
    Aradım geçenlerde vodafone yi dedim yetmiyor özel bir tarife yapalım,akk yi biraz daha yükseltin üçretide ayarlayın dedim, olmaz dediler.
    Size uygun akk si olmayan 16mgbit hızı verelim dediler bende hızdan çok memnunum dedim,siz bilirsiniz dediler.. 340 gb olsa 100 tl veya 110tl verirdim ,,
  • 2 tane 240GB lık paket alın. Load balance sistemi kurun. 128Mbit Down hızı 8Mbit upload hızı kotanızda 480GB yetermi.. AKK sonrasıda download hızınız 6Mbit :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet_alp -- 26 Ocak 2016; 9:20:02 >
  • Vodafone Net'in online oyunlarda performansı nedir? Ağırlıkla bu amaç için kullanan, lag-ping sorunuyla karşılaşan var mı, özellikle yurt dışı serverlı oyunlarda? Bulunduğum yerde fiber altyapı yok dolayısıyla 16 mbit performansı daha önemli benim için.

Edit: Yazım hatası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psychô -- 26 Ocak 2016; 15:18:30 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar telefonla başvuruda neler isteniyor?

Ben de başvuru yaptım. Aradılar. Görüştük. Yanlız kimliğimin ön-arka resmini çekip verdikleri bir numaraya WhatsApp üzerinden mesaj atmamı istediler. Ne yalan söyleyeyim bu beni biraz kıllandırdı.

Ben bir dehttp://www.vodafonesupernet.net/vodafone-filbox-tv-televizyonlu-internet-paketleri.html bu site üzerinden başvuru yapmıştım. Çözüm ortağı deniyor ama güvenilir midir acaba? Aradıkları numara da konuda hiç görmediğim (0850) 259 0 542 nolu bir numara.

• 72 Mbit hıza 150 Gb Akn gerçekten bana da çok az geliyor özellikle 1080p BluRay sunumları indireceğim zaman. 10 lira fazla verip 64 Mbit 240 Gb Akn paketine geçmek isterdim ancak mevcut taahhüdü farklı kurumsal bir paket için bozmazlar diye biliyorum. Sadece yeni aboneliklerde geçiyor muhtemelen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eak101 -- 26 Ocak 2016; 14:00:01 >
  • ttnet de 24 mbit vdsl2 kullanıyordum şimdi vodafone 60 mbit'e geçtim.

ttnetde ayda 1 kez roket kullanırken çok rahat 90 mbit alıyordum.şimdi vodafone geçince türk telekom benim portu değiştirip ,hızı düşük bir porta geçirmiş.

modemde 50 mbit e sabitlemişler,ama zaten 10-15 mbit ancak alıyorum.7 gündür hergün arıyorum neredeyse vodafone çağrı merkezini ,vodafone'a port değişimi için kayıt bıraktım,ekiplere iltildiği vs cevabı alıyorum ama hala değişen bir şey yok.

bu portu nasıl daha hızlı bir porta geçirebilirim ? türk telekoma dilekçe vs verilebilir mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Schevko

Arkadaşlar telefonla başvuruda neler isteniyor?

Ben de başvuru yaptım. Aradılar. Görüştük. Yanlız kimliğimin ön-arka resmini çekip verdikleri bir numaraya WhatsApp üzerinden mesaj atmamı istediler. Ne yalan söyleyeyim bu beni biraz kıllandırdı.

Ben bir dehttp://www.vodafonesupernet.net/vodafone-filbox-tv-televizyonlu-internet-paketleri.html bu site üzerinden başvuru yapmıştım. Çözüm ortağı deniyor ama güvenilir midir acaba? Aradıkları numara da konuda hiç görmediğim (0850) 259 0 542 nolu bir numara.

Size bu talebi hangi numaran arayarak istediler,böyle bir şey yapmayın sadece gelen saha temsilcisini direk elden vererek yapın.

• quote:

Orijinalden alıntı: tyll

ttnet de 24 mbit vdsl2 kullanıyordum şimdi vodafone 60 mbit'e geçtim.

ttnetde ayda 1 kez roket kullanırken çok rahat 90 mbit alıyordum.şimdi vodafone geçince türk telekom benim portu değiştirip ,hızı düşük bir porta geçirmiş.

modemde 50 mbit e sabitlemişler,ama zaten 10-15 mbit ancak alıyorum.7 gündür hergün arıyorum neredeyse vodafone çağrı merkezini ,vodafone'a port değişimi için kayıt bıraktım,ekiplere iltildiği vs cevabı alıyorum ama hala değişen bir şey yok.

bu portu nasıl daha hızlı bir porta geçirebilirim ? türk telekoma dilekçe vs verilebilir mi ?

Bağlı bulunduğunuz türk telekom müdürlüğüne giderek talepte bulunun bizzat,ancak adsl hizmet numaranızı müşteri hizmetlerinden alın yoksa türk telekom yardımcı olmuyor biz göremiyoruz diyorlar hizmet numaranızı.

• Biraz önce müşteri temsilcisi ile görüştüm. 64 Mbit 240 Gb Akn'li paketi Vodafone İstanbul'da yalnızca kendi altyapısını kullanan bölgelerde verebiliyor dedi. Bende İstanbul'a Vodafone Fiber optik altyapı mı kurdu? dedim üsteleyerek müşteri temsilcisi evet şuan Beykoz Acarkentte aktif şekilde kullanılıyor Vodafone fiber altyapısı önümüzdeki aylarda tekrar arayıp sorarsınız dedi. VDSL ile veremiyormusunuz? dedim. Şuan için İstanbul'da veremiyoruz dedi. Ben bu işten bir şey anlamadım ne ara Acarkente verdiler orada sadece Sol'un fiber altyapısı var çünkü. Belkide ortak kullanıyor olabilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eak101 -- 26 Ocak 2016; 14:37:34 >
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.