Bildirim
🔴 Vodafone Net FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP 🔴 (19. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Xientina
Arkadaşlar bişey sormak istiyorum Vodafone kendi gelip binaya hat çekiyor mu abonelik başvurusu yapıldığı zaman yoksa yine telekom mu ilgileniyor fiber hizmetiyle de eğer Vodafone çekiyorsa şartları neler çekmek için yardımcı olursanız sevinirim
Vodafone net şuanda yavaş yavaş kendi alt yapısını oluşturuyor ve kendi altyapısı olduğu zaman kendi çekiyor tabiki,vdsl2 olduğu zaman ise türk telekom sorumluluğundadır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
valla ben pek güvenemiyorum oturduğum yerde fiber yok ttnet'e soruyorum yok türktelekoma soruyorum yok ttnette alabileceğim max. hız 24mbit ama vodafone dükkanları fiber var 77mbit'e kadar desteklediğini söylüyor şimdi ben bağlatsam hadi 77'i geçtim 60 bile verse yeter ama tutupda 16mbit verirse sıkıntı olur yani fiber yokken nasıl veriyor -
quote:
Orijinalden alıntı: ÖmerI
Suan TTNET HIPERNET kullaniyorum. Modeme VDSL2 sinyali geliyor. Bu 64mbit 240gb AKK pakete gecmem mumkun mu?
Apartmanda kutu yok. Sokak basinda buyuk bir genisbant kutusu var.
Modem degerlerim:
Bağlantı Durumu
Yardım
DSL senkronizasyon durumu Yukarı
DSL çalışma zamanı 00:16:55
Hat Durumu
Yardım
Yukarı yönde hat hızı (kbit/s) 2048
Aşağı yönde hat hızı (kbit/s) 24575
Hat standardı VDSL2
Kanal türü
Aralıklı
Ana sisteme doğru veri akışı SNR (dB) 21.9
Alt sisteme doğru veri akışı SNR (dB) 9.8
Yukarı yönde hat zayıflaması (dB) 0
Aşağı yönde hat zayıflaması (dB) 0
Yukarı yönde çıkış gücü (dBmV) 6.5
Aşağı yönde çıkış gücü (dBmV) 13.6
Yukarı yönde CRC 0
Aşağı CRC 221367
Yukarı yönde FEC 0
Aşağı FEC 949
Merhaba vodofone net e geçebilirsin 08506350542 nolu hattı arayıp 64 mbit 240 gb akn 79.9 paketini almak istediğini ve ttnet'den geçiş yapacağınızı söylerseniz çıkan cayma bedelin 120TLsini vodofone karşılaşıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Kral_Jumong
Selamun aleyküm.
Konuya bıraz goz attım ama tam anlayamadım bu 240 gb akn ve 64 mbps lik kampanya bıreysel mı kurumsal mı ?
Son olarakda bızım bınaya kabloyu cektıler kutu koymaları lazım bu kutu koyma ıslemı kaç gün veya ay surer bılgısı olan paylasabılır mı ?
Kampanya aslında kurumsal ancak biz bunu bireysel olarak nasıl alınacağını konuda çok kez belirttik okursanız görürsünüz
quote:
Orijinalden alıntı: McCarty
Vdsl yok dimi arkadaşlar vodafone'da ?
İlk sayfayı incelerseniz zaten vdsl2 olduğunu belirttim vodafone'da.
quote:
Orijinalden alıntı: YveJhin
quote:
Orijinalden alıntı: tr123456
Modem hat değerleriniz normal görünüyor,sizin yaşadığınız sorunu bende ilk gün yaşadım hem arıza kaydı açtırdım hemde türk telekom özel hizmet kaydı açtırdım öyle düzeldi sorunum.
Kurumsal/Bireysel hangi abone iseniz vodafone müşteri hizmetlerini arayıp arıza kaydı oluşturun modem değerlerinizin normal olduğunu ancak cmd den ping testi ve hız testi yaptığınızda normal olmadığını belirtin 48 saat içinde hattınız düzelir.
Şahsen portuma suni mudahalede bulunuyorlar.
Gün içinde sorunsuz olan hat akşam 6 7 den sonra sapıtıyor.BTk yada şikayette bulundum vodafone bıraktıgım arıza kaydınada tt ekibi ankastrede sorun oldugunu soylemıs böyle embesil bir olay yok .
gün içinde sadece akşam 6 7 den sonra hızımın baltalanması ankastreden ise ankastre resmen müşteri ekiplerinden daha akıllık hale gelmiş.
BTk ya yazdım bakalım tekrar arıza kaydı olusturdum . Pazartesi müdürlüğü arayıp onlarada kayacam .
Resmen dalga geciyolar gün içinde gram sorun yaratmayan sistem her akşam aynı zamandan sonra sapıyor birde gelmiş ankastreden diyor.Sanırsın düne kadar hep böyleydi.
Aldığınız hizmet fttc/dslam ise akşamları böyle olmasının sebebi sahadaki portların full kullanım olmasındandır.
-
quote:
quote:
Suan TTNET HIPERNET kullaniyorum. Modeme VDSL2 sinyali geliyor. Bu 64mbit 240gb AKK pakete gecmem mumkun mu?
Modem degerlerim:
Bağlantı Durumu
Yardım
Hat Durumu
Yardım
Hat standardı VDSL2
Kanal türü
Aralıklı
Yukarı yönde CRC 0
Aşağı CRC 221367
Yukarı yönde FEC 0
Aşağı FEC 949
Merhaba vodofone net e geçebilirsin 08506350542 nolu hattı arayıp 64 mbit 240 gb akn 79.9 paketini almak istediğini ve ttnet'den geçiş yapacağınızı söylerseniz çıkan cayma bedelin 120TLsini vodofone karşılaşıyor.
Tahhütüm bitti cayma bedeli olmaması lazım ama tivibu kutusu ve modem vermişlerdi. Onları kendim teslim etmem gerekir değil mi?
-
quote:
quote:
quote:
Modem degerlerim:
Bağlantı Durumu
Yardım
Hat Durumu
Yardım
Hat standardı VDSL2
Kanal türü
Aralıklı
Yukarı yönde CRC 0
Aşağı CRC 221367
Yukarı yönde FEC 0
Aşağı FEC 949
Tahhütüm bitti cayma bedeli olmaması lazım ama tivibu kutusu ve modem vermişlerdi. Onları kendim teslim etmem gerekir değil mi?
Taahhütlü olarak aldıysanız taahhüt sonunda cihazlar size ait olur eğer modem ücretini ek olarak ödediyseniz bunuda müşteri hizmetlerinden öğrenebilirsiniz,benim ısrarla geçiş yaptırmak istememin sebebi eğer vodafone'a yeni sıfırdan başvuru yaparsanız ttnet iptali için uğraşırsınız ve iptal için türk telekom müdürlüğüne gitmeniz gerekir,ama benim dediğim gibi hizmet numaranızı verip geçiş yaparsanız bunlarla uğraşmıyorsunuz otomatik iptal oluyor diğer aboneliğiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NewsTR -- 24 Ocak 2016; 0:05:41 >
-
08506350542 numarayı kaç kere arasam ve ne kadar ısrar etsem de alt yapının yetersiz olduğunu iddia ediyorlar ve sadece ADSL verebileceklerini söylüyorlar. Türk Telekom sitesinde lokasyonumun hem Hiper hem de Fibernet altyapısı olduğunu söylüyor, ki TTNet'i aradığımda beni Fibernete geçirmeye dünden hazırlar. Zaten hat zayıflama değerlerim 1. Dibinde sayılırım santralin ya da kutunun. Sorun Vodafone'unun müşteri hizmetlerinde mi yoksa sistemlerinde bir hata mı var anlayamadım. Pazartesi tekrar arayacağım. -
quote:
Orijinalden alıntı: Zenyxia
08506350542 numarayı kaç kere arasam ve ne kadar ısrar etsem de alt yapının yetersiz olduğunu iddia ediyorlar ve sadece ADSL verebileceklerini söylüyorlar. Türk Telekom sitesinde lokasyonumun hem Hiper hem de Fibernet altyapısı olduğunu söylüyor, ki TTNet'i aradığımda beni Fibernete geçirmeye dünden hazırlar. Zaten hat zayıflama değerlerim 1. Dibinde sayılırım santralin ya da kutunun. Sorun Vodafone'unun müşteri hizmetlerinde mi yoksa sistemlerinde bir hata mı var anlayamadım. Pazartesi tekrar arayacağım.
08502500250
Bu numarayı arayıp 2 yi tuşlayın oradan deneyin birde,ayrıca size veremiyoruz diyorlarsa siz bana kampanyayı tanımlayın sorun değil o hızı alamasam diye söylerseniz onlarda satarlar bence
-
quote:
quote:
08506350542 numarayı kaç kere arasam ve ne kadar ısrar etsem de alt yapının yetersiz olduğunu iddia ediyorlar ve sadece ADSL verebileceklerini söylüyorlar. Türk Telekom sitesinde lokasyonumun hem Hiper hem de Fibernet altyapısı olduğunu söylüyor, ki TTNet'i aradığımda beni Fibernete geçirmeye dünden hazırlar. Zaten hat zayıflama değerlerim 1. Dibinde sayılırım santralin ya da kutunun. Sorun Vodafone'unun müşteri hizmetlerinde mi yoksa sistemlerinde bir hata mı var anlayamadım. Pazartesi tekrar arayacağım.
08502500250
Bu numarayı arayıp 2 yi tuşlayın oradan deneyin birde,ayrıca size veremiyoruz diyorlarsa siz bana kampanyayı tanımlayın sorun değil o hızı alamasam diye söylerseniz onlarda satarlar bence
Söylemeyi unutmuşum, o numarayı da aramıştım ve aynı cevabı almıştım. Zaten dediğiniz gibi direk ADSL öneriyorlar bu numaradan. Konuda bir arkadaş 16 Mbit 240 GB kotalı paket var demiş, bu paket bana fazlasıyla yeter. Gerçekliği var mı acaba bu paketin? Hiçbir yerde göremedim.
-
quote:
quote:
quote:
08502500250
Söylemeyi unutmuşum, o numarayı da aramıştım ve aynı cevabı almıştım. Zaten dediğiniz gibi direk ADSL öneriyorlar bu numaradan. Konuda bir arkadaş 16 Mbit 240 GB kotalı paket var demiş, bu paket bana fazlasıyla yeter. Gerçekliği var mı acaba bu paketin? Hiçbir yerde göremedim.
Öyle bir paket benim bildiğim yok ancak siz 64 mbit 240 gb akn paketini hızım düşük olsa bile almak istiyorum diye ısrar edin bekli satarlar.
-
quote:
quote:
quote:
quote:
08502500250
Öyle bir paket benim bildiğim yok ancak siz 64 mbit 240 gb akn paketini hızım düşük olsa bile almak istiyorum diye ısrar edin bekli satarlar.
Anladım teşekkür ederim. Sonucu sizlerle paylaşırım.
-
Arkadaşlar TTnet kullanıyoruz. Kontrat bitti, artık daha fazla sürünmeye gerek yok diye düşünüyorum. Vodafone Net'de aklımdaydı, 60 mbps kampanyasını görünce geçmeye karar verdik. Merak ettiğim bir soru var. AC68U modemimiz var, Superonline gibi sadece verilen modemle mi kullanabiliyoruz yoksa kendi modemimi bağlayabilecek miyim ?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Kendi modeminizi kullanabiliyorsunuz şayet Vdsl destekliyse -
Vodafone akk yi bol keseden veriyor. Masallah. Superonline ise arttiracagi yere azaltii. Ttnette oyle.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
Modem degerlerim:
Bağlantı Durumu
Yardım
Hat Durumu
Yardım
Hat standardı VDSL2
Kanal türü
Aralıklı
Yukarı yönde CRC 0
Aşağı CRC 221367
Yukarı yönde FEC 0
Aşağı FEC 949
Bu gün çalışmıyorlar sanırım. Açan yok. Doğru mudur?
-
Akn konusunda ne kadar kullanım sonrası hızın 3 mbit'e indiğini paylaşacak birisi yok mu? 60 Mbit pakette 150 Gb Akn denmesine rağmen bende 200 Gb sonrası hız düşüyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Çalışıyorlar ama yoğundur yada az müşteri temsilcisi vardır.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X