Şimdi Ara

Vodafone Net ve Türk Telekom savaşı mağdurluğu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konuya nasıl giriş yapayım bilemiyorum, çok uzun olmasını istemiyorum, Bu anlatacaklarımı en az 4 defa yaşadım.
    Evimde 3 yıldır Vodafone Net(50mhps) kullanıyorum ve internet kullanım esnasında hiç bir sıkıntı yok. Ping süreleri İndirme ve yükleme verimliliği modem kalitesi falan harika.
    Tâki Türk telekom altyapısından kaynaklı sorun yaşayıp internetim kesilene kadar. Şuan internetim 27 kasımdan bu yana yok, sebebi genel arza imiş fakat aynı kutudan alan ve arza olduğunda benimle beraber giden komşumun (Türk telekom)interneti geldi, sokağımda Herkes TT abonesi.
    Fakat benim hala yok Vodafone Net e arza kaydı bıraktım Onlar TT ekiplerini yönlendiriyor fakat TT ekipleri sırf ben Vodafone kullanıyorum diye arzama gelmiyor veya çok çok geç geliyorlar (2-3 hafta) ve bizzat TT ekiplerinin ağzından siz Vodafone kullanıyorsunuz size en son geliyoruz lafını duydum.
    Bu arza sürekli oluyor her Genel arzada benim netim gelmiyor ekip beklemek zorunda kalıyorum ve yaptıkları işlemde çok kısa bir işlem. Vodafone Net e "Bana vodafone ekibi yollayın" dedim yukarıda anlattıklarımı anlatıp. Tabi not düşüyorum yazıyorum bildiriyorum demekten başka bir işe yaramıyorlar. Sonuç olarak ben Vodafone Net tercih ediyorum diye Türk telekom beni mağdur ediyor.
    (Keşke Mesut Çevik olsam Tek Tiwitlik canları var :) )

EDİT= Özel olarak Vodafone Net saha ekipleri yönlendirdiklerinde 75₺ ücerti varmış,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bad--o-- -- 30 Kasım 2019; 17:16:17 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Up

• Up

• Süresi vardı bilmem kaç gün hizmet vermeyince aboneliği feshedebilirsiniz.Sonrasında ttnet bağlatırsınız.

• genel bir sorun TTnetten kaynaklı dedemlerin evinde de 3 gündür internet yok.

ama dün geldi. Sizinde gelmesi lazım.

ayrıca zaten ttnet bu aralar acayip sıkıntılı çalışma yapıyorlar galiba hatlar tek diş çekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: luzumsuzdur

Süresi vardı bilmem kaç gün hizmet vermeyince aboneliği feshedebilirsiniz.Sonrasında ttnet bağlatırsınız.
    Hocam ben internette aradım da bu dediğinizi bulamadım. Bilginiz varsa biraz daha detay verir misiniz?

Ayrıca başlık sahibini kutlarım çok güzel bir noktaya değinmiş. Benim de internetim 1 aydir yok arkadaşlar. Faturayı da ödemeyeceğim dedim gelsin alsınlar. Böyle salak saçma bir şey olamaz. 1 aydir internet olmaması ne demek yahu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O gelmeyen tt elemanını bulsam ağız burun dalardım. Hizmet için ordalar ama denetleme olmdıgı için aşırı tembel ve uyuşuklar hep

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • TITAN kullanıcısına yanıt
    Sorun onlarda değil aslında sistemde, mesela arza kaydı bırakıyorum evime gelmeleri için fakat bölgede bana vurmadığı halde bir genel arza gördüklerinde direkt kapatıyorlar kaydı gelmiyorlar hiç bir şekilde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.