Şimdi Ara

🔴 Vodafone Net FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP 🔴 (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.498
Cevap
68
Favori
176.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: eak101

Biraz önce müşteri temsilcisi ile görüştüm. 64 Mbit 240 Gb Akn'li paketi Vodafone İstanbul'da yalnızca kendi altyapısını kullanan bölgelerde verebiliyor dedi. Bende İstanbul'a Vodafone Fiber optik altyapı mı kurdu? dedim üsteleyerek müşteri temsilcisi evet şuan Beykoz Acarkentte aktif şekilde kullanılıyor Vodafone fiber altyapısı önümüzdeki aylarda tekrar arayıp sorarsınız dedi. VDSL ile veremiyormusunuz? dedim. Şuan için İstanbul'da veremiyoruz dedi. Ben bu işten bir şey anlamadım ne ara Acarkente verdiler orada sadece Sol'un fiber altyapısı var çünkü. Belkide ortak kullanıyor olabilirler.

O dediği alt yapı 4.5 için çekilen hattır,ayrıca nasıl veremiyor vdsl2 ye o paketi işgüzar temsilci size denk gelmiş sanırım ayrıca şuanda aboneliğiniz varmıydı sizin yoksa yenimi abone olacaksınız?

• Şuan Vodafone'dan VDSL2 ile hız testlerinde 72 Mbit alıyorum. Altyapı ile alakalı bir durum olsa bu hızı tanımlayamazlardı zaten sadece paketi Vodafone'nu fiber altyapısı kurulan bölgelerde satışa sunabiliyoruz dedi İstanbul bölgesinde bende VDSL2 ile veriyosunuz şuan zaten 60 Mbit olan tarifeyi 64 Mbit alamasam Modeme 76 Mbit tanımlanabilir mi dedim. Ben hep bilgisizlere denk geliyorum bu telefonda başka bir satış kanalı ile paket yükseltebilirmiyiz yoksa kendi müşteri hizmetleri numarasını aramak zorundamıyız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eak101 -- 26 Ocak 2016; 14:45:14 >
  • quote:

Şuan Vodafone'dan VDSL2 ile hız testlerinde 72 Mbit alıyorum. Altyapı ile alakalı bir durum olsa bu hızı tanımlayamazlardı zaten sadece paketi Vodafone'nu fiber altyapısı kurulan bölgelerde satışa sunabiliyoruz dedi İstanbul bölgesinde bende VDSL2 ile veriyosunuz şuan zaten 60 Mbit olan tarifeyi 64 Mbit alamasam Modeme 76 Mbit tanımlanabilir mi dedim. Ben hep bilgisizlere denk geliyorum bu telefonda başka bir satış kanalı ile paket yükseltebilirmiyiz yoksa kendi müşteri hizmetleri numarasını aramak zorundamıyız?

Bu bilgiyi size (08506350542) nolu hatmı söyledi yoksa müşteri hizmetlerimi bunu söyledi?
    Eğer satış kanalını aradıysanız zaten onlar sadece yeni abonelik sağlıyor bayi onlar geçiş işlemleri yapmazlar bunu müşteri hizmetleri ancak yapabilir ama onlarda sizden kurumsal pakete geçiş yapacağınız için vergi levhası vs. isterler siz başta kurumsal olarak alsaydınız böyle sorunlar olmazdı.

• 08505420542 olan müşteri hiz. numarasını aradım. 2.Kez arayıp başka bir temsilciye sordum oda zaten mevcut olarak Türk Telekom'un kendi altyapısı ile Fiber hizmeti verebiliyoruz dedi. Ancak 1 ay içinde 64 Mbit 240 GB akn olan tarifeyi İstanbul'da bağlı bulunduğunuz ilçenizde de hizmete sunacağız dedi. Bende Türk Telekom'dan kaynaklı bir sıkıntı mı oldu dedim. Evet diğer şehirlerde anlaşma sağlandığı için oralarda VDSL satışı serbest bu pakette dedi. İstanbul'da bazı noktalarda bu paketi satışı şimdilik sıkıntılı. İstanbul'da farklı bir ilçeden başvurup alan varsa yazsın lütfen.
  • quote:

08505420542 olan müşteri hiz. numarasını aradım. 2.Kez arayıp başka bir temsilciye sordum oda zaten mevcut olarak Türk Telekom'un kendi altyapısı ile Fiber hizmeti verebiliyoruz dedi. Ancak 1 ay içinde 64 Mbit 240 GB akn olan tarifeyi İstanbul'da bağlı bulunduğunuz ilçenizde de hizmete sunacağız dedi. Bende Türk Telekom'dan kaynaklı bir sıkıntı mı oldu dedim. Evet diğer şehirlerde anlaşma sağlandığı için oralarda VDSL satışı serbest bu pakette dedi. İstanbul'da bazı noktalarda bu paketi satışı şimdilik sıkıntılı. İstanbul'da farklı bir ilçeden başvurup alan varsa yazsın lütfen.

İstanbulda alan 1 kişi vardı bu paketi unuttum ama geçmiş mesajlarda vardı sanırım,port konusunda belki anlaşma yapılmamıştır şuan mevcutta ttnet v1 üzerinden hizmet veriyor vodafone net v2 üzerinden veriyor hizmeti.
    Ttnet:http://ttkurumsalurunler.turktelekom.com.tr/_files/sozlesme/FTTx-VAE-V1-Sozlesmesine-Iliskin-Port-Ve-Transmisyon-Konulu-Ek-Protokol.pdf
    Vodafone net:http://ttkurumsalurunler.turktelekom.com.tr/_files/sozlesme/FTTx-VAE-V2-Sozlesmesine-Iliskin-Port-Ve-Transmisyon-Konulu-Ek-Protokol.pdf

• 4 Sene VDSL bekledim sonunda bu yüksek hızlara kavuştuk şimdi de yüksek gb'lı akn için türk telekom'un port anlaşmasını bekleriz artık napalım.
  • Biraz önce tekrardan 08506350542 numarayı aradım.

Tttnetin altyapısını kullanan vodafone bana ttnetin verdiği 50 mbit lik hızı veremeyeceğini söyledi. 16 mbiti itelemeye çalıştı.

Neymiş altyapı desteklemiyomuş ? Ttnet nasıl veriyor arkadaş ?

Müşteri temsilcisi de bayağı bilgisizdi. Aynı şeyleri sürekli söyleyip duruyor.

Dandik bir firma dikkat edin.
  • quote:

4 Sene VDSL bekledim sonunda bu yüksek hızlara kavuştuk şimdi de yüksek gb'lı akn için türk telekom'un port anlaşmasını bekleriz artık napalım.

Siz istanbulda nerede oturuyorsunuz...tekrar tekrar arayın,çok bilgisiz insanlar var..
    Banada denk gelmişti,kadın ısrarla 16mgbit den fazla olmaz sizin hatta diyor,ya kardeşim herkes yüksek hız alabileceğimden bahseti,sahada görevli turktelekom yetkilileride onayladı diyorum,,şıllık bana yok diyor başka bir şey demiyor,aklı sıra kendini bozuntuya vermiyor,en son ya kapat dedim telefonu,tekrar arayın mutlaka bilgili birine denk gelirsiniz.
  • erdote kullanıcısına yanıt
    Sarıyer ilçesi ama merkez değil mahalle olarak Rumelifenerindeyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kampanya için adsl2+ veya vdsl modem farkeder mi? Ttnetin ZYXEL VMG3312 modemi var sıkıntı olmaz değil mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdote

quote:

Orijinalden alıntı: Zenyxia

Türk Telekom ısrarla VDSL altyapı olduğunu söylerken Vodafone da ısrarla olmadığını söylüyor. Neden sistemde böyle gözüküyor dediğimde Türk Telekom Vodafone'a, Vodafone'da Türk Telekom'a sorun diyor. Firmaların halletmesi gereken işi bana yaptırıyorlar. 64 Mbit'lik paketi bu sebeple tanımlamayacaklarını söylediler. 16 Mbps'e de sınırlayamazlarmış. Yalnızca 16 Mbit 60 GB AKN paketi öneriyorlar. Kısmet değilmiş.

Siz birde Superonline sorun,yanlız dikkat edin müşteri temsilcisi kafasına göre işlemleri başlatıyor,siz fiyat alın arayacağım ben sizi diyin..hattınızı ölçtürün,,bu işlerde en güzeli sahada görevli türk telekom çalışanlarına ulaşmaya çalışın,onlar hepsinden daha iyi biliyorlar çalıştıkları semti..

Merhabalar. Superonline'dan kontrol ettirince de 98 MBit'e kadar alabildiğimi gördüler. Superonline'daki müşteri temsilcisi hem adresten hem de sabit telefon numarasından baktı. Vodafone'daki gibi adresten çıkmadı, daha sonra sabit telefon numarasından kontrol edince desteklediği ortaya çıktı. Vodafone sadece adres üzerinden bakmıştı. Yalnız Vodafone'un kurumsal hattını aradığımda bir türlü sabit hat üzerinden sorgulama yaptırtamadım. Bakamayız diyorlar. Adres üzerinden görünmüyor telefondan görünüyor diyorum o zaman desteklemiyordur diyor. 0850 542 0 542 bireysel hattı arayarak kontrol ettirdim güç bela, yine 98 Mbite kadar alabildiğimi söylediler ama bu sefer de 64 Mbit 240 GB paketi satmadılar kurumsal paket olduğu için. Zaten bu paket Fiber 2 Plus (!) olduğu için kurumsalı arasam da tanımlayamazlarmış, altyapı yetmezmiş. 100 Mbite kadar 200 GB paketi önerdi ama. Cidden şaka gibiler.

• Biraz önce vodafone u aradım bulunduğum adreste fiber varmış. 30mb lik pakete geçmeyi düşünüyorum. Şuan 20mb hipernet kullanıyorum üstelik iki daire kullanıyoruz biraz sıkıntı oluyor birde 64TL ödüyoruz. Biraz zorlayıp 60mb lik pakete geçebilirim arada çok az fiyat farkı var.

Vodafone un hizmeti nasıl söylenen hızları verebiliyorlar mı ?
    Kaç günde geçiş yapılır, kaç gün internetsiz kalırım ?

Bilgili arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.

Ayrıca hat değerlerim böyle maks kaç hız alabilirim

🔴 Vodafone Net FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP 🔴

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Donanım -- 26 Ocak 2016; 20:22:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: timeline07

Bu kampanya için adsl2+ veya vdsl modem farkeder mi? Ttnetin ZYXEL VMG3312 modemi var sıkıntı olmaz değil mi?

Paketteki interneti kullanmak için vdsl2 destekli modem gerekli,bahsettiğiniz modem vdsl2 desteği bulunmakta kullanabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Donanım

Biraz önce vodafone u aradım bulunduğum adreste fiber varmış. 30mb lik pakete geçmeyi düşünüyorum. Şuan 20mb hipernet kullanıyorum üstelik iki daire kullanıyoruz biraz sıkıntı oluyor birde 64TL ödüyoruz. Biraz zorlayıp 60mb lik pakete geçebilirim arada çok az fiyat farkı var.

Merhaba öncelikle hattınız max 45mbit civarı destekliyor ve siz hangi paketi alırsanız alacağınız max hız 45mbit fazlası olmaz,geçiş başvuru sisteme girildikten sonra 3-4 gün içinde türk telekom geçişi yapıyor,internetiniz 1-2 saat kesilebilir hatta daha azda sürebilir geçiş santrale bağlı.

• quote:

Orijinalden alıntı: tr123456

quote:

Biraz önce vodafone u aradım bulunduğum adreste fiber varmış. 30mb lik pakete geçmeyi düşünüyorum. Şuan 20mb hipernet kullanıyorum üstelik iki daire kullanıyoruz biraz sıkıntı oluyor birde 64TL ödüyoruz. Biraz zorlayıp 60mb lik pakete geçebilirim arada çok az fiyat farkı var.

Merhaba öncelikle hattınız max 45mbit civarı destekliyor ve siz hangi paketi alırsanız alacağınız max hız 45mbit fazlası olmaz,geçiş başvuru sisteme girildikten sonra 3-4 gün içinde türk telekom geçişi yapıyor,internetiniz 1-2 saat kesilebilir hatta daha azda sürebilir geçiş santrale bağlı.

O zaman 60mb lik pakete geçmenin bir anlamı yok. 30mb lik pakete geçiş yapayım. Şimdi direk telefondan başvuru yapabiliyormuyum ? yani vodafone merkezine gidip belge falan vermeye gerek varmı ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tr123456

quote:

O zaman 60mb lik pakete geçmenin bir anlamı yok. 30mb lik pakete geçiş yapayım. Şimdi direk telefondan başvuru yapabiliyormuyum ? yani vodafone merkezine gidip belge falan vermeye gerek varmı ?

08506350542 nolu hattı arayıp adresinizi vererek ve mevcut adsl numaranızı vererek geçiş yapabilirsiniz.

• hemen 30 metre ileride saha dolabı mevcut telekomun ttnetin 16 mbitlik tarifesini kullanıyorum ama alabileceğim max hızının 22 mbit olduğunu söylüyor modem değerleri bu yeni saha dolapları adsl+2 veya vdsl değil mi ya çok saçma bence birde saha dolaplarında vdls kart oluyormuş o kart yoksa yüksek hızlara çıkamıyormuşuz bende düşünüyordum vodafone nun 64 mbit 240 akk li tarifesine geçmeyi
  • İyi akşamlar..

Arkadaşlar öncelikle vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkürler..

Hat değerlerim resimdeki gibidir. Acaba vodafone nun Vdsl2 hizmetini alabilir miyim..

Sayg.

• Altyapımda fiber olmadığını söyledi.Bayiye ısrar ettim veririm ama yok ise boşuna taahhüt göndermiş oluruz.Türk Telekom ile alakalı sorununuz var dedi.Tamam dedim başka ne tarifeler var isterseniz şöyle yapalım dedi.16 mb/sn 120 gb akk verelim fiber olduğunu görürsek direk yükseltiriz dedi.Tamam dedim 2 gün içinde sözleşme gelicek kurumsal farklı arkadaşlar 3 gün içinde bağlayacaklar bekleme yok
    16 mb/sn 120 ve 240 gb paketleri adsl olarak veriyorlar normalde bu paketler fiberdeydi kesinlikle alabilirsiniz ısrar edin yetkili birisine bağlayacaklar dikkat edin .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NitroNos -- 27 Ocak 2016; 0:30:04 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 64mbit 240gb tarifesi yok sitesinde

başka nasıl tarifeler var acaba ?
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.